doğum sonrası ruhsal çöküntü

siyah incim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
27
10
3
Balıkesir
Herkese merhaba,
Ben 5 gün önce sezaryan ile doğum yaptım doğum öncesi izni de sayarsak tam 1 aydır evdeyim kayınvalidem de bizde kalıyor.Ama artık aşırı derecede bunaldım,bebekten sonra buna bir d e uykusuz geceler eklendi.evimin düzeni bozuldu,kimseyi görmek istemiyorum.Eşimin aynı evde yüzünü gçrmüyorum desem yeri...

Bugünleri yaşayan ve atlatanlar lütfen morale ve yardıma ihtiyacım var,delirmek üzereyim.

Esim askerde yavrum 2bucuk ay erken dogdu kuvezde 10 gun once dogum yaptm hergun bu halimle hastaneye gidip geliyorum sutum cok az geliyo yavruna yetmiyo.ayrica esim askerde oldugundan kayinvalidemde kaliyorum esimin gelmesine 2ay var . Kisaca yat kalk haline sukret betern beteri var canim bu arada Allah anali babali buyutsn tebrik ederim

Çok sağol,allah sana da kolaylıklar versin,hepimize sabır dirayet versin,annelik ateşten gömlekmiş bir tarafının hep eksik ve acılı kalmasıymış.Dilerim atlatırız bugünleri :2:

Canım yazdıklarını birebir bende yaşadım ve maalesef hâlâ yaşıyorum.bebeğim 2,5aylık oldu ama bu ruh Halim hiç hiç geçmedi.zaten ben enbaşından da istememiştim hamileliği ama kürtaj için eşimi ikna edemedim.ve doğurdum ama söylerken bile utanıyorum kahroluyorum keşke kürtaj olsaydım diyorum.böylesi Çk dha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…