- 10 Aralık 2019
- 50
- 19
- 38
- 28
- Konu Sahibi Sedagoncaak
Kızlar Meraba sezaryen doğumla doğum yaptım 17 kilo almıştım toplamda. doğum sonrası 1 hafta sonra 10 kilosu gitti 7 kilo kaldı gider mi sizce sizin ne kadar gitti gitmesi için ne yapmalıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korse takiyormusun canımKızlar Meraba sezaryen doğumla doğum yaptım 17 kilo almıştım toplamda. doğum sonrası 1 hafta sonra 10 kilosu gitti 7 kilo kaldı gider mi sizce sizin ne kadar gitti gitmesi için ne yapmalıyım ?
Kilolari gitmesi icin diyet vs uyguladinizmi nasil verdiniz neler yedinizTıkır tıkır gider merak etme ben 30 kilo almıştım 4 ay oldu doğum yapalı 24 gitti 6 kaldı..
Evet korse takıyorum cırt cırtlıKorse takiyormusun canım
11 gün olduNe kadar oldu dogum yapali?
Ay inşallahhhTıkır tıkır gider merak etme ben 30 kilo almıştım 4 ay oldu doğum yapalı 24 gitti 6 kaldı..
Nezaman takmaya basladin dogumdan sonra ve kendi bedeninizden 1 beden kucukmu olmaliEvet korse takıyorum cırt cırtlı
Ben üçüncü gün takmaya başladım bedenli değil benimki cırt cırtlıNezaman takmaya basladin dogumdan sonra ve kendi bedeninizden 1 beden kucukmu olmali
11 gün oldu
En korktuğum şeey emzirme döneminde hamilelikten daha çok aşeriyorumDaha cok yeni gider insallah. Yalniz emzirme doneminde yemene dikkat et. Maalesef kilo aliniyor hele ki bunyen musaitse ve dogum kilosundan daha zor gidiyor emzirme kilolari.
En korktuğum şeey emzirme döneminde hamilelikten daha çok aşeriyorum
67 hamile kaldım 85le doğuma girdim şimdi 75En korktuğum şeey emzirme döneminde hamilelikten daha çok aşeriyorum
Merhaba ben de sezeryan doğum yaptım 19 gün oluyo. İlk gün eve geldiğimde sadece 4 kilom gitmişti toplamda 15 kg almama rağmen. Şu an 12 kilo verdim 19. Günde ve sadece korse kullandım onun dışında bi şey yapmadım. Zamanla gidiyor bence sorun yapmaKızlar Meraba sezaryen doğumla doğum yaptım 17 kilo almıştım toplamda. doğum sonrası 1 hafta sonra 10 kilosu gitti 7 kilo kaldı gider mi sizce sizin ne kadar gitti gitmesi için ne yapmalıyım ?