Ne yazıkki bazı erkekler boyle huzursuzluklar yapabiliyor benim başıma geldiği gibiTuhaf,hepsi mi böyledir acaba?ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
O zaman eşimizin yanında emzirmeyecek miyiz?
kendince gerekçesi ne imiş peki?akıllarına ne geliyor da uzaklaşıyorlar?Ne yazıkki bazı erkekler boyle huzursuzluklar yapabiliyor benim başıma geldiği gibi
emzirmeyi bırakma cnm 2 yaşa kadar emzirNe yazıkki bazı erkekler boyle huzursuzluklar yapabiliyor benim başıma geldiği gibi
Bana bu yuzden tiksiniyorum dicek koca kafasini kirardim herelde :)) benim esimde ilk 2 ay o sekilde yaklasmadi ama severdi operdi uzaklasmadi yani sonra ben bigun agladim lohusa psikolojisiyle bide beni sevmiyosun istemiyosun artik diye :) olurmu dedi dikislerin aciyo canin acir diye dedi cok ozledim yoksa dedi sen uzulme diye istemedim dedi :)) sonra acilisi yaptik :))
Nasil tiksiniyo ya hayret benim esimin gozunden yas geliyodu bizi emzirirken seyrediyodu onun boncuk boncuk terlemesi benim memelerimin acisindan acillik olsamda gayret edip aglayip emzirmeme imrenerek bakiyodu hayran hayran...
Cok sabirlisin arkadasim 13 ay ne demek temizligine dikkat ediyosundur herelde ilk zamanlar insan cidden sut bebek kokuyo ama siz 13 aylik olmussunuz yani o donemler gecmistir ben iliskiden oncede mutlaka dus alirdim kokuyo gb olmasin diye esim sacmalama anne kokuyosun cennet kokuyosun desede alirdim ve memeleri iptal ediyoduk sutyen cikmicak kurali :) esim tiksinmesede ben tuhaf oluyodum onlar kizimin mis gb :)
Ne diyim allah yardimciniz olsun cok tuhaf bi adammis ben dayanamazdim buna cok uzulurdum psikologa gitsin hic normal degil[/QUOTE haklisin normal bir durum değil.. bende yavaş yavaş sanki kabullenir oldum bu durumu.. kardeş gibi ayni yatakta uyuyoruz sadece.. zor bir durum insanin başına gelince aşması kolay olmuyor
Cocukken annemle gittigim gezmelerde nasil tiksinirdim koca memelerini acip gostere gostere emzirenlerden
Simdiki anneler daha bilincli diye gozlemliyorum.En azindan arkadas cevremde bebegini beslerken kimsenin gogsunu gormuyorum.
Doğru geleneklerine çok bağlı.. bilemiyorum ileriki zamanlar daha mi kotu olur bu hal.. şuan için gündelik hayattaki iliskimiz gayet iyi ama bu konuda kopukeşiniz çok şımarıkmış, ben olsam ne 'ne halin varsa gör' derim.
muhtemelen ataerkil bir ailenin çocuğu, yazık
Neden midesi bulanıyormuş anlamadım ben?Kızlar doğum yapalım 13 ay oldu.. ve esinle olan iliskinimde neredeyse hamileligimin ilk haftaların da bitti sayılır.. Doğum sonrası sadece bir kez birlikte olabildik.. geçen hafta eşimle bir konuşma sonrası kizimi emzirdigim için midesinin bulandığını söylemesi.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım.. bir yanda eşimle çok uzaklaştık.. bir yandanda kızımı daha küçük olduğu için sütten kesmek istememem.. ne yapacagimi bilemiyorum. Boyle bir durum karşısında nasıl bir çözüm olabilir?
Size gore her şey cinsellik mi? Ayrıca evlenmeden önce her gün mu yapıyorlar bu erkekler. Adam belki başka yöntemle rahatliyor. Tamam uzun bir sure ama başka şeyler konusunda nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz?13 koca ay hangi erkek durur.?????????
Evlilikte tabii ki çok önemli cinsellik.. bebeğimiz olmadan önce herşey çok güzeldi hemen hemen her 2 günde bir birlikte oluyorduk.. şuan gerekçesi kız seni emiyor bunun yüzünden tiksiniyorum dedi..Size gore her şey cinsellik mi? Ayrıca evlenmeden önce her gün mu yapıyorlar bu erkekler. Adam belki başka yöntemle rahatliyor. Tamam uzun bir sure ama başka şeyler konusunda nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Neden midesi bulanıyormuş anlamadım ben?
Sevişmek sadece memeden mi ibaretmiş?[/QUOTE aklına sürekli o emzirme durumu geliyormuş
Haklisin zaten ciddi bir panik atak hastası.. bağlantısı yoktur bu konuyla ama bizim sorunu en iyi çöze bilirse iyi bir psikiyatr çözebilir gibi geliyorEsin takinti yapmis, psikologa gitsin.
Diger hicbir cozume katilmiyorum, yok memeden kes, yok gogsunu kapa, yaninda emzirme, seksi giyin, sag da ver falan. Hepsi fasa fiso, niye sen cozum uretesin ki? Sorunlu olan o.
Gitsin psikologa/psikiyatriste tedavi olsun.
az önce de yazdım, yine yazacağım:Daha neler duycaz.bu ne ya.ee bebek ac kalsın ozaman.ben nasıl emzircem diye düşünürken bide bunlar içinmi endişeleniyim.hem dogur hem besle hem tiksinil töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?