Doğum sonrası için yardıma ihtiyacım var

Emzirirken kilo aliniyor su an maalesef onu yasiyorum. Evde kosu bandim var binemiyorum. Bebekten baska is yapilmiyor. Leslie 1 mile 2 mile videolari var onlari 1 2 kez yaptim devamini getirmeyi dusunuyorum. Baska da bir sey yapilmiyor zor.

Bebek yeni doğduğunda birakip cikamazsiniz. Evde leslie falan yapabilirsiniz. Bence gereksiz bunlar.
Ben buyuk kizimda 86 ile hamile kaldim dogumda 113 idim. Dogumdan 3 ay sonra 100düm. 1.5 sene kg verme cabam olmadi. Gecen martta 100den 87ye düştüm yine hamile kaldım. Şuan yine 105 oldum. Bu kadar takmıyorum kafama onceligim cocuklarimin sagligi kg alinip veriliyor. Haa elbette zorlamiyor mu, tabiki zorluyor. Bel kalca agrilari, nefes alip vermede zorluk. Her hamile yasiyor. Dogumdan sonra yediklerimize dikkt edersek birde enzirebilirsek rahat gider zaten
Sağlık en önemlisi ama psikolojik olarak çok etkileniyorum

üf lütfen kendini simdiden böyle germe. bir dogur. kendine gelince bebegi koynuna sarip yürüyüs yaparsin. hem bebege temiz hava olur.

evde bos bos yürürken ztn ay orasi pis surasi dagilmis diye temizlik yapmaya baslarsin.

zamanla hersey. simdi bebegi kucagina alma hayalini kur gerisi önemli degil

Kesinlikle.
Bunu insanlara anlatmak da ayrı dert mesela.
Benim için 4 kilo şuan inanılmaz bir yük.
Çünkü ben bir kere o kabusu yaşadım. Biliyorum.
Şu an için spor yok ama her gün artık havalar buz kesene kadar bebeği dolma gibi sarıp çıkıyorum dışarı 45 dakika yürüyüp geliyorum.
Abur cubur olayına son verip eski o şahane beslenmeme dönmek üzereyim.
Millet çatlardı hasedinden ya bu hatunun canı hiç mi tatlı çekmez diye. Çekmezdi.
Ama sahadayım ısınıyorum 😂
Başına gelmeyen anlamıyor gerçekten. Okulda da amaasn saçmalama diyorlar

Kesinlikle.
Bunu insanlara anlatmak da ayrı dert mesela.
Benim için 4 kilo şuan inanılmaz bir yük.
Çünkü ben bir kere o kabusu yaşadım. Biliyorum.
Şu an için spor yok ama her gün artık havalar buz kesene kadar bebeği dolma gibi sarıp çıkıyorum dışarı 45 dakika yürüyüp geliyorum.
Abur cubur olayına son verip eski o şahane beslenmeme dönmek üzereyim.
Millet çatlardı hasedinden ya bu hatunun canı hiç mi tatlı çekmez diye. Çekmezdi.
Ama sahadayım ısınıyorum 😂
Başına gelmeyen anlamıyor gerçekten. Okulda da amaasn saçmalama diyorjsr

bu tamamen bebegin durumuyla alakali benim kizim kolikti mesela 4 ay birine birakip cikmayi gectim cocugu bile alip yuruyuse gidemedim cunku gazliydi surekli kucak istiyordu
yigenim dogdu mesela o cok sakin bir cocuk onla sabah aksam dolasilir tamamen cocugunuza bagli yani
O da doğru. Tamamen bebeğe bağlı

Gebeyi hiç tartmayan doktor ilk kez duydum. Kaç kilo aldin bebek kac kilo tansiyondu vs.. kilo hepsini etkiliyor. Boş kilo almadiysan hic korma bence zamanla rahat verirsin.

Emzirirken kilo aliniyor su an maalesef onu yasiyorum. Evde kosu bandim var binemiyorum. Bebekten baska is yapilmiyor. Leslie 1 mile 2 mile videolari var onlari 1 2 kez yaptim devamini getirmeyi dusunuyorum. Baska da bir sey yapilmiyor zor.
Emzirirken daha mı çok acıkılıyor. Hamileyken öyle çok açlık olmadı

Gebeyi hiç tartmayan doktor ilk kez duydum. Kaç kilo aldin bebek kac kilo tansiyondu vs.. kilo hepsini etkiliyor. Boş kilo almadiysan hic korma bence zamanla rahat verirsin.
Hamilelikten önce en çok doktorda tartılmaktan korkardım. Çok şükür tam istediğim gibi bir doktorum var

4 ve 1 yaşında iki kızım var. Sporu hiç bırakmadım. Evde yapıyorum. Yürüyüş deseniz, ergonomik kanguru, sling denen şeyler var, tavsiye ederim. Bebeğinizle birlikte gayet güzel yürüyüş yapabilirsiniz. Evde aletsiz çalışıyorum. Hiç öyle koşu bandına dünyanın parasını vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Plates yapın, aletsiz kardiyo hareketleri yapın. Seçenek çok.

Maşallah 130 kgdan 50lerw düşmüşsün gene yaparsın ma disarda yurumeye fırsatın olmayacak

4 ve 1 yaşında iki kızım var. Sporu hiç bırakmadım. Evde yapıyorum. Yürüyüş deseniz, ergonomik kanguru, sling denen şeyler var, tavsiye ederim. Bebeğinizle birlikte gayet güzel yürüyüş yapabilirsiniz. Evde aletsiz çalışıyorum. Hiç öyle koşu bandına dünyanın parasını vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Plates yapın, aletsiz kardiyo hareketleri yapın. Seçenek çok.
Ben önceden tevrübeliyim yürüyüş dışında hiçbir şey beni zayıflatıyor. Bu yüzden yürüyüş diye ısrar ediyorum

Yaklasik 10 haftaniz var. Hemen dogar dogmaz degil ama 2 aya falan havalar kirilir. Ergonomik cok guzel kullanisli ve saglikli kangurular var. Alin bebeginizi yuruyun bence. Ben oglum 10 gunlukken cikmaya başladım.

Olm
Yaklasik 10 haftaniz var. Hemen dogar dogmaz degil ama 2 aya falan havalar kirilir. Ergonomik cok guzel kullanisli ve saglikli kangurular var. Alin bebeginizi yuruyun bence. Ben oglum 10 gunlukken cikmaya başladım.
Kanguru aldık aslında. Bakalım ne kadar kullanışlı olacak

Ya Allah aşkına koşu bandıyla uğraşmak boşa yorgunluk. Eğer enerjin ve vaktin varsa bebeğinle oyna. Yürüyüş yap. Ev işi yemek falan yap fırsat bulunca. Daha da vaktin kalırsa uyu.Bence şimdiden alma onu.
Ben 83le doğum yaptım 52 kg ya düştüm bebeğim 9 aylık şu anda.

Ya Allah aşkına koşu bandıyla uğraşmak boşa yorgunluk. Eğer enerjin ve vaktin varsa bebeğinle oyna. Yürüyüş yap. Ev işi yemek falan yap fırsat bulunca. Daha da vaktin kalırsa uyu.Bence şimdiden alma onu.
Ben 83le doğum yaptım 52 kg ya düştüm bebeğim 9 aylık şu anda.
Yemek işi ev işi bana kalmaz pek. Annem var. Uykuyla da işim yok. Ben daha çok dışarı insanıyımı

Back
X