- Konu Sahibi hayatttnur
19 dan 10 çıktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31/4
4:İstikrar ve süreç, 1:Yaratıcılık ve güven, 3:İfade ve duyarlılık
Bu enerji yolunda olanlar,istikrar,yaratıcılık ve duygusal ifade sorunlarını halletmek,enerjilerini yapıcı yollara kanalize etmeyi ve hedeflerine doğru adım adım ilerlemeyi öğrenmek için buradadırlar.Güvensizliğini telafi etmek için kendine aşırı güvenli,kendini beğenmiş tavırlar geliştirebilirler.tektek sayıların birleşimi,onlara başarı için potansiyel verir.Buna uygun çalışırlarsa başarılıolurlar,yoksa düş kırıklığına uğrarlar.
31/4lerin güçlü yaratıcı itilimleri,güvenli,sempatik tavırları ve başarı için sürekli çabaları güvensizliklerini örter.Endişelerini yenmek için rekabetçi davranabilirler.statü arzusu içinde ihtiraslı kişilerdir.Çoğu zor bir çocukluk geçirmiştir.Sakin,berrak bir zihinle düşünemediklerinde herşeyi aşırı analiz ederler.
Diğer 4lerde olduğu gibi adım adım ilerlemek zorundadırlar.Ama sabırsız davranabilirler.Pozitif yönde iyi bir arkadaşlık ve aile temeli,hem de sağlam bir mali temel geliştirirler.Çok yönlü,güvenilir,istikrarlı,esnek,duyarlı,yaratıcı bir karışıma sahiptirler.Ama negatif etki varsa,istikrarsız,kararsız,başladığı işi bitiremeyen bireylerdir.sabırsız,ne istediğini bilemeyen kişilerdir.
sağlıkları genelde güçlüdür.Hoş sohbet,aile ve topluluk seven kişilerdir.Çoğu iyi kalpli,sağlam,sadık eşlerdir.yaratıcı ve ifade edici enerjileri ve sağlam analitik yetenekleri nedeniyle,değişik mesleklerde başarılı olurlar.
37/1037 den 10 oluyor
36/915.08.1984 bende istiyorummm lütfenn
30/3benim 6 , eşimin 3 ( benim 33den,eşimin 30 dan) yorumlarsanız sevinirim :)
29/11Ben 29 dan 11 i elde ettm.banada bakarsnaz sevinirim.smdiden tesekkur ediyorum.
19/1019 dan 10 çıktı?
19/10
10: çsel yeteneklerle birlikte yaratıcılık ve güven, 9:Bütünlük ve bilgelik, 1:Yaratıcılık ve güven,
Bu enerji yolunda olanlar,dürüstlük,özü sözü birlik sorunlarını halletmek,başkalarına örnek olarak yol göstermek veya ilham vermek; manyetik enerjilerini ,sezgisel bilgeliklerini ve içsel yeteneklerini pozitif yaratıcılık biçimlerine kanalize etmeyi öğrenmek için burada bulunmaktadırlar.
Bu bireyler aşırı güvensizliğe,bağımlılıklara ve enerji tıkanıklığı nedeniyle bedensel rahatsızlıklara yatkındırlar.Güvenlerini kazanıncaya ve aşırı duyarlılıklarının üstesinden gelinceye kadar,sahta kabadayılık sergileyebilir ve incinmiş haldeyken öfkeli görünebilirler.
Doğuştan gelen güvenszzlikleri nedeniyle başkalarının fikirlerine karşı duyarlıdırlar.Aşırı duyarlılıklarını kabul edip sezgisel yeteneklerini kullandıkça başarılı olacaklardır.Masaj,psikoloji,resim,öykü anlatma gibiilgi alanları olabilir.
Pozitif yönde,bu insanlar başkalarını çeken manyetik bir kişiliğe sahiptirler.Başkalarının fikirlerine saygı gösterir,onlara örnek olur,duyarlı kişiliklerini açıkça ortaya koyarak doyumlu ilişkiler kurabilirler.
Negatif yönde ise,enerjileri tıkanmış,bağımlılıklarla boğuşuyor olabilirler.ilişkilerde dengesiz davranabilirler.
Birlikte yaşaması zor insanlar olabilirler.Öfke sorunları nedeniyle yakınlarını üzebilirler.İnsanlara çekici gelen yönleri vardır.Yaratıcılıklarını ve sezgilerini çeşitli işlerde kullanabilirler.
36/9
9:Bütünlük ve bilgelik, 6:Vizyon ve kabul, 3:İfade ve duyarlılık
36/9 hayat yolunda olanlar,kalplerinin bilgeliğine uygun olarak yaşayarak duygusal dürüstlük,idealler ve kendinden kuşku sorunlarını halletmek, böylece günlük hayatlarında özü sözü birlik örneği olarak hizmet etmek için burada bulunmaktadırlar.
Ne hissetmeleri gerektiğini düşünmek yerine gerçekten ne hissettiklerini anlamak için büyük mücadeleleri olabilir.Eleştiriye karşı çok hssastırlar.İdealistlik standartları çok yükek olduğundan bazen hevesikırılır,vazgeçmeye kalkarlar.Bazen bunları gizlemek için bir güven maskesi takarlar.
Bir kez kendileri ve diğerlerini oldukları gibi kabullendiklerinde asıl mücadelelerine yönelebilirler,bu da başkalarına ilham verici bir şekilde örnek olarak yaşama bilgeliğidir.Öncelikle kendi gerçek duygularını ortaya çıkarmalıdırlar,bu başkalarının onayladığı davranışlra uymasa bile.Herşeyi iyi ve doğru yapmak isterler,bu nedenle sinirli ve gergin olmaya meyillidirler.Bir grupla çalışıyorlarsa kendilerini başkalarıyla kıyaslarlar,çoğu kez de yetersiz hissederler.
Olumsuz yönlerini düzeltir,mükemmel olmayabileceklerini kabul ederlerse, olgunlaştıkça derin bilgeliğe yol alabilirler.36/9 ların gizli ya da içsel bilgeliği anlama konusunda olağanüstü bir yeteneği vardır.Ne kadar sıradan bir hayat yaşarlarsa yaşasınlar,çevrelerine bir şekilde örnek olurlar.Yeterki başkalarının değer yargılarına göre yaşamasınlar.
Çoğu fiziksel özellikleri ne olursa olsun çekicidirler.Hareketsiz oturmakta zorlanırlar.Başkalarını memnun etmeye çok isteklidirler.Zihinlerini çok çalıştığından ,aklındakiler ifade etmek için hızlı konuşabilirler.Duygularını/kendilerini anlayıp tanıdıkça,etraflarıyla daha sağlıklı ilişki kurarlar.Bazıları çok geleneksel bir hayat yaşarlar.Spiritüel konulardan uzak dururlar.Ama sezgileri buna yatkındır.Bir çoğu herşeyi anlar ve öğretebilir.İyi para kazanırlar,eğer mali sıkıntıları varsa,fazla şey istemelerinden dolayıdır.