dogum sonrasi ve kilolar

iyiymis valla her dogumda boyle olsa yine de sukrediyorum halime ben 10 kilo almistim iki kilo kaldi.30 kilo alanlar var

iyiymis valla her dogumda boyle olsa yine de sukrediyorum halime ben 10 kilo almistim iki kilo kaldi.30 kilo alanlar var

Evet ben de çok kilo almaktan korkuyordum.. Aslında gebe kaldığımda 75 kilo felandım 18. haftaya kadar 24 saat şiddetli mide bulantıları yaşayınca 66 ya kadar düştüm sonrasında da zaten doğurana kadar ancak o kadar kilo aldım... : ) Şimdi sırf o mide bulantıları kabuus yüzünden ikinciyi düşünemiyorum bile : )

benimde mide bulantilarim vardi sadece iki ay surdu sonra gecti bende sancilar yuzunden ve lohusalik hastaliklarim icin dusunmuyorum ikinciyi

benimde mide bulantilarim vardi sadece iki ay surdu sonra gecti bende sancilar yuzunden ve lohusalik hastaliklarim icin dusunmuyorum ikinciyi

Normal doğum yapmayı çok istedim de olmadı.. Ben de sabah 7 den gece 12 ye kadar çektim hiç ilerleme olmayınca sezaryen oldum meğerse perde varmış ondan olmamış... Ben de doğumdan 5 gün sonra ağrı nöbetlerim tuttu 20 gün hastanelerde bebeğimden uzak kaldım iğrenç günlerdi ağlamaktan gözlerim şişmişti daha oğluma doyamamıştım saframı aldılar sonunda 25. günde.. Sezaryen dikişlerim patlamasın diye o eziyeti çektirdiler kollarım delik deşikti kendime gelemedim... Rabbim büyük dert vermesin ama çok zor gerçekten...

Benim bi 15 kilo vermem ama hic diyet yapcak durumda degilim oglumu iki yasina kadar emzirmek istiyorum onun sagligi daha onemli ondan snra zaten verilir

canım benim oğlum 3 aylık.. emzirmeye devam ediyorum ama diyet de yapıyorum. nasıl dersen diyetisyen destekli.. 61 kilo ile hamile kaldım 80 ile normal doğuma girdim.. şu an 68 kiloyum.. düşün doğumla beraber 3 ayda toplam 12 kilomu verdim bile.. diyete başlayalı 3 hafta oldu ondan önce 70 kiloda takılmıştım.. 3 haftada 2 kilo gitti süt ile ilgili de bi sıkıntı yok çünkü doğru besleniyorum.. normalde yemediğim kadar çok sebzeyi, eti, meyveyi yiyorum ama çok yavaş da olsa kilo veriyorum..
emziriyorum yemem lazım gibi bir düşünceye girme çünkü eğer yapın kilo almaya müsaitse o kilolar yıllarca kalıyor..
bir arkadaşım emzircem kesince kilo veririm dedi her şey öylece kaldı..

Ya bende versim vermesine ilk uc ayda kilo ma emzirme olunca benim bogazim istahim acildi bi oturusta bi ekmek yer oldum smdi bi haftadir aksam besten snra yemek yemiyorum kesrim smdi gunduDe yesem az yiyirum midem kuculdu gbi hissediyorum

Bebegim 9 gunluk. 72 yle hamile kaldim, 90 la doguma girdim. Normal dogum oldugu icin hemen korse taktim. Karnim hic yok gibi. Cok merak ediyordum kac kilo verdim diye. Az once saglikocaginda tartildim. 79 kiloyum :)) ideal kilom 65 insallah. Bu arada sutumde olsun diye guzel yiyorum. Bebegimden onemli degil kilo
Ama cok mutluyum

Bebegim 15 gunlukken tartildim 75 e dusmustum. Simdi 20 gunluk oldu 1 kilo daha gitmis. 20 gunde 16 kilo vermeyi hic beklemiyordum, sanirim normal dogumun faydasi ve uykusuzluktan istahim gitti. Sutum icin yiyorum ama saglikli şeyler, abur cubur hic istemiyo canim

Ahh nasıl imrendim size anlatamam... Maşallah diyeyim öncelikle...
Ben de hamile kaldığımda 72 kilı idim. Tam bi kaç kilo vermek için diyete başlamıştım ki hamile kaldığımı öğrenmiştim, ideal kilomdayken hamile kalamadığım için çok sıkıntı ediyordum.
Şu an 39+3 haftalık hamileyim, her an bebişi bekliyorum inşallah artık. Elbette bebeğin sağlığı çok önemli, ama benim zihnen sağlıklı olmam için hamilelik boyunca aldığım 17 kiloyu bi an önce vermek istiyorum...
Darısı başıma :)
Vereceğiniz her türlü taktiğe açığım....

Canim bende tam kilo verecekken hamile oldugumu ogrendim :)
Taktigim su: ins normal dogum yaparsin
Bide illaki uykusuz kaliyosun, istahin kesiliyo. Simdi booll booll uyu. Kadinlar kulubunde bi arkadas demisti dersin :))
Hayirli dogumlar.
Saglikla bebisini kucagina alirsin insallah
Annelik zor ama cookk guzel biseyy

İnşallah... Açıkçası sezaryana da karşı değilim, hiç belli olmuyor çünkü doğum şekli. Bebiş sağlıkla doğsun da... Sezaryan da olsa bi şekilde verielcek bu kilolar... İşe dönmeden evvel en azından eski formuma dönmem gerek, niyetleneyim ben de olur olmaz bakıcaz

Ben 87 ile hamile kaldım. 86 ile doğum yaptım. Oğlum 7 aylık. Şimdi 97yim.:) nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum :) depresyon açmış kollarını bana gel gel yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…