- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- Konu Sahibi Girl and baby
Arkadaşlar...doğum ile ilgili ,bebek ile ilgili aklınıza takılan şeyler varsa yarımcı olabileceğim kdar olmaya çalışırım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde bebeğin göbeğine alkolle pansuman yapıyormusunuz?
göbeği düşmeden banyo yaptırdınmı?
doğum sonrası kanaman ne durumda canımm yani çokmu yoğun yoksa orkidle idare edilebiliyormu?
ne çok soruyorum dimi:)
perşembe günü doğuma gideceğim için telaşlıyımda biraz:)
sezeryanden sonra ağrın sızın oldumu çok?
dikişlerin nasıl?
sütün hemen geldimi canım,benim en büyük korkum sütümün gelmemesi
canımcım ilk soru benden olsun o zaman
bebeği önce emzirip sonramı altını değiştiriyorsunuz yoksa tersimi?
çok basit bişey ama önemli bir ayrıntı ve ben çook acemiyimm(
birde bebeğin göbeğine alkolle pansuman yapıyormusunuz?
göbeği düşmeden banyo yaptırdınmı?
doğum sonrası kanaman ne durumda canımm yani çokmu yoğun yoksa orkidle idare edilebiliyormu?
ne çok soruyorum dimi:)
perşembe günü doğuma gideceğim için telaşlıyımda biraz:)
sezeryanden sonra ağrın sızın oldumu çok?
dikişlerin nasıl?
sütün hemen geldimi canım,benim en büyük korkum sütümün gelmemesi
Sizce arkadaşlar benim gibi heyecanlı yapıda olan bi insana hangi doğum şeklini tavsiye edersiniz,o heyecanla yanlış bişey yapmaktan korkuyorum,başından beri hep normal doğum istedim ama şimdi kararsızım tabi haftaya kontrolüm var dr.umla bu konuyu konuşucam elbette ama sizinde fikirlerinize ihtiyacım var,sezeryanı ciddi ciddi düşünüyorum artık
deryacım epidural sezeryandede ayık oluyorsun neden ısrarla spinal yaptı doktorun anlamadım.epidural yapan butun arkadaslarımda ayık ındıler dogumdan...
derya nasılsın canım?benim oğluşum hep alttan gaz çıkarıyor.ağızdan pek çıkarmıyor ne yapsm ki?eğer uzun süre aralıksız emerse gaz çıkarıyor
bi de bu göbekleri ne yapıcaz?korse mi alsak ki?ne zaman iner acaba?böyle kalmaz inşallah.
çok teşekkürler annecikler...
verdiğiniz bilgiler ve paylaştığınız tecrübeler için çok teşekkürlerr
benim doğum yapacapım hastanede spinal ve epidurali aynı anda yapıyorlarmış, spinali dokunuşları hissetmeyeyim diye epiduralide operasyon sonrasında ağrı kesiciyi kendim verebileyim diye:)
inşallah bizlerde sağsağlim atlatırız bu süreçleride yavrularımıza kavuşuruz.
ama içimdeki korkuyu ve heyecanı nasıl bastırıcam bilmiyorum,zaten düşük tansiyonluyum ilaçların etkisiyle yavrumu görmeden bayılmam inşallah
Merhaba Derya, ben de bir şey sormak istiyorum. Hani ameliyat öncesinde sonda takılıyor ya, peki ameliyattan çıkınca aynı anda kanaman da oluyor. Sonda varken nasıl ped ya da hasta bezi takılıyor.
Bir de odana getirdiklerinde doktor muayene ederken yaptığı işlemler nasıl oluyor? Şimdiden teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için...
canım be geçen hafta gittiğimde sordu korse kullnabilrisin ama şimdi eğil dedi..dikişlerim dolayısıyla beklemem lazımmış..aa ne zaman kullanabilirim somayı uuttm (( sen kaç kilo almştın...ne kadar verdin canım??
ben 13.5 kilo almıştım canım 10 kilo gitmiş eğer bu günkü tartı doğruysa.62 ile hamile kalmıştım doğumdan önce 75,5 idim.