- 22 Aralık 2023
- 655
- 768
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
Kızlar sorum bebeğim doğalı 4 ay oluyor. Başımdan geçenleri daha önce yazmıştım buraya doğumda. Bebeklerimden birini kaybettim ve doğumdan sonra bir haftada 5-6 kilo birden verdim. Giden ödem miydi bilemiyorum ilk hamilelik olduğu için. Zaten hamilelikte çok kilo almamıştım 3-4 kilo ancak. Ayakta kalmak için süt kesilmesin diye eşimin vs zorlamasıyla iki lokma ancak yiyebiliyordum. Süreç yavaş yavaş geçmeye başlayınca diğer bebeğim küvezden çıkıp sağlığına kavuşunca yeme bozukluğu başladı. Tiroid hastası da olduğum için kolay kilo alıyorum ama zor veriyorum hatta veremiyorum. Yemesem de veremiyorum.
Hamilelikten önce kd doktorum kilomdan dolayı hamile kalmamın zorlaştığını söyleyip Saxenda başlatmıştı. Tesadüf mü yoksa gerçekten kilodan dolayı mı oldu bilemiyorum ama Saxendaya başladığımın 3.haftasında 3-4 kilo verip hamile kalıp bırakmıştım. Şuan emzirdiğim için kullanamıyorum haliyle. Güncel kilom 88. Saxendaya kadar aç kalsam da 1 kilo bile veremiyordum ancak emzirdiğim için sürekli atıştırmak istiyorum. Bol su içiyorum. Ancak buna artık Bi son vermem gerektiğinin farkındayım.
Şöyle sihirli değnek gibi bişeyle bu iştah artışını durduracak bir önerisi olan var mıdırrr
Hamilelikten önce kd doktorum kilomdan dolayı hamile kalmamın zorlaştığını söyleyip Saxenda başlatmıştı. Tesadüf mü yoksa gerçekten kilodan dolayı mı oldu bilemiyorum ama Saxendaya başladığımın 3.haftasında 3-4 kilo verip hamile kalıp bırakmıştım. Şuan emzirdiğim için kullanamıyorum haliyle. Güncel kilom 88. Saxendaya kadar aç kalsam da 1 kilo bile veremiyordum ancak emzirdiğim için sürekli atıştırmak istiyorum. Bol su içiyorum. Ancak buna artık Bi son vermem gerektiğinin farkındayım.
Şöyle sihirli değnek gibi bişeyle bu iştah artışını durduracak bir önerisi olan var mıdırrr