• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.119
698
39
Kocaeli
kızlar doğum sonrasında vücudumuz ne halde
kaç kilo fazlamız var
neler değişti vücudumuzda
tüm şikayetlerimiz burada paylaşalımyerimseniben

canım ben 68 kiloyla hamile kaldım 92-93 arası doğuma girdim çıktığımda 87 kiloydum şuanda 75 kiloyumm ama doğru sarkma ve çk azda çatlaklarım varr..ne yapalım herşey bebişler için....

ben 57 kiloyla hamile kaldım 67 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra 20. gün tartıldım 55 kiloydum hiç çatlamadım sarkmadımda her şeyide yedim hamileyken hiç kısmadım mide bulantımda olmadı rahat hamilelik geçirdim doğumumda kolay oldu doğum sonrasıda gayet fitim kısslar çok mutluyumm valla en büyük korkum kiloydu hamile kalınca allaha şükür korktuğum gibi olmadı zemuszemus

ben 28 kilo aldım ve şuan 18 kilo fazlalığım var hala.çatlak yok ama selülit var.çok kötü göründüğüme eminim..

ben 3 aylık hamileydim hala 48 kiloydum:D doğuma 72yle girdim 66yla çıktım.şu an 51 kiloyum.kalçalarımda çatlak var sadece a birde selülit:D

kızlar ben hamile kalmadan önce 60 kiloydum

doğumdan sonra 56 oldum kilo alamıyorum

yüzüm yanaklarım kötü gözüküyo
60 olmak istiyorum yaamafoldumben

doğum yapalı 15 gün oldu sezeryanla doğum yaptım 18 kilo aldım 60 la hamile kaldım 78 le doğuma girdim şu an 70 kiloyum bakalım ne kadar zamnda 60 ı bulucam

benım de 6ay oldu bebiş olalı.59 ıle kaldım 64 um sımdı yok gram gitmıyo.dogumdan sona 61 e düştüm fakat su emzırme surecınde 64 oldum arada rejım denemelerım oluyo ama oldukca kısa suruyo.hiç sevmıyorum bu helimi.eski pantolon eteklerime girmek istiyroummmmmm

kilodan diilde çatlamaktan çok korkuyordum ama ne çatladım ne sarktım
7kilo fazlam war ama no problem böylede gayet güzel hissediyorum kendimi
göbeğim bile kalmadı
mutluyummmm:D

en vahimi bnm arnızda desenize 65le hamile kaldım 75 le dogum ettim geri 65 e düştüm ama şu an 68 kiloyum ve bunalımdayım bu kilolar nası gitcekk veremiorumm

57 ile hamile kaldım 71 ile doğum yaptım şuan 66 kiloyum en az 10 kilo vermeliyim 55 olmak istiyorum . kalçam genişledi .yüzüm o kadar tombul değil. zaten yüzüme bakan fazla kilo almamışsın diyor bu kalçada anca sporla gider.5 ay oldu doğum yapalı karnımdaki yırtıklarda çok sinir bozucu

yazan arkadaşlar kaç ay önce doğum yapmış onları da yazsanıza merak ediyorum.

4,buçuk aylık oldu oğlum 55 ile gebe kaldım şimdi 59um.sarkma olmadı çok şükür.elbette karında bir yumuşama var ama rahatsız edici değil.tatilde kimse bebeğimin benim olduğuna inanmadı kardeşim sandıkaydirigubbakcemile3 bu arada çatlak oldu ama çok hafifti.hamama gidip bir güzel keselendim.biraz da güneşlendim kalmadı

canım benim kızım şimdi 3 yaşında ama
doğumdan 20 gün sonra 38 beden eteğimin içine girebildim
demekki sadece şişlik oluştu bende

25 kılo aldım ılk bırhaftada 15 kılo gıttı gerıye 10 kılo kaldıdogum yapalı 10 gun oldu kırkım cıkana kadar 5 kılo daha gıtmesını ümit edıyorum

benımde 1 ay oldu tartılmayakorkuyom ama cok kılo verdım hep aç gzıom valla koşturmaktann:sinifsinif: sarkmam çatlagım yok..karnımda çok ındı bı kaç ayda eskı halımdan bıle zayf olcam bu gıdışle çünkü yardım edenım yokkkmafoldumben

doğum yapalı nerdeyse ki buçuk ay olucak ve ben hala kilo veremdim halada almaya devam ediyorum. nolcek halim bilmiyorum.. bunalımdayım ben:((

Back