canım tuzu azalt ve doktoruna danış bence.bende de hamileliğin son günlerinde 16 10 a ırlamıştı dünyamı şaşırdım Allah korusun.kayınvalideler zaten moral bozar boşver bebeğinle ilgilen mis gibi oh bebek kokusu
aynen, ben de genel istedim ama doktorum bebeğe narkoz vermeyelim belden uyuşturmayı tavsiye ediyorum diyince minik kuzum için razı oldum. çok da korktum ameliyathanede. allah herkesin yardımcısı olsun şifa versin. dermansız dert vermesin.hepimize geçmiş olsun benim ikinci doğum evet belden uyuşturma oldum bende bunu duydum kaçak olabilirmiş ama kaçak olan bir arkadaş yazmıştı kaçak olursa çok şiddetli baş ağrısı yapıyomuş ayağa bile kalkamıyorum falan yazmıştı aylarca çektim falan yazmıştı. onu nasıl baktırmak lazım acaba?.Bence baktırın kaçak durumuna çünkü benim doğumdan önce yükselmişti.hepimize geçmiş olsun biraz alıştım 1 yıl oldu benimde alışacağız buna sanırım.Rabbim çaresiz dert vermesin.yaş 38 benim ailede çok var tansiyon hastası genetik yatkınlık vardı zaten kalıcı olabilir zaten demişti doktoryinede bir umut.mesela bu 1 yılda 3/4 ay bırakmıştım ilacı gayet iyiydim.kızımda diş problemi başladı uykusuzluk stres olunca yükseldi yine başladım.çok araştırmıştım ilk başta belden uyuşturmalar kesinlikle hipertansiyonu tetikliyor.genetik yatkınlığı olan kesinlikle yaptırmasın.şimdiki aklım olsa kesinlikle genel isterdim.
tabii veririm:)benim yükselince hemen doğuma aldı kontrole gitmiştim hep belden uyuşturma diye konuşmuştuk doktorum doğumhanede yemek yedinmi genel yapalım deyince bence hipertansiyonun tetikleneceğini düşündü aslında ve ben çok toktumaç olsam genel yapacaktı. çünkü hiç genel konuşmamıştık.hayırlısı diyelim.baktırırsanız banada haber verirmisiniz?
aminn evet:)Teşekkür ederim o zaman :) Beterinden korusun deyip şükredelim :)
Bu belden uyuşma da çoğu kişi yaşamış bu sorunu ve halada yaşıyor belli benim 5 ay olmasına rağmen tansiyon ilacı ve bu çarpıntı ilacı kullanmama rağmen düzene giremedim. Regli olunca düzelir diyolar ama umarım öyle olurr.Kızlar ben de 20sinde doğum yaptım ilk 5 gün bende tansiyonum 13lerdeydi şimdi bilmiyorum bide bende kalp problemi oldu kapakcokta kaçak varmış çarpıntı be de uyusma gibi bi şeyler hissediyorum tuhaf.
Belden uyusturma yaptırdım ben de bende de kaçak mi var acaba baktıran oldu mu
Allah şifa versin canım ben baya kötüyüm ya çarpıntı çok var emzirme olduğu için ilaçta içmiyorum napcaz bilemiyorum kalbimde tuhaf şeyler oluyor sankiBu belden uyuşma da çoğu kişi yaşamış bu sorunu ve halada yaşıyor belli benim 5 ay olmasına rağmen tansiyon ilacı ve bu çarpıntı ilacı kullanmama rağmen düzene giremedim. Regli olunca düzelir diyolar ama umarım öyle olurr.
Amin hepimize inş bende emziriyorum ama Dr ilaç verdi yinede kardiyoloji ye git kendini korkutma belki ciddi biseyin de yoktur. Kendimizi çok dinliyoruz hepimizde psikolojimiz bozuldu valla:/Allah şifa versin canım ben baya kötüyüm ya çarpıntı çok var emzirme olduğu için ilaçta içmiyorum napcaz bilemiyorum kalbimde tuhaf şeyler oluyor sanki
Gittim canım kalp kapakcigimda kaçak varmış geçer önemli değil dediAmin hepimize inş bende emziriyorum ama Dr ilaç verdi yinede kardiyoloji ye git kendini korkutma belki ciddi biseyin de yoktur. Kendimizi çok dinliyoruz hepimizde psikolojimiz bozuldu valla:/
Bende 8 ay önce doğum yaptım, 18-12 ile hastaneye gitmiştim bende. Hala tansiyon ilacı kullanıyorum bir de kalp çarpıntısı için ilaç. Henüz düzelmedi, kalıcı olabiliyormuşYukarıda yazılan tansiyon değerlerinin hiçbiri yüksek değil,çok tuhaf.Neden kendinize tansiyon tanısı koydunuzki bu şekilde.
Ben doğumdan 1 hafta sonra 200/120 tansiyonla acile gittim.3 ay olacak hâlâ tansiyon ilacı kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?