benimde ilk düşük tehlikem olduğu gün çok kanamam vardı ondan tam 5 gün sonra yapabildim tuvaletimi psikolojik sanırım e tabi 5 gün sonrada yapınca bu sefer de bebeği düşürcem diye ıkınamadım resmen tuvalatte ağladığımı bilirim aynı sorun doğumdan eve gelince olmuştu ozamanda ilk tuvaletimi çok zor yapmıştım sende normal doğumda korktuysan ondan olmuştur dikişlerin geçmiştir canım bence hala acıyormu sana öyle geliyordur bence dedimya psikolojikmanda oluyor arada bir kaşık zeytin yağı iç aç karnına yumuşatır miğdeni birde ıhlamurla bol bol süt iç
ben daha ilk haftada bile bacaklarımı açıyordum dikişlerimi unutuyordum bazen hatta kontrolüm var diye makineyle bile temizlik yapmıştım daha doğum yapalı 4 gün olmuştu herkesin ödü koptu benim 4 dikişim vardı[/QUO
keşke psıkolojık olsaydı güzelim,bu dikişlerim kaynayana kadar daha rahat yapıyordum ben.dikişlerim makata yakın o yüzden esneme olmuyor sanırım.bu da beni cok zorluyor.dikişlerim geçti acımıyor.bol sıvı tüketıyorum ama yınede tuvaletım hep katı.