Doğuma Hazırlık Doğum Sonrası Pijama mı? Gecelik Takmı mı kullanışlı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Handehts

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
19
1
34
Merhaba arkadaşlar
Hamileliğim son haftalarındayım, kısmetse kızımı kucağıma alacağım.
Doktorum şimdilik normal doğum diyor ama belli olmaz sezeryan da olabilir.

Deneyimli arkadaşlar , ben pijama takımımı , gecelik takımımı alsam hangisi daha rahat oluyor. Fikir verir misiniz?

öncelikle allah sağlıkla kavuştursun.
Ben bir takım pijama bir takımda gecelik almıştım. Doğumun hemen peşinden eşortman giydirdiler. Ertesi günde gecelik giymiştim.
Durumunuz müsait ise 1 er takım alabilirsiniz

Çok teşekkür ederim canım , Allah razı olsun. Pijama takımım var. sezerjan olursam pijama giyilir mi diye düşündüm.
Siz normal doğum mu yaptınız?

bence ikisindende bulundur, ben normal doğum yapmıştım doğumdan sonra pijama giymiştim sezeryan olursa bence gecelik rahat olur her ihtimale karşı ikiside olsun yanında

Valla ben normal doğum yaptım ikisinide giydim yanlız doğum sonrası hemen gecelik giydim daha rahat oluyo.

Sanırım bu konu biraz göreceli..ben 2gecelik 1pijama takıımı almıştım ama gecelikte hiç rahat edemedim..hatta birini hiç giymeden eve getirdim..sezeryan doğum yapınca bir de artı gaz sorunu olduğundan sıcak tutmakta fayda var o yüzden pijama derim...dikişlerin acıması vs. Mümkün değil çünkü öyle bir bandaj yapılıyor ki istediğini giy üstüne pijama rhtsız etmez gevşek oluyor..he birde uyuşuk oldugundan hissetmiyorsun ztn ..ben bir daha doğum yapacak olsam hiç gecelik almam..ama normal doğumda hangisi rrhttır bilemem..
Bir de öyle süslü püslü lohusa pijamalarına hiç geerek yokmuş boş yere paralamışım kendimi..en önemlisi emzirme atleti o olduktan sonra önü düğmeli ya da değil hiç farketmiyor yukarı doğru sıyır pijamayı yeter ztn düğme aç kapa inan daha zor..hayırlı doğumlar dilerim..

Bende sezeryan yaptım uzun gecelik bulamadık bende boydan tesettür elbiseleri oluyor onlardan giydim kanamam filan olmuyordu aşırı derecede yatağa yatacağım zaman elbiseyi belimden yukarı kaldırıyordum kirlenmesin diye kalktığım zamanda indiriyordum .. Eşofman takımımda vardı ama sadece hastaneden çıkarken giydim o bile zorladı dikişlerden dolayı.. Ama çok rahat ettim gerçekten ..

Bence ikisinden de birer tane almanız iyi olur. Yakın zamanda ben de doğum yaptım. İkisinden de zaman zaman kullandım.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben sezeyan oldum kızımda. pijama takımı almıştım. zaten kanama olduktan sonra çok kontrole gelmiyorlar. beli lastikli değil bağlamaydı. sanırım iç çamaşır bile giydim.

ama hepsni unutmuşum şimdi temmuzda yine doğum yapacam. hala napacamı tam olarak kestiremiyorum.

Normal doğum sırasında gecelik kullanışlı oluyor, aşağıdan sürekli açılmanıza bakıyorlar çünkü. açıkçası sancı odasında üzerimde pijamayla bekledim, çamaşırı da çıkarttırdılar. zaten su-kan falan çamaşırlık hali de kalmıyor.
sonrasında pijama da olur, gecelik de olur. sezeryan olursa belki pijamanın lastiği dikişi rahatsız edebilir. ama gecelikle de eğilmesi doğrulması yataktan kalkması biraz zor oluyor, toplamak falan gerekiyor. eve geçince ben hep pijama kullandım. normalde gecelik pek kullanabildiğim birşey değildir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…