Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27.11.1983 bakabilir misin?
İsteyen varsa yardımcı olabilirim:)) Rakamınıza göre + astrolojiyle birleştiriyorum (Formül bu)
15.03.1991 bakabilirmiisn acaba
Bana baksana lutfen..
07-07-1990
10.11.1986 birde bana lutfen
Sen sevgi insanısın. Sevgi senin için herşeyden önemli. Kişilik olarak da sevgini dokunarak gösteriyorsun. Dış görünüşüne ve giyimine önem veren , şık giyinen biri olmalısın. İnsanlara karşı güvenilir bir hava çiziyorsun, güven veriyorsun. Bir de hayal gücün gelişmiş olduğu kesin. Ruhsal huzur senin için herşeyden önemli. Sevgi paradan herşeyden daha önemli senin için... Süper bir eş, ve anne olacaksın. Hayal kurmak tabii ki güzel ama gerçeği de görmelisin arada :))
Rıca ederım canım, :))teşekkür ederim canım ...%100 dogru tam beni anlatıyor.basıma ne gelse hayallerimden geliyor:)
İsteyen varsa yardımcı olabilirim:)) Rakamınıza göre + astrolojiyle birleştiriyorum (Formül bu)
Yapısal olarak çocuksu bir havaya sahipsin. Alınganlık var biraz :))
Biraz da inatçılık.
Dediğim dedik havası etkin. İnsanlara karşı herşeyi biliyormuşum havası çizebilirken, bir takım kişilerin yönlendirilmelerini hep yaşamıştır. Ama hep inkar edilir, ama bu tip aldatıcı insanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çocuksu havanızın yanında, neşeli, sosyal, dediğim dedik, sosyal çevrenizde neşeli bilinirken, ailenize karşı sert bir mizacınız var. Kurallarınız ve duvarlarınız belli. Programlarınız değiştirilmeye çalıştığında küçük kıyameti kopartabilirsiniz :)) Size uyum sağlayacak kişi biraz alttan almayı bilen duygusal biri olmalı.
24.07.1990 bakabılırmısın cnm
Cok severim boyle seyler. Vaktin varsa bana da bakarsan sevinirim,
28.07.1989