Doğum sonrası şikayetler.

En büyük şikayetim çarpıntı ve nefes darlığı, duygusallik ağlama.. umarım bende iyi olurum. Ne kadar sürede etki etti ilaçlar. Bende başladım ilaca bir de endokrinoloji ye yönlendirirdiler
Bir aydır iyiyim birde hamikelik girdi araya iyice kötü olmuştum kalp çarpıntısı ritim bozuklugu falan hep oluştu kendime sürekli hobiler buluyorum tek kalmayım ugraşım olsun diye şifalar diliyorum sizede kendime

Teşekkür ederim inşallah evlatlarımızla sağlıklı yıllarımız olsun benim de en büyük problemim çarpıntı akabinde nefes problemi o geçse

Şikayetim hızlı acıkmak, terlemek , birden bire sinirlenmek vs. Değerlerim düzeldi ancak hala hap kullanıyorum, hapı bırakırsam doktorum değerlerimin dalgalanacagini söyledi.

Şikayetim hızlı acıkmak, terlemek , birden bire sinirlenmek vs. Değerlerim düzeldi ancak hala hap kullanıyorum, hapı bırakırsam doktorum değerlerimin dalgalanacagini söyledi.
Anladım şikayetleriz geçmiş ya en azından.. benim de çarpıntım çok bide ruh halimi bozdu duygusallastim tam tersi. 5. Gün ilaç da bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…