• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Doğum yacaklar buyrun <3 <3 <3

peki ödeme ve teslimat nasıl olacak yani beni yanlış anlamayın sakın ben hiç böyle alışveriş yapmadım da birbirimize nasıl güveneceğiz

peki ödeme ve teslimat nasıl olacak yani beni yanlış anlamayın sakın ben hiç böyle alışveriş yapmadım da birbirimize nasıl güveneceğiz

yok cnm sende kendince haklısın ama herşeyden önce güven gerekiyo
ben daha kötü insanlarla karşılaşmadınm inşalla karşılaşmamda
bu arada bu ürünler benim komşumun ihtiyaçları var diye satacak ve yeni şeyler alacak
bende burda kızıma göre kıyafet arayıp aldıklarım olmuştur yani için rahat olsun cnm :34::34::38:

Ben sattıklarına talibim ama bebeğimin cinsiyetini kesin öğrenmedim Pazartesi randevum var kesin öğrenirsem ve satılmamış olurlarsa alırım

Kusura bakmayın da bunların ilk alışta bile fiyatları bu kadar değil :19:

Kusura bakmayın da bunların ilk alışta bile fiyatları bu kadar değil :19:

daha öncede belirttim gibi ürünler benim değil ama bide farkındaysan
çoğunlukla sıfır herhalde sıfır olduğuna dikkat etmediniz tabi alacak
kişilere fiyatta çok indirmezlerse yardım etme payıda olacak cnm :38:

mrb canım bana özelden msj atmışsın uzun zamandır girmediğim için ilgilenemedim kusura bakma.kıyafetler hala duruyor sen hala düşünüyorsan ürünleri kodladığım yerde beden ölçüleri yazıyor bazıları olmaz.bir bak istersen.snr tekrar konuşuruz.iyi akşamlar

bende bunun lacivertini aldım aynısı tıpa tıp yani.sadece lacivert ben 20 tl demiştide magazacı 17 tl ye zor aldım.bence süper kızı olan kaçırmasın.:54:

sağool canım sağlıkla giyer inşallah bebeğin
şimdi ne çok heyacanlısındır ne zaman dünyaya
gelecek diye :49: rabbim bi sancıyla kurtarsın inşallah canım :16::16:

sağool canım sağlıkla giyer inşallah bebeğin
şimdi ne çok heyacanlısındır ne zaman dünyaya
gelecek diye :49: rabbim bi sancıyla kurtarsın inşallah canım :16::16:

amin sagolun allah razı olsun hayırlı satışlar bu arada.sizinde evlatlarını allah bagışlasın

Back