• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum vakti geldi mi yoksa?

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
38+2 hamileym akşamdan beri vajinama iğne batması gibi ağrı giriyo ve bebeğim sürekli hareket ediyor o hareket ettikçe daha çok ağrıyo sertleşiyo akşam da afedersiniz beyaz lapa gibi akıntı gelmişti geçen cuma kontrole gittiğim de heran gelebilir herşey normal bebek dönmüş hazırlıklı olun demişti doktor. sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Yoksa Doğum vakti geldi mi?

38+2 hamileym akşamdan beri vajinama iğne batması gibi ağrı giriyo ve bebeğim sürekli hareket ediyor o hareket ettikçe daha çok ağrıyo sertleşiyo akşam da afedersiniz beyaz lapa gibi akıntı gelmişti geçen cuma kontrole gittiğim de heran gelebilir herşey normal bebek dönmüş hazırlıklı olun demişti doktor. sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Yoksa Doğum vakti geldi mi?

canım yaa benimde 38+0 aramız azmış. normal doğum olacaksın sanırım. bende senin gibiyim. sürekli acaba bugünmü diyorum. benimde aşağıda ama plasentaya girmedi henüz. geceleri belimden sancı geliyor ve iki bacak aram odun gibi bacağımı kaldıramıyorum uyurken sağımdan soluma zor dönüyorum. çok kasılmalarım var. nst sürekli kasılmalar çıkıyor. biran önce olsun istiyorum.

Anaaa sekerpare kiz ben dogurdum bile:)hatta kizim 9 gunluk suan.ama tabi erken dogdu minisim:)34+ 3 te gecen hafta digurdum.sende hayirla saglikla kucsginda gor insallahhh...

Roseanne aynen arkadaşım benim de aynı Birde duygusallastim ağlamak istiyorum sürekli tuvalete de çıkamıyorum zorlanıyorum bugün kontrolum var bakalım ne diyecek aynen nazlıedam abla daha doğuramadim dualarını eksik etme kaynanam geldi eşimin nöbetleri var diye bu gece de nöbette inşallah o evdeyken gelir yavrum diye dua ediyorum sürekli :)

Roseanne aynen arkadaşım benim de aynı Birde duygusallastim ağlamak istiyorum sürekli tuvalete de çıkamıyorum zorlanıyorum bugün kontrolum var bakalım ne diyecek aynen nazlıedam abla daha doğuramadim dualarını eksik etme kaynanam geldi eşimin nöbetleri var diye bu gece de nöbette inşallah o evdeyken gelir yavrum diye dua ediyorum sürekli :)

napıyosun canım ne dedi doktorun varmı bir gelişme.

gittim gitmesine de pek canım çok sıkkın doktorum başhekim yardımcısı olduo yüzden başka doktora gitmek zorunda kaldım ama bu doktorda resmen çocuk azarlar gibi azarladı ağrılarım var kötüyüm dedim cevap bile vermedi 30 una kadar doğurmazsan 30 unda gel dedi yarın bide özele gidelim dedi eşim bugünde ağrım oldu bide bembeyaz lapa gibi akıntı yine yarın ki doktor aydınlatır umarım.

gittim gitmesine de pek canım çok sıkkın doktorum başhekim yardımcısı olduo yüzden başka doktora gitmek zorunda kaldım ama bu doktorda resmen çocuk azarlar gibi azarladı ağrılarım var kötüyüm dedim cevap bile vermedi 30 una kadar doğurmazsan 30 unda gel dedi yarın bide özele gidelim dedi eşim bugünde ağrım oldu bide bembeyaz lapa gibi akıntı yine yarın ki doktor aydınlatır umarım.

Canim yaa talihe bak. Bencede ozele git. Bende carsamba gunu gidicem doktorum sabah 8 bucukta gel dedi sanirim acilma varmi diye bakicak. Bugun biraz sancilarim var ozellikle yatinca geliyor daha once bu sekilde olmuyordu bakalim yogunlasirsa gidicem bende hastaneye

Gittim canım çok şükür normal gözüküyo herşey dedi ağrılar normal doğuma hazırlanıyor vücudun ve bebeğin dedi sen ne yaptın nasılsın?

Kızlar 39+5 olduk ama dün kontrole gittiğim de sancıya dair hiç birşey Yok dedi doktor haftaya cumartesi kontrole gel dedi tabi bu doktorun da doğumu 1 şubat da beklediğini belirtmem gerek özeldeki doktor bu sonradan gitmeye başladığım devletteki doktor da 30 unda çağırmıştı 30 kadar doğum yapmazsan 30 unda kontrole gel dedi kafam karıştı iyice ağrılarım çok gık değil ama adet ağrısı gibi kasiklarım bacaklarım belim çok ağrıyo ve vajinaya dikenler batar gibi ama dinlenince geçiyo. Suyum da hiç akarak gelmedi öyle hep iç çamaşırım da ıslak oluyo çok sık tuvalete çıkıyorum. Doğum ne zaman başlar sizce ilk gebeligim tedirginim.

Bunaldım artık iyice nolur yardım edin bi yorum yapin özele mi gitsem devlete mi sezeryan mi olacak normal mi zaten sıkıntılı bi dönemdeyi her kafadan ayrı bi ses çıkıyo herkes bi yorum yapıyo. Hala doğuramadin mi hala doğmadı mi ne zaman doğaca 1 günde en az 10 kere soruyorlar. Az önce eşime de kızdım telefonda oda doğurdun mu sesin çıkmıyor merak ettim diyo ne sorup duruyorsun diye ona da bağırdım daraldım artık. :(

bende doğuramıyorum arkadasım banada önüne gelen soruyo telefonlar susmuyo bugun oğlumun kafasını pelvise dayadığını o yuzden kanala giremediğini öğrendim üzgünüm baya

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bizi bizden başka kimse anlamıyo valla zaten canımız burnumuz da Sancılar ağrılar e hormonlar korkular cabasi üstüne üstlük birde herkese ayrı ayrı laf anlat boğuyo daralıyo insan bi yerde :(

Back