- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
- 198
- Konu Sahibi hayatttnur
Bu hayata tek geliş sebibimiz Kulluk yapmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim. Emeginize saglik..15/6
6: Vizyon ve kabul, 5:Ozgurluk ve disiplin, 1:Yaraticilik ve guven
Bu kisiler,idealizm,bagimsizlik ve yaratici enerjileriyle ilgili sorunlarini halletmek; once kendilerini kabul edip sonra baskalarinin vizyonlarini paylasarak,diger insanlari yuceltecek yollar bulmak icin buradadirlar.
Amaclarini gerceklestirebilmek icin once mukemmeliyetcilik, bagimlilik ve derin guvensizlik engelleriyle yuzlesmek ve onlari asmak zorundadirlar.Onlar icatcilar,yenilikciler ve en yuksek derecede vizyonerdirler.Kendilerini ve baskalarini kabullenmis bir halde,isleri vasitasiyla sabirla calisirlar.insanlara yol gosterirler. Mukemmeliyetci,yaratici ve hizli kavrayan kisilerdir.
Olumsuz yonde ise bu kisiler surekli kusur bulup azarlayan,surekli bir arayis icinde olan,dus kuran kimseler olabilirler.
Eger yaratici enerjileri bastirilir,yanlis yonlendirilirse sinir bozukluklari,karin bolgesinde rahatsizliklar,ciltte isilikler ve genel bir bitkinlik gorulebilir.
Iliskilerinde karsilarindaki kimseyi idealize edip kusurlarini kabul edemez,bu yuzden dus kirikligi yasayabilirler.sebat eder ve heveslerinin kirilmasina izin vermezlerse, yuksek standartlari sayesinde islerinde yukselirler.
25/721/03/1990 benimkine de bakarmısınız?
32/5Benimkide 32 den 5 esiminki 31 den 4 cikti yorumlarmisiniz :)
32/5
5:Özgürlük ve disiplin, 2: İşbirliği ve denge, 3:İfade ve duyarlılık
32/5 yolunda olanlar,bağımsızlık duygusal dürüstlük ve işbirliği ile ilgili sorunlarını halletmek,sonunda disiplin ve deneyim derinliği yoluyla özgürlüğü yaşamak için burada bulunurlar.Çoğu 32/5 ler geç çiçek açarlar,güvenlerine kavuşmaları zaman alır.32/5 ler gerçek özgürlüğü deneyimlemek için buradadırlar,yani kendi isteklerine düşkünlük,sorumsuzluk,kurallara uymama gibi.Gerçek hayatta ya da kitap,film vs de serüven arayabilirler.
Hızlı öğrenirler ve değişik yetenekleri ve deneyimleri sayesinde açıkgözlülükle geçimlerini sağlarlar.Kendilerini özgür kılabilmek için disiplin ve odaklanmaya ihtiyaçları vardır.Canları çabuk sıkılır,herşeyi hemen yapmaya kalkabilirler.canlı ve neşeli olabilirler,serüvencidirler.İlişkilerinde kısıtlandıklarını düşünebilirler,oysa böyle kimseleri hayatlarına kendileri çekerler.llişki alanında da kararlı ve odaklı olmalıdırlar.
Değişiklikleri sevdiklerinden,yolculuğu,değişik insanlarla çalışmayı içeren meslekler başta bir çok alana yatkındırlar.Parayı ihtiyaç duyduklarında bulabilir,bazen kazanmadan harcayabilirler.
31/4
4:İstikrar ve süreç , :Yaratıcılık ve güven, 3:İfade ve duyarlılık
Bu enerji yolunda olanlar,istikrar,yaratıcılık ve duygusal ifade sorunlarını halletmek,enerjilerini yapıcı yollara kanalize etmeyi ve hedeflerine doğru adım adım ilerlemeyi öğrenmek için buradadırlar.Güvensizliğini telafi etmek için kendine aşırı güvenli,kendini beğenmiş tavırlar geliştirebilirler.tektek sayıların birleşimi,onlara başarı için potansiyel verir.Buna uygun çalışırlarsa başarılıolurlar,yoksa düş kırıklığına uğrarlar.
31/4lerin güçlü yaratıcı itilimleri,güvenli,sempatik tavırları ve başarı için sürekli çabaları güvensizliklerini örter.Endişelerini yenmek için rekabetçi davranabilirler.statü arzusu içinde ihtiraslı kişilerdir.Çoğu zor bir çocukluk geçirmiştir.Sakin,berrak bir zihinle düşünemediklerinde herşeyi aşırı analiz ederler.
Diğer 4lerde olduğu gibi adım adım ilerlemek zorundadırlar.Ama sabırsız davranabilirler.Pozitif yönde iyi bir arkadaşlık ve aile temeli,hem de sağlam bir mali temel geliştirirler.Çok yönlü,güvenilir,istikrarlı,esnek,duyarlı,yaratıcı bir karışıma sahiptirler.Ama negatif etki varsa,istikrarsız,kararsız,başladığı işi bitiremeyen bireylerdir.sabırsız,ne istediğini bilemeyen kişilerdir.
Sağlıkları genelde güçlüdür.Hoş sohbet,aile ve topluluk seven kişilerdir.Çoğu iyi kalpli,sağlam,sadık eşlerdir.yaratıcı ve ifade edici enerjileri ve sağlam analitik yetenekleri nedeniyle,değişik mesleklerde başarılı olurlar.
29/11Benim 29. 2+9=11 yorumlarmısınız?
üşenmeden herkese yazmışsınız ne hoş bir davranış ne kadar paylaşımcı :)Burada yazılanlar doğum tarihinizin gerçek olmasına bağlıdır.Bazen nüfus kağıtlarında gerçek doğduğumuz gün yazmayabiliyor.
Bir de bu sayılar kişiliğimiz hakkında bilgi veriyor evet,ama bir de olumsuz denebilecek yönler varsa onların üstünde çalışmamız gerektiğini de belirtir.Örneğin sayımız 36/9 olsun.3 ün ve 6 nın anlamları var.Örneğin 3 ifade 6 vizyon,mükemmellik.Kişi kendini ifade etmeyi öğrenmedikçe mükemmellik enerjisi çalışmakta zorlanacaktır.Her ikisi de halledilmedikçe 9 enerjisine ulaşmakta zorlanılacaktır.
35/83+5 den 8 çıktı nedir acaba ?
1+1+1+1+9+9+3 =25\ 7 (Yorum nufustaki dogum tarihinizin gercek dogum tarihiniz olmasi halinde gecerlidir.)Benimki 01.11.1993
sevgiliminde 04.08.1993 cevaplarsanız çok sevinirim.
15/01/1989 beni de yorumlar mısınız çok teşekkürler :)
Sizin de 34/7 cikiyor, yukarida yazdim.15/01/1989 beni de yorumlar mısınız çok teşekkürler :)