selamlar... 25.3.2010 da prenses kızım Nil'i dünyaya getırdım. daha önce hıc kımseyı böyle sevmemıstım. ılk baslarda çok zordu. hıcbırsey eskısı gıbı olmayacaktı. ben hıc uyanmadan bır gece gecıremeyecektım. ıstedıgım an dısarı cıkma lüksüm yoktu artık. ınsanın hayatının bu kadar aniden degısmesı kbullenmesı zor bır durum. nıtekım bıraz bunalımdan sonra alıstım. dunyam kızımın ılk gulucuklerıyle aydınlandı. sımdı benı memmm dıye cagırmasıyla ıcım titrıyor resmen, öyle bir aşkmış bu. bana gelınce 65le hamıle kalıp 75 le dogum yaptım 68 kıloyum sımdı. ama cok genısledım ya. daha once 68 kılodayken gıydıgım kıyafetler popomdan yukarı cıkmıyor sımdı. kıyafet sıkıntısı cekıyorum. yenı bıseyd ealmak ıstemıyorum, 2. donem calısmaya baslayınca alırım dıyorum, belkı kılo verırım. ama bu cok canımı sıkıyor.evdeyım sımdı.gecen sene 2 donem hıc gıtmedım zaten okula bu donemde ucretsız ızıne ayrıldım. bır mayışıklık ki anlatamam. ıcımden enerjımi cekıp aldılar sankı. kısısel bakımımı yapıyorum, evı tpluyorum, yemek de yapıyorum ama ıcımde istek yok. ben eskı ben degılım ama sebebını bılmıyorum...