• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası yüksek tansiyon.

Yukarıda yazılan tansiyon değerlerinin hiçbiri yüksek değil,çok tuhaf.Neden kendinize tansiyon tanısı koydunuzki bu şekilde.
Ben doğumdan 1 hafta sonra 200/120 tansiyonla acile gittim.3 ay olacak hâlâ tansiyon ilacı kullanıyorum.
Benimde 11-8 bandında geziyor. Benimde1 sene önce dogum sonrası 18 -9 ları görerek acillere gittim baktılar bili yok stres dediler. Dideral verdi dr çarpıntıda vardı içmedim antidepresan kullandım buarada sorunlar azalınca 11-8 bandına yerleşti tansiyon. Yüksekmi bilmiyorum arasıra cıkıyor ama çok yükselmediginden limonla idare ediyorum stres yorgunluk tetikliyor
Bana elif güveloglu nar ve zeytinyağragı çayı iç demişti o dönemde nar yedim hergün. Sizde deneyin bence
Ben yine başlıcam

doğum sonrası tansiyon problemleri olanlar. şuan ki durumunuzu belirtir misiniz. geçti mi nasıl bir tedavi uyguladınız

doğum sonrası tansiyon problemleri olanlar. şuan ki durumunuzu belirtir misiniz. geçti mi nasıl bir tedavi uyguladınız

Yukarıda yazılan tansiyon değerlerinin hiçbiri yüksek değil,çok tuhaf.Neden kendinize tansiyon tanısı koydunuzki bu şekilde.
Ben doğumdan 1 hafta sonra 200/120 tansiyonla acile gittim.3 ay olacak hâlâ tansiyon ilacı kullanıyorum.
Merhaba geçti mi yüksek tansiyon sorununuz?

Bende 8 ay önce doğum yaptım, 18-12 ile hastaneye gitmiştim bende. Hala tansiyon ilacı kullanıyorum bir de kalp çarpıntısı için ilaç. Henüz düzelmedi, kalıcı olabiliyormuş
Merhaba baya bı olmuş ama düzeldi mi tansiyon probleminiz

Merhaba baya bı olmuş ama düzeldi mi tansiyon probleminiz
Benim de 20/12 ile acil erken doğum oldu.Gebelikte alfamet kullandım. 1.5 yaşında bebeğim. Tansiyon yine 15 16 larda. İlaç içmiyordum ama korkudan yine başladım. Tek fark benim Tansiyon ne baş ağrısı yapıyor ne bir belirti. Öylesine ölçunce öğreniyorum rakamı .
Zaten gebelikte çok yükselince doktor normalde de sen hipertansiyon hastasıymişsın sadece fark etmemiştim dedi

Back