• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolar ne alemde

3055.jpg

güncelleme..

6723.jpg
kızlar 14 kılo almıştımm 16 kılo verdım doğumdan sorna ama hala 6 kılo falzam varr bakalım nekadar zamanda verıcem onları..inşallah verebilirimm inşallahh.. GÜNCELLEMEEEEEEE

Son düzenleme:
bbende ılk verdığım kılolardan sonra alırım demışıtım çünkı hıç doymuyorum ama allaha şükür almadım 2 kılo dah averım ınşallah bundan sonrada öyle olurç..bu arada tvde ızledımm..dotorun bırı emziriken dıyet yapılabılır asıl süt yapack dıye habıre yenmez dedı..südü yapan sudur ve suyun yanında gereklı besınlerımızı yeterı kadar aldıkmı yeterlı olur buda bıze kılo aldırmaz..dedii..yanı emzırırken rajım ypılmaz dıye bışı yokmuş arkdaşla...sadece düzenlı beslenmemız gerekıyormuşş

kızlar bu listeyede ekleyin beni:):)

hamilellik öncesi kilom 57..hamilelik boyunca aldığım kilo 13 şimdiki kilom 65 ideal kilom 55 60 arasıbenneyaptımkibebeğim 33 günlük

Allah'ım yaaaa
ben vereyim sana 5 kiloooo kıııııııızzz tek sen varsın herhalde kilo almak isteyennnnnn

ayy kııızz ne iyi olur valla...kaydirigubbakcemile2
fazlalıklarınızı bana verin noluuuurr. valla söyle etli butlu bi anne olmak istiyoruuuummmmsenağlama

4133.jpg
güncellemee kalachakracım herkes sana kılo vermeye kalkarsa yürüyemezsın kilolardan şekerımmm hehehehe

rosecim benim bebeğimde 1.5 aylık sayılır. onuda listeye diğer arkadaşların bilgileriyle beraber ekleyiverirsin .)))
ahhh şekerim keşke verrebilseler valla ben almaya çoktan razıyım ehehehehehe

kalachakra biz senle hemşeriyizi canım sen önce bana kıyak geç ya ben tekrar aldım 84 oldum sen şimdilik güncelleme rose canım veriirim ben onu kaydirigubbakcemile2

ben niye yokkum bu listede ahh ahhh :(

hamilelik öncesi 75 kilo doguma 86 kiloyla gittim toplam 11 kilo aldım dogumdan sonra 75 kiloma geri düştüm şuanda gene kilo aldım 82 kiloyum hedefim 52 kilo :(

11,5 kilo aldım doğumda 6 kilom gitti 1 hafta için de diğer kilolarım gitti şimdi eski kilomdan da zayıfım 50 kiloyum

kızlar nasıl gidiyo böle kilolarınız bende onu anlamıyorum yaaa..benneyaptımkibenim eski kiloma kavuşmama çok varr çok

bbende ılk verdığım kılolardan sonra alırım demışıtım çünkı hıç doymuyorum ama allaha şükür almadım 2 kılo dah averım ınşallah bundan sonrada öyle olurç..bu arada tvde ızledımm..dotorun bırı emziriken dıyet yapılabılır asıl süt yapack dıye habıre yenmez dedı..südü yapan sudur ve suyun yanında gereklı besınlerımızı yeterı kadar aldıkmı yeterlı olur buda bıze kılo aldırmaz..dedii..yanı emzırırken rajım ypılmaz dıye bışı yokmuş arkdaşla...sadece düzenlı beslenmemız gerekıyormuşş

canım 33 . sıra aksuaksu73 isim değişikliği yaptım teknolog oldu...bu arada kilo vermek yerine alıyorumm...81 oldum...sanırım doktor sezeryanda çok kan kaybettin kan ilacı ve vitamini bir ay kullan demişti..ilaçları içiyorum ve hiç doymuyorum..bir hafta daha içeceğim.çünkü halsiz hissediyorum içmediğimde..ondan sonra artık bakacağız kiloya...giyecek giysim kalmadı içlerine sığamıyorumkii..eşofmanla dolaşıp duruyorum:çok üzgünüm:

bende hamilelikten önce 63 kiloydum(ozaman bile kilo vermek istiyordum) bu benim 2. doğumum 12 yıl aradan sonra.doğuma giderken 84 kiloydum eve gelir gelmez tartıldım 79.10 gün içindede 74 e indim sevinmiştim yavaş yavaş gidecek diye.ama uzun zamandır tık yok.iştahta var işin kötü yanı.boy 164cm 60 kilo olmak istiyorum hiç değilse ama nerdeee.üzerime hiçbir kıyafetim olmuyor.birde eş dost akraba sağolsun her gören aaa o göbek ne bayaa aklmış kilon bilmem ne.moralim çok bozuk yani
nasıl gidicek bu kilolar iyi bir rejim ve spor şart.ama bebişimle ilgilenmekten kendimle ilgilenmeye hevesim ve vaktim kalmıyorki

Back