• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihine Göre Kişilik Yorumları

27.11.1983 bakabilir misin?

Sen çok esprili birisin. Girdiğin her ortamda eğlenmeyi biliyorsun. Çok güzel şakalar yapabilirsin. :))
Özgürlüğüne fazlasıyla düşkünsün. Arkadaş ortamın oldukça geniş olmalı. Sevilen birisin.
Sivri dillisin. Aklına geleni hemen söylersin. Kin tutmak sana göre değil. İçinde bir çocuk yaşıyor...
İlişki hayatında sen yönlendiricisin bu kesin. Eşin, partnerin sana uyum sağlamak zorunda...

15.03.1991 bakabilirmiisn acaba

Sen sevgi insanısın. Sevgi senin için herşeyden önemli. Kişilik olarak da sevgini dokunarak gösteriyorsun. Dış görünüşüne ve giyimine önem veren , şık giyinen biri olmalısın. İnsanlara karşı güvenilir bir hava çiziyorsun, güven veriyorsun. Bir de hayal gücün gelişmiş olduğu kesin. Ruhsal huzur senin için herşeyden önemli. Sevgi paradan herşeyden daha önemli senin için... Süper bir eş, ve anne olacaksın. Hayal kurmak tabii ki güzel ama gerçeği de görmelisin arada :))

Bana baksana lutfen..
07-07-1990

Bayan Bakım olarak başlamak istiyorum :)

İçine kapanık bir profil çiziyorsun. Duygularını kendine saklamayı tercih eden tam bir sır küpüsün. Ağır başlısın.
İçindeki buz dağlarına ulaşabilene sonsuz bağlılık içerisinde kalabilirsin. Sadıksın. Güvenilirsin. Eskileri asla ama asla unutmazsın.
Yapılan her kötü olay senin bilinç altındadır.

Aslında belli etmesen de gizlesen de saklasan da çok duygusalsın.. İçine kapanıklık had safa ama.. biraz paylaşmayı öğrenmelisin...

10.11.1986 birde bana lutfen

Yapısal olarak çocuksu bir havaya sahipsin. Alınganlık var biraz :))
Biraz da inatçılık.
Dediğim dedik havası etkin. İnsanlara karşı herşeyi biliyormuşum havası çizebilirken, bir takım kişilerin yönlendirilmelerini hep yaşamıştır. Ama hep inkar edilir, ama bu tip aldatıcı insanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çocuksu havanızın yanında, neşeli, sosyal, dediğim dedik, sosyal çevrenizde neşeli bilinirken, ailenize karşı sert bir mizacınız var. Kurallarınız ve duvarlarınız belli. Programlarınız değiştirilmeye çalıştığında küçük kıyameti kopartabilirsiniz :)) Size uyum sağlayacak kişi biraz alttan almayı bilen duygusal biri olmalı.

Sen sevgi insanısın. Sevgi senin için herşeyden önemli. Kişilik olarak da sevgini dokunarak gösteriyorsun. Dış görünüşüne ve giyimine önem veren , şık giyinen biri olmalısın. İnsanlara karşı güvenilir bir hava çiziyorsun, güven veriyorsun. Bir de hayal gücün gelişmiş olduğu kesin. Ruhsal huzur senin için herşeyden önemli. Sevgi paradan herşeyden daha önemli senin için... Süper bir eş, ve anne olacaksın. Hayal kurmak tabii ki güzel ama gerçeği de görmelisin arada :))

teşekkür ederim canım ...%100 dogru tam beni anlatıyor.basıma ne gelse hayallerimden geliyor:)

Cok severim boyle seyler. Vaktin varsa bana da bakarsan sevinirim,
28.07.1989

Yapısal olarak çocuksu bir havaya sahipsin. Alınganlık var biraz :))
Biraz da inatçılık.
Dediğim dedik havası etkin. İnsanlara karşı herşeyi biliyormuşum havası çizebilirken, bir takım kişilerin yönlendirilmelerini hep yaşamıştır. Ama hep inkar edilir, ama bu tip aldatıcı insanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çocuksu havanızın yanında, neşeli, sosyal, dediğim dedik, sosyal çevrenizde neşeli bilinirken, ailenize karşı sert bir mizacınız var. Kurallarınız ve duvarlarınız belli. Programlarınız değiştirilmeye çalıştığında küçük kıyameti kopartabilirsiniz :)) Size uyum sağlayacak kişi biraz alttan almayı bilen duygusal biri olmalı.

yok artık diyorum.
en kötü özelliğimin alınganlık olduğunu söylemeyen yok gibi..

24.07.1990 bakabılırmısın cnm

Bayan baskın, süslü , esprili .... Hayatı eğlenceli tarafı ile görüp, meydan okuyorsun etrafındakilere... Eleştirdiğin her konuda mutlaka espri vardır... Kahkaha dolu, şakacı, muzip, özgürlüğüne düşkünsün... Cömertsin etrafındakilere karşı.. Sevdiğin kişiye karşı ise kıskançlığın hep olacak. Dokunarak sevenlerdensin..

Cok severim boyle seyler. Vaktin varsa bana da bakarsan sevinirim,
28.07.1989

Bayan güvenilir, ağlama duvarı, danışmansın :)) Verdiği sözü tutmayanları bir daha kale almazsın. Senin için söz en önemli konulardan biri. Kesinlikle verdiğin sözü yerine getirmek için elinden geleni yaparsın. Eğer birileri senden yardım istemişse ve sen evet dediysen bu konuda bir daha sorgulama yapmadan sen verdiğin sözün arkasında olur ve gerçekleştirmek için elinden geleni yaparsın. Sen oldukça baskın bir karaktersin. Zaman zaman enerjinin bittiğini gözlemlediğinde kendi kabuğuna çekilip biraz uyumak ya da dinlenmek diyelim senin toparlanmana yardımcı olacaktır. Bol bol da bu enerji patlamasını yaşarsın.. Cömertsin. Evde kesinlikle sen iş bitiricilerin başını çekiyorsun.... Ve en önemlisi çok zor bir kişisin. Senin için bir insanın gözünden düşme değeri tutarsızlığıdır.

Back