Doğum sonrası hipertiroidi

Mom10

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
219
113
23
.Kızlar gebelikte tiroid hormonu ilacı kullanıp, doğum yaptıktan sonra yeniden tiroid problemi yaşayan var mı? Gebelikte az çalışıyor du ilaç kullanıp doğumdan sonra bıraktım. Kalıcı olmadığını söylemişti doktor. Doğum yapalı 10 ay oldu şikayetlerim üzerine kan verdim hipertiroidi teşhisi konuldu şimdi de çok hızlı çalışıyor, çarpıntı, kilo kaybı duygusallık, kaygı bir çok şey yaşıyorum.Lutfen yaşayan varsa umut olsun, geçmeyecek gibi kaygılıyım

Son düzenleme:
Aynı durumu yaşadım üç aylık hamileyken gebeliğim sonlandı maalesef yine de normal doğum yapmıştım hamilelikte yavaş çalışıyordu gebelik tiroidi dediler.
Gebelik sonlanınca Kan verdim değerim normaldi
Tesadüf eseri Altı ay sonra troidimin hızlı çalıştığını ve graves hastası olduğumu öğrendim.
İlaç kullanıyorum korkmayın bir ayda düzene giriyor

Size de çok geçmiş olsun çok zor bir durum yaşamışsınız, en kısa zamanda tekrardan sağlıkla nasip olur inşallah çarpıntı psikolojimi bozuyor, 5. Gün hala etki göremedim tabi çok erken ama. Araştırmak istemiyorum negatif birşey gördü mü de çok etkileniyorum. Sonra kendime kızıyorum umarım dediğiniz gibi olur

Sağolun.
İlaç hemen etki eder 1 hafta daha kullanın anca sanırım.
Hiç bişey arastırmayın okumayın ben öyle yaptım çünkü bunu yasayan cok insan var sadece biz değiliz.
Bu sürede kafein cok tüketmemeye çalışın belki çarpıntınızı etkiler

Haklısınız stres yaptırıyor araştırmak, maalesef sigara içiyorum az da olsa, çayı da günde bir belki..

Haklısınız stres yaptırıyor araştırmak, maalesef sigara içiyorum az da olsa, çayı da günde bir belki..
Bende sigara kullanıyorum
Oda carpıntı yapar cay kahve cok tüketme ben içiyorum ama tiroitim normale döndüğü için çarpıntım hiç yok denecek kadar az şükür.
Sabret gecicek ilacını düzenli iç yeter

Teşekkür ederim umut oldu bana da. Elimden geldiğince güçlü olmaya çalışacağım artık, şu depresif halden çıkmam lazım

Öyle tabi... Çok sağolun motive oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…