dogum sonrası kabızlık

elf.elf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
225
0
96
Bursa
slm arkadaslar;
dogum yapalı nerdeyse 2 ay bıtecek.fakat aferdersınız ama tuvaletımı yapmakta zorlanıyorum.canım cok yanıyor.her seferınde kanıyor.dikişlerim gecti fakat sanırım dikişlerim yakın oldugu için böyle.bu dikiş yerlerı ne zaman eskı esneklıgıne kavusur kı..tuvalete gıtmeye korkar oldum. ömür boyu böyle mı olacak yoksa..zamanla gecermı kı.böyle bısey yasayan oldu mu..yardım ediiiin:roflol:

canım ben normal doğum yapmadım ama bende aynı dertten muzdaripim.bende hemoroid vardı ondandır sanıyorum ama doğumdan sonra acaip arttı, bol sıvı tüketiyorsundur zaten süt için..bol sıvı bende işe yarıyor..

benimde ilk düşük tehlikem olduğu gün çok kanamam vardı ondan tam 5 gün sonra yapabildim tuvaletimi psikolojik sanırım e tabi 5 gün sonrada yapınca bu sefer de bebeği düşürcem diye ıkınamadım resmen tuvalatte ağladığımı bilirim aynı sorun doğumdan eve gelince olmuştu ozamanda ilk tuvaletimi çok zor yapmıştım sende normal doğumda korktuysan ondan olmuştur dikişlerin geçmiştir canım bence hala acıyormu sana öyle geliyordur bence dedimya psikolojikmanda oluyor arada bir kaşık zeytin yağı iç aç karnına yumuşatır miğdeni birde ıhlamurla bol bol süt iç
ben daha ilk haftada bile bacaklarımı açıyordum dikişlerimi unutuyordum bazen hatta kontrolüm var diye makineyle bile temizlik yapmıştım daha doğum yapalı 4 gün olmuştu herkesin ödü koptu benim 4 dikişim vardı

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…