- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi hayatttnur
34/7
7:İtimat ve açıklık, 4:İstikrar ve süreç, 3: İfade ve duyarlılık
34/7 hayat yolunda olanlar,itimat,sabır ve duygusal ifade sorunlarını halletmek ve hayaatlarında işleyen spiritüel sürece inanç duymak,başkalarına katkıda bulunacak pratik yollar bularak güvenlik oluşturmak için buradadırlar.
Onlar,izlemeleri gereken adımları atlama sabırsızlığına,kendinden kuşku eğilimleri göstermeye yatkındırlar.Din konusuna ilgi gösterebilirler.Olağanüstü analitik yetenekleri nedeniyle zihin aleminde kendilerini daha güçlü hissedebilirler,ama güçlü duyguları da vardır.Güvenlik,aile ve iş yönünde bir itilim hissederler.hayatlarında basamak basamak yükselen bir merdiven gibi sağlam temel oluşturmaya ihtiyaçları vardır.Atlanmış bir adım olumsuzluk getirir.
Yanlış anlaşılma korkusu nedeniyle duygu ve düşüncelerini kolay paylaşmazlar.Güçlü,pratik,fiziksel ve ruhani dünyayla ilişkili kişilerdir.Negatif etki varsa içe kapanabilirler.Genelde güçlü bedenlere sahiptirler.Pozitifte,ilişkilerine istikrar,sadakat ve duygu niteliği getirirler.Eşleriyle açık,dürüst bir iletişim ve karşılıklı itimat geliştirdikleri sürece,ilişkileri giderek güçlenir ve güzelleşir.
Çok yönlü enerjileri vardır.Kendilerine güvenir,eleştiriye açık olur,süreçleri adım adım izlerlerse,her alanda başarılı olurlarDüşüncesizce para harcama eğiliminesahip olabilirler.Belli başlı bir meslekleri yoksa değişik işlerde gezebilirler.
ay burada gördüm tamam