• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası karın mide ağrısı rahim yarası

sevim1705

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
127
69
18
28
Merhaba hanımlar. Ben 28 yasındayım iki cocuk annesiyim. İkisinide normal doğurdum. İkincimi 50 gün önce doğurdum. Kızlar doğum ekibimden hic memnun kalmadım özel hastaneydi üstelik. gelen giden elini soktu kaç defa elle muayene ettiklerini sayamadım. Bebeği doğurdum karnımda inanılmaz bir ağrı vardı asla rahatlayamadım. (İlk doğumumda kuş gibi olmuştum uyucaktım çatalda o derece) neyse ebeler bebeği aldıktan sonra benim karnıma bastıra bastıra masaj yaptılar bildiğin kıvrandım ağrıdan. Sonunda dedim nolur cekin elinizi. Velhasıl şükür sağlıkla cıktık doğumdan. Eve geldim karnımdaki ağrı günlerce sürdü. Haftalık kontrole gittiğimde doktor bi sorun olmadıgını söyledi. Kırkım cıktı bende baska bi doktora muayeneye gittim. Rahim ağzında yara gördü. Yasım 29 olduğu icin smear istedi. Sonucu çarşamba gün alıcam. Bu arada bebeğim 8 gün yoğun bakımda ona da cok ağladım cok yıprandım. Simdi Stresten midir bilmiyorum o doğumdan sonra ki karın mide ağrısı tekrar başladı. Zaten ileri derece anksiyete hastasıyım en ufak stres mideme vurur. 50 gün oldu doğum yapalı bu ağrılar sızılar hala gecmedi üstüne bide rahimde yara olusmus cok huzursuzum. Bu konuyla ilgili ayrı konu açtım pek yorum gelmedi. Sizlerin fikrini merak ediyorum benim gibi olan var mı? Varsa naptınız.

Back