• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrasi tansiyon ve saglik anksiyetesi

Ayni yastayiz sizinle .. tansiyon hapi kullaniyorum hala . Antidepresan kullaninca daha çok düşmeye basladi ama hala hap kullanıyorum maalesef.. doktora gittinizmi

Alfamed tansiyon ilaci mi oluyor? Eger degilse oyüzden düsmüyor olabilir ayrica anksiyeteniz varsa tansiyon ilaci bana hic yaramamisti ne zaman antidepresan aldim tansiyonumda düzene girdi .. antidepresani biraktigim an geri yükselmeye baslamisti .. sanirim birazda yogun yasadigimiz icin yükseliyor..

Ayni yastayiz sizinle .. tansiyon hapi kullaniyorum hala . Antidepresan kullaninca daha çok düşmeye basladi ama hala hap kullanıyorum maalesef.. doktora gittinizmi
evet gittim banada tansiyon hapi vardi 15 9 cikiyor hep bende antidepresan kullanıyorum aynı zamanda siz emziriyormusunuz

Alfamed tansiyon ilaci mi oluyor? Eger degilse oyüzden düsmüyor olabilir ayrica anksiyeteniz varsa tansiyon ilaci bana hic yaramamisti ne zaman antidepresan aldim tansiyonumda düzene girdi .. antidepresani biraktigim an geri yükselmeye baslamisti .. sanirim birazda yogun yasadigimiz icin yükseliyor..
anti depresan olarak ne kullanıyorsunuz ve ne kadar zamandr

Doğuma bende acil 19la girdim öncesine yoktu tansiyonum. Doğumdan 2 gün sornra yine 15 lere çıktı. Doktor alfamed verdi. O şekilde düzene girdi, yediklerime falan dikkat ettim. 2 ay sonra yükselmemeye başladı hiç Dr bıraktırdı ilacı ama arada panik yaptıkça çıkıyor anlamadım. Panik atak var bende. Yüksel görünce daha çok panik yapıyorum. Girmediğim dr kalmadı beyin MR bile çektirdim korkudan bir şey çıkmadı şükür. Her panikte çıkacak mı bilmiyorum. İlacı bıraksam mı devam mı etsem onu da bilmiyorum. Bebeğim 4,5 aylık. Yaşama sevincim kalmadı resmen
emziriyormusunuz

Sizin yine cok yüksek cikmamis ben 190/120 görmüslügüm var😢 cok zor günlerdi Allah yasatmasin birdaha insallah.. sizi cok iyi anliyorum.. emzirmeyi maalesef bırakmak zorunda kaldim aldigim tansiyon hapi sebebiyle.. 1 ay anca emzirebildim siz peki?
Antidepresan sertralin kullanıyorum siz?

Sizin yine cok yüksek cikmamis ben 190/120 görmüslügüm var😢 cok zor günlerdi Allah yasatmasin birdaha insallah.. sizi cok iyi anliyorum.. emzirmeyi maalesef bırakmak zorunda kaldim aldigim tansiyon hapi sebebiyle.. 1 ay anca emzirebildim siz peki?
Antidepresan sertralin kullanıyorum siz

sürekli mi yüksek cikiyordu sizin ki benim panik atagim da var cok kafama rakiyorum bu tuzden cok korkuyorum bana bisey olurda bebeğim annesiz kalir diye dogum yapalı 13 gün oldu antidepresan olarak stabblon kullanıyorum

Temennim tansiyon ilaclarini da birakmak :( ayni sizin gibi bende cook panikler gecirdim gecirdikce yükseldi tansiyonum. Cok takmamaya calismak gerekiyor

Anti
sürekli mi yüksek cikiyordu sizin ki benim panik atagim da var cok kafama rakiyorum bu tuzden cok korkuyorum bana bisey olurda bebeğim annesiz kalir diye dogum yapalı 13 gün oldu antidepresan olarak stabblon kullanıyoru

Tavsiyem benim düstügüm hataya düsmeyin düsünmemeye calisin .. Bende ölüm korkusu vs basladi tansiyon öyle olunca . Internette arastirma kesinlikle yapmayin dahada kötü yapiyor.. benim hatam internette arastirma yapmak oldu maalesef öyle basladi paniklerim.. panik atak ara sira mi geciriyorsunuz

Yanliz stablon hic duymadim .. yeni nesil antidepresanlar var daha az yan etkisi olanlar onlari sorsaydiniz

Back