Doğum sonrası ilişkide kanama

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
333
Hamımlarrr 8 ay önce Doğum yaptım ilk 3 ay iyileşemedim dikişlerim kendi kendine iltihap kaptığı için ( o süreç içerisinde birlikte de olmadık eşimle ) 3 ay sonra olduk derken baya bir kanama yaşadım hatta 3 gün devam etti dr. 40 ım çıktığı zamanlar bir kaç kere gittim gittiğimde bişey yok dikişleriniz iyileşiyor demişlerdi sadece iltihap kapmış ondan fitil kullanmanız gerek demişlerdi baya bir sürede kullandım fitili. Neyse 3 ay sonra oldu kanama yaşadım ama dr gitmedim çünkü Doğum yaptım dediğim anda yat çatala deyip bişeyler sokup duruyorlar artık istemiyodum çok canıma geçmişti ama gel gelelim 8 ay oldu doğum yapalı ve her seferinde yine kanamalarım oluyor kısa süreli de olsa ama takdir edersiniz ki bu da tiksindirici oluyo eşim ve benim içinde , hastaneden 29. Nda randevu aldım doktora gidicem ama sizin başınıza böyle bişey geldi mi sonuçları ne oldu korkmalı mıyım bir el atın kardeşceğizinize

Doktora gittinizmi benimde oluyodu yara vardi yaktirdim

Merhaba size mesaj yazan olmamış ama benim şu an yaşadığım bahsettiğinizin aynısı bende 4 ay önce doğum yaptım malesef bebeği kaybettik Bunun yanında bazı rahatsızlıklarımla uğraşıyorum birde ilişki sonrası kanama sonrasında da kahverengi akıntıyla devam eden bir durum yaşıyorum. Bu ay başıma geldi sadece. Doktor a da gittim bir şey yok aktif kanama gözükmüyor ilişki sonrası normal deyip gönderdi Size ne demişti acaba doktor yanıtlarsanız sevinirim

Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm gerçekten... Gittim zamanla geçicek demişti çok şükür kendiliğinden geçti de artık hiç sorunum yok hamdolsun umarım sizinde geçer gider hemen ve hamile kalırsınız

Amin inşallah Allah razı olsun Cevapladığınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…