• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Vajinada Yırtılma

Cemile_Nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
8
0
36
K.K.T.C.
merhaba arkadaşlar ben siteye hamileliğim zamanında, sorunum olduğu zaman netten araştırırken rastladım ve üye oldum. bilgi ve paylaşımlar gerçekten güzel. ayın 23.de kızım dünyaya geldi sağlığı sıhhati yerinde. sorum ise şu olacak; doğum esnasında vajinamda yırtılma oldu, içeriden ve dışarıdan diktiler fakat çok acıyor normalmidir bu? Birde banyo yapmam doğrumudur? İyileşmesi ne kadar zaman alır. teşekkürler cevaplarınız için şimdiden...

merhaba arkadaşlar ben siteye hamileliğim zamanında, sorunum olduğu zaman netten araştırırken rastladım ve üye oldum. bilgi ve paylaşımlar gerçekten güzel. ayın 23.de kızım dünyaya geldi sağlığı sıhhati yerinde. sorum ise şu olacak; doğum esnasında vajinamda yırtılma oldu, içeriden ve dışarıdan diktiler fakat çok acıyor normalmidir bu? Birde banyo yapmam doğrumudur? İyileşmesi ne kadar zaman alır. teşekkürler cevaplarınız için şimdiden...
canım hayırlı olsun bebeğin ALLAH analı babalı büyütsün normal bır dikişi bile 1 hafta geçmeden almıyorlar ki seninki en hassas yerde iyileşmesi ve acının geçmesi zaman alır bu arada banyo yapabilirsin doktorlarda normal doğumda aynıgün banyo yapabileceklerini söylüyor zaten oraya her şekilde su deyiyor geçmiş olsun canım darısı hayırlısıyla bizim başımıza ALLAH benide kurtarsın AMİNN

ya aslında sordum doktora oda ayakta banyo yapabilirsin dedi zaten banyodan sonra savlon ile temizliyorum. fakat beni ikilemde bırakan şu; kardeşimin eli kesilmişti ve 6 dikiş atmışlardı fakat bu yarası iyileşmeden banyo yaptı ve yara iltihap aldı vede hemen iyileşmedi. Acaba diyorum banyo yapmam kaynaşmasını engellemez mi?

ya aslında sordum doktora oda ayakta banyo yapabilirsin dedi zaten banyodan sonra savlon ile temizliyorum. fakat beni ikilemde bırakan şu; kardeşimin eli kesilmişti ve 6 dikiş atmışlardı fakat bu yarası iyileşmeden banyo yaptı ve yara iltihap aldı vede hemen iyileşmedi. Acaba diyorum banyo yapmam kaynaşmasını engellemez mi?

benm doktorumda aynı gün banyo yapabileceğimi söyledi ve dikişlerim hiç iltihap kapmadı çok şükür..yaş bırakma güzel kurula ve 2 saatte bir pedini değiştir hiç bişey olmaz merk etme...bebeğin hayrlı olsunnnn

canım bende 25 gün önce normal doğum yaptım.dikişlerimin acısı neredeyse üç hafta sonra geçti,normal yani merak etme.banyoyuda 24 saat sonra ayakta yapabileceğimi söylediler.gün aşırı banyo yapıyorum şuan merak etme ayakta yap bişey olmaz.

Back