• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası korse kullan var mı

Elif92davinci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
4
6
1
32
Sezeryan dogum sonrası korse kullanan var mi fikir almak istiyorum araştırma içindeyim. Lateks askılı korseler iyi sanırım fikri olan varmı? Sanalanal.net sitesinden korse alan oldu mu hiç

Kullanmadım 10 gün sonra falan belki kullabılabilir otururken rahatsız hissettim çıkardım benimki sadece bel göbek içindi belki alttan şort gibi giyilen daha rahat olabilir
Şuan sezeryan sonrası 16. Günüm biraz iyiyim taksam mı acaba bende makum 3. Bebek ve göbek malum

Himm 40 gün gecsin oyle kullanın siz isterseniz .fardasi oluyor sanirim ama ben marka arastiriyorum simdi bilinmedik siteden almak istemiyorum. Parami çöpe atmak istemedigim icin. En uygun site sanaldan al net te buldum ama emin olamadim

Sezeryan dogum sonrası korse kullanan var mi fikir almak istiyorum araştırma içindeyim. Lateks askılı korseler iyi sanırım fikri olan varmı? Sanalanal.net sitesinden korse alan oldu mu hiç
Var ben . İlk gün bağıra çağıra taktım hem de . Doktorum hiç bir şey olmaz dedi.
Sonuç 1mm bile göbek yok :)

Ben doğum sonrası ilk medikal korselerden kullandım doktorumun önerisi ile. oturup kalkarkende işimi kolaylaştırıyor acımı azaltıyordu. ancak bir süre sonra iyi bir korseye geçiş yapmak gerekiyor kalan karın fazlalığı için. Ben ilk doğumumdan sonra vedette korse kullandım. Ikinci doğumum 45 gün oldu yine tercihim aynı. Çok faydasını gördüm. Normalde bel oyuntusu olan biri değilimdir ama vedette ile o bile oldu. Şimdi yine tek umudum o. Bölgesel incelmede çok faydasını gördüm. Benim kullandığım alttan çıt-çıt lı modeli. Dışarıda kullanım içinde rahat oluyor böylece. Bir de çok fazla çeşidi var, hangi bölgelerde fazlalığıniz varsa korseyi o şekilde seçiyorsunuz. Kendi sitesinden alıyorum ben site güvenilir 👌

Back