- Konu Sahibi gardenya02
-
canım bi 5 kat daha çıkarsın nasılsa depreme dayanıklıdır:roflol::roflol::roflol::roflol:siz yine doğumla bu hale gelmişiniz ben evli bile değilim oturduğum zaman göbeğim 3 kat oluyor:kedi:, oy oyyy bende çooook dertliyim
Sizde bence verirsiniz daha bebişiniz 3,5 aylıkmışa.s
Bende bayramin birinci günü dogum yaptim, herhalde rekor bende hamilelilikde 24 kilo aldim akannehir
Allah'ima cok sukur, normal dogum yaptim. 63 Kilo ile hamile kaldim ve doguma 87 kilo ile girdimDogumda 8 kilosu gitti :)
Bebegim ise: 3.820 Gram _58 Cm dogdu =)
Suan, toplam olarak 19 kilo verdim kizlar daha yeni 1 ay oldu dogum yapali.
Ki, Allah'in her günü muhallebi yapiyorum, amannn sütüm olsun diye inanilmaz (nefret dahi ettigim ) herseyi kizim icin yiyiorum ki dikkat dahi etmiyorum, etsem hepsini veririm ama, yeterki kizima iyi sütüm olsun o doysun diye suan umursamiyorum dahi.
Zamanla, düzelicek kizlar hersey. Hiiicc kafaniza takmayin, Rabbim baska dertler vermesin.
Offfff bu kilolar offff. 54 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim.Bi ara 58e düştüm ama şimdi 60 oldum. Böle giderse tekrar 67 olcam.Göbek desen kocaman.Oğlum 3.5 aylık oldu sezeryanla.Bide doğum sonrası bi bel ağrısı oldu noldu bilmiyorum doktorada gitmedim ama eğilip kalkarken canım yanıyo. Mekikte çekemiyom.Diyet yapamıyom.Evin içinde paspal paspal dolaşıyom işte.Depresyondayım imdaaaaaaaaaaaaat
Herkese merhaba
Ben 45 kiloyla hamile kaldım ve 68'le doğuma girdim şuan 7 ay oldu doğum yapalı ama doğumdan sonra sadece 8 kilo verebildim. Benim merak ettiğim şey regli olmadım acaba regli olduğumda biraz da olsa kilo verebilecekmiyim . Soruma cevap verirseniz çok sevinicem:asigim::asigim::asigim:
keşke denediğin kürün ölçülerinide verseymişsin birde elmamı yoksa üzüm sirkesimi bunuda yazarsan sevinirim...Ben tek sirkeyi denedim ama başarılı olamadım bide senin kürü denim:dance:sütüm bitti bende yeni rejime ve spora başladım...
ayrıca sandoloz ve sirke kürünü deniyorum..
4 kilo gitti...
dada yolum uzun , vermem gereken 11 kilom var..
mayısa kadar 55 olmam gerkiyor....................
inşallah...
keşke denediğin kürün ölçülerinide verseymişsin birde elmamı yoksa üzüm sirkesimi bunuda yazarsan sevinirim...Ben tek sirkeyi denedim ama başarılı olamadım bide senin kürü denim:dance:
Kızlar yaa acaba hafif çaplı bi rejim yapsam sütüm azalırmı .Mesela ekmeği falan kessem yerine bol bol yeşillik yesem.Bu nur topu gibi göbek erirmi sizce.Mekik çekemiyorum sezeryan oldum.Sadece yarım saat bantta yürüyorum. Bi akıl verin delirecemmirmirmirmir
canım sen süt veriyosan yapma bu kürü...
sandolozu aktardan aldım (misket büyüklüğünde) bir parça alıp ağzımda çiğniyorum kum gibi oluyor arkasından (ballı elma sirkesinden 1 tatlı kaşığı 1 bardak ılık suya koyup karıştırıyorum) sirkeli suyumu içiyorum..
hiç bie şekilde tatlı yememek lazımmış..
diyet bölümüne bak orda bir sürü arkadaş böyle zayıflamış...
bence ekmeği kesmende bir sakınca yok ama sen birde bol bol çorba iç ve yeşilliğe tam gaz devam et.....sütün kesilmez korkma çünküm ineklerde sadece ot yiyor kesilseydi onların kesilirdidelikafaduldendelikafadulden
yok ben emzirmiyorum,birşey daha sorucam sandozun tadı nasıl,birde günde kaçkere içiyorsun ve açkarnınamı...bunlarıda yazarsan sevinirima.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?