doğum sonrası kilolar ne alemde

saolunnn

ilk 2 gün herseyden azicik yiodum .. baktim böle olmaz.
sora böyle devam ettim:

ekmek yok
seker yok cikolata yok
sabah kahvaltisi yok ..
öglende salata...
aksamlari en fazla bi tabak corba( ekmeksiz ama)
(ara ara meyve serbest)

genelde beslenmem bu.

inanin allah bana öyle bir azim verdiki .. insallah kalan bütün kilolari vericem.
cumartesi arkadasimin sözü vardi .. oraya gittik.
3 cesit pasta.. yaprak dolmasi.. 3 cesit mayonezli ve yogurtlu salatalar. baklava
ve iki cesit börek.
ve ben bunlarin servisinde yardim ettim .
ama bir tanesine bile dokunmadim. canim bile cekmedi..
bu sefer cok kararliyim.

delikafadulden:hooray::teytey::dance:

bende ocakta baslicam insallah cunku delircem yoksa, ama kilomu soylemem kimse israr etmesin hemi zaten uzuluyorum, 25 aralik dogum gunum :))
bende bi ayda 4 yada 5 vermeyi dusunuyorum bi de spor tabiki insallahhhhhhhhhhhhh

evet spor cok önemli .. ama bende bir türlü baslayamadim .. bodrumda step aletim var onu bekliyorum :) esim cikaracakta ertelio hep :)
yavas yavas arttirarak günde 1000 step yapmayi düsünüyorum ..

allah yardimcimiz olsun.

keske kilolari vermek . almak kadar kolay olsaydi

bacım tebrik ederim iradene sahip cıkabiliyosun artık allah azmini artırsın inş. :Saruboceq:
ödemini atmışsın sen bundan sonra vermeye başlarsın bazen 1 veya 2 hafta kilo verimin duruyo o yüzden sistemini degiştir vucut kurdugun sistemi oturtuyor cünkü sürekli oyun oynuycaksın hep aynı sistemle kalma yasakkelime
bak durdugu zaman tatlı ye mesela yemek saatlerini degiştir tabi tatlı dediysem cok yeme vucut bu sefer o sistemi oturtmaya calışıyo sen gene veriyosun tabia.s sürekli oyun oyniycaksın tek sisteme baglı kalma ama sana tavsiyem kahvaltını yapman saglam bir kahvaltı yap öglen akşam hafif geciştir zaten kahvaltı saglam olunca cok acıkmıyorsun sporada başlamanı tavsiye ederim özelikle mekik cek bu arada bide sıkılaştırıcı krem sür tüm vucuduna sarkmalar olmasınyerimseniben

krem ise yarar mi gercekten...catlamasin diye kren kullanmistim hic bir faydasi yok..kremlere pek guvenmiyorum....

canım o catlamasın diye alınan kremler işe yaramıyo ben sadece sıkılaşsın vucudu diye öneriyorum spordan sonra gerekli sarmasını önler en azından

askıto canım azmıne hayran kaldım pasta borek neyse de yaprak dolmasına asla dokunamam dıyemem....

evet canim sabah kahvaltisi en onemlisi pek aksam bi sey yeme ama sabah ye, kahvaltin guzelce yap kac defa doktor oyle dediydi
Allah'im insallah yaza kadarbi 15 kilo vermeyi istiyorum

Bencede canım kahvaltını yap hiç öğün atlama.ablam geçen sene 15 kilo civarı verdi ama hem yediklerine dikkat etti hemde hergün koşu bandında koştu bir saat.ve 5-6 ayda verdi bu kiloyu.şu anda 54 kilo.darısı başımıza tabiki.kilodan daha önemlisi sağlığın.

kız hilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş
wallahi brawoo seker kaydirigubbakcemile5
yeni bir baslik acmak gerek azimli temmuz annişleri diye
kilomuz cok oldugu için hızlı kilo veriyoruz
walla bende tiksinene kadar yiyorum bu aralar
malum 5 ocak benim miladım olacak

bu arada ben 2 sene step yaptım
hiç tavsiye etmem
heleki kiloluyken
direk kas yapıyor çünkü
hafif egzersizler yağ yakar
deneyimli bir sporcu olarak tavsiyem hafif egzersizlerle başla
medarı iftiarımııııızzz

saolun bebisler.. beni düsünmenize sevindim .. ama kahvaltiyi $öyle atliyorum..:
zaten efe 10 da kalkiyo onunla ilgilenirken saat 12 oluyo .. yani öglen :)
o saatlerde yiorum zaten salatami.

ayrica bugün biraz domatesli yumurtada yedim,
haftada bir gün kendime böyle izinler vericem.ayrica yumurtanin yaninda bir parca ekmekte yedim .

birde su war .. salatalarima ya ton baligi yada tavuk gögüsü koyuyorum.
doktorum önerdi.

valla bravo canım azmine. Hemen verirsin senbu gidişle kilolarını.............

hihoyyythihoyyythihoyyyt 7 günde 5 Kilo hihoyyythihoyyythihoyyyt

ödül olarak yagsiz biftek yedim aksam yemeginde :teytey:

özlemisim walla yemek yemeyi -tatlicadiarzu-

ama ainen devamm .. her 5 kiloda kendimi ödüllendiririm bendeee :lepi:

ay cok mutluyum yaaaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…