• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihine Göre Kişilik Testi

KESTANE

Zeki, güçlü bagimsiz ve ne yapacagini bilen biridir. Sosyal olmayi sever, ancak baskalarini düsünmeden kendi bildiginide yapmaktan kaçinmaz. Espriden anlar. Akilli ve pratik olmasina ragmen tembelligi de sever.

evet :78::77::77:

PEMBE

Her zaman yapabileceginin en iyisini yapmaya çalisir. Diger insanlari korumayi ve onlara yardim etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir ask ister.
vayyyy:53::53::53:

BEJ

Sakindir, ama hemen strese girebilir. Iliskilerinde kiskançtir, küçük seylerden mizmizlanir. Sezgileri güçlüdür ve çaliskandir, bencilligi hiç sevmez. Ayrica merhametlidir. Arkadaslari için her türlü fedakarligi yapar.
:64:

KESTANE

Zeki, güçlü bagimsiz ve ne yapacagini bilen biridir. Sosyal olmayi sever, ancak baskalarini düsünmeden kendi bildiginide yapmaktan kaçinmaz. Espriden anlar. Akilli ve pratik olmasina ragmen tembelligi de sever.

yok artık diyoruum güzel tarif etmiş :46::1:

MOR

Gizemli, çekici, anlayisli, insanlari etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapisi vardir. Arkadaslari arasinda oldukça popülerdir. Gününün nasil geçecegi belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk degisir.

KIRMIZI

Sirin ve sevgi doludur. Her zaman asik olmasini sever. Genellikle neseli ve hareketlidir ama arada mutsuz oldugu anlarda yok degildir. Insanlarla iyi iliskiler kurar, çekingenlik yapmaz.

:16:

PEMBE

Her zaman yapabileceginin en iyisini yapmaya çalisir. Diger insanlari korumayi ve onlara yardim etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir ask ister.

doğru....

KREM

Yarisma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çogunlukla neselidir. Güvenilir ve disa dönüktür. Aski dikkatlice seçer, ancak çabuk asik olmaz. Dogrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.
:34::34:

TURUNCU

Sorumlulugu ve uyumlu iliskiler kurmayi sever. Bir seye ulasmak için çok çalisir, rekabetçidir. Arkadaslik konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insani bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.
Beni tarif ediyoor :))

PEMBE

ne güzel özetlemis beni. dogru gercekten.

MAVI

Kendine fazla güvenmeyen, gerektigi zaman cesur olabilen bir yapiya sahiptir. Artistik bir dogasi vardir ve asik olmayi sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantigini kullanmayi tercih eder.

Back