Doğum Sonrası Korunma ..

Keti34

Sağ Tarafa Herkes Sen Soluma EsiLamMm
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
427
330
103
33
Merhaba arkadaşlar benim 1 yaşinda 1 kızım var , Şuan korunma yöntemlerini emzirdiğim için kullanamiyorum, Doktorum süte geçer dedi diye kullanmamı tavsiye etmedi. Spiral'de taktiramiyorum rahim içinde katater takili olduğu için , Doğumum çok zor olduğundan kizim dünya ya gelirken sol rahim duvarimi yirtarak geldi. Eşiminde korunmasina güvenemiyorum, çünkü 2 bir bebek daha istiyor . Ne yapacağimi şaşirdim siz nasil korunuyorsunuz ? Bir fikir verebilirmisin bana ?

Emzirmeni kesip koruna bilirsin mesela , çocuğunuz 1 yaşındaysa yeteri kadar süt almıştır, diğer türlü nasıl olurki

Emzirmeyi birakmayi bende çok istiyorum . Ama kizim biraz fazla nazli . Durmuyor emmeden bir de Kolik bir bebekti aşiri bana bağlı o yüzden . Iğnede emzirilirken kullaniyormuş sanirim.

7ay oldu dogum yapali bende adet olmadim daha korunma yontemi olarak kondom kllaniyordk ama bi kez kondmsuz bi kac saniye snra taktk ama sperm olma ihtimali varms ertesi gun hapi aldm emzirmiyorum

7ay oldu dogum yapali bende adet olmadim daha korunma yontemi olarak kondom kllaniyordk ama bi kez kondmsuz bi kac saniye snra taktk ama sperm olma ihtimali varms ertesi gun hapi aldm emzirmiyorum
Ben emzirdiğim için kullanamıyorum . Kizimda birakmiyor emmeyi . Bugün başladim sağarak süt veriyorum ama çok huysuzlaniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…