dogum sonrasi ve kilolar

evremmstf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
396
135
mrb arkadaslar iki bucuk ay once normal dogumla dogum yaptim hamile kalmadan once 75 kiloydum doguma 84 le girdim suan 78 kiloyum ve artik kilo veremiyorum dogum yapan ve kilo veren arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var

canım merhaba bnde senin gibiyim.2 bucuk ay oldu.58 ile hamile kaldım 78 ile dogum yaptım en son 73 idim.göbeğim kalçalarım aldı başını gidiyor.nasıl vereceğiz. lütfen yardımmm

canım merhaba bnde senin gibiyim.2 bucuk ay oldu.58 ile hamile kaldım 78 ile dogum yaptım en son 73 idim.göbeğim kalçalarım aldı başını gidiyor.nasıl vereceğiz. lütfen yardımmm
canim karbonhidrat diyeti yapiyomus kizlar hem yiyosun hem zayifliyomussun onu yapcam bende

Sizvyine iyisiniz bn 53 le hamile kaldim dogumda 75 dim sonra sezeryan dgum yaptim bi ayda 58 disyum bi senedr emztiyorum en son 65 ciktim sian kacim bilmiyorum bide aserme zamaninda 49 a dustum

Dusersiniz daha durun iki ay olmus dogum yapali bide ben uc ay lohusa donemim oldu o sayede verdim dogumdan sonra bnde cok korktum veremicem diye ama uc ay kanamam devam etti

Dusersiniz daha durun iki ay olmus dogum yapali bide ben uc ay lohusa donemim oldu o sayede verdim dogumdan sonra bnde cok korktum veremicem diye ama uc ay kanamam devam etti
benim lohusa kanamam 40 gun devametti tam seninki cok olmus.zaten hamilelikten 3 kilom kaldi ama daha fazla vermek istiyorum

benim lohusa kanamam 40 gun devametti tam seninki cok olmus.zaten hamilelikten 3 kilom kaldi ama daha fazla vermek istiyorum
Benim bi 15 kilo vermem ama hic diyet yapcak durumda degilim oglumu iki yasina kadar emzirmek istiyorum onun sagligi daha onemli ondan snra zaten verilir

Ya bide beni dusun kan degerlerim alt ust olmustu hatta pacavra gbiydim ya olu gbi bembeyazdi tenim doktor dedi sen bu halle coxuk bakamazsin bana hemen kan serumu verdi bes tane ondan snra zaten ben verdgim kilolari aldim

Ben de 54 kiloyla hamile kaldim 72 kiloyla doguma girdim. 24 mayista oglum bes ayini dolduracak. Ben dogumdan sonra 59 kiloya dustum ve 5 aydir ayniyim. Umarim verebilirim. Spor yapacak zaman bulsam veririm gibime geliyor. Cunku ben yagli hamusisi kizartma abur cubur yemiyorum. 4 litreye yakin sivi aliyorum. Ama dedigim gibi 5 aydir ayniyim bakalim 54 ve sonrasi icin 50 kiloya dusebilecekmiyim

55 kiloyla başladım. 67 kiloyla doğuma girdim. şimdi 60 kiloyum. benim tüm kilo kalça ve göbekte. sezeryan doğum olduk 9 mayısta

mrb arkadaslar iki bucuk ay once normal dogumla dogum yaptim hamile kalmadan once 75 kiloydum doguma 84 le girdim suan 78 kiloyum ve artik kilo veremiyorum dogum yapan ve kilo veren arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var

Ben gebelikte toplam 10 kilo civarı almıştım... Sezaryenle doğum yaptım doğum sonrası hepsi gitmişti... Sıfırlanmıştı...

ben dogumdan hemen sonra istahim kesildi ve istahiin kesilmesini kendimce firsat bildim yemedim tabi cok buyuk bi yanlis yaptigimi anladim cunku sutum azaldi ve doymadi bebegim simdi 3 aylik oldu bebegim ve hala diyet soz konusu bile degil sadece yuruyus ve egzersiz yapiyorum birde ekmegi azalttim ve su icmeye ozen gosteriyorum abur cubur zaten yemezdim hala yemiyorum

canim ins verirsin 4 kilo nedir ki okadar kiloyu vermissin bende spor yapsam veririm ama onun icin yanimda birinin olmasi gerekiyo kendimi veremiyorum spora cunku yuruyus yapiyorum terliyorum oglum aglamaya basliyo dus icin zamanim olmuyo sonra hasta oluyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…