Doğum sonrası verilen fitili kullanmayan varmı?

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
arkadaşlar 26 gün evvel sezeryan doğum yaptım doktor biokadin fitil vermişti ama ben ağrıdan acıdan onu kullanmadım..sizce bir sorun olmuşmudur? hiç bir problemim yok gözküyor..ayrıca doktora kontrole gitmelimiyim v ede ne zman?

bana doktorum 5 günlük antibiyotik verdi bide ağrı kesici başka birşey vermedi 5.gün dikişlerimi kontrol +ultrason 40 gün doluncada vajinal ultrason ve muayene için gittim

ben sezaryenden sonra 5 gün antibiyotik kullandım, fitil vermedi doktor. demir, multivitamin ve gerekirse diye ağrı kesici yazdı. bir hafta geçince dikiş kontrolüne, 40 gün sonra da ultrasona gittim. bence kendimi iyi hissediyorum diyip kontrollerini sakın aksatma canım. senin fark edemediğin bir problem olabilir. çünkü sezaryen ciddi bir operasyon ve doktorunun seni görüp iyileştiğini söylemesi gerekiyor. jinekolojik muayene istemiyorsan sadece karnından ultrason yapmasını söylersin. ama mutlaka gitmelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…