• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası göbüşler ne durumda?

ay içime doğmuş herhalde bu topiği açarken.Benim bugün 5.günüm ama hala karnım 5 aylık gibi şiş zaten sadece 7 kg gitti şimdiye kadar.Kaldı 10 kg:(Benim de varis çorabım vardı külotlu onu giyiyorum yürüşüm bile değişti ağrılarım azaldı.Herkes bu ödemdir kanamayla atarsın yakında diyor ama işin kötüsü benim kanamam da çok yok.İlk iki gün oldu,sonra az az bir günde bir pedi bile dolduramıyorum:(Sizce bu işte bir terslik mi var doktor kontrolüm cuma.O güne kadar da inmesse iyice pimpiriklencem.

Son düzenleme:
benim de doğumdan sonra 10 kilo gitmişti, ama ilk günlerde 4 kilo birden almıştım.Şimdi tekrar 65 e düştüm.54 kiloyla hamile kalmıştım ama herkes sakın o kadar kilo verme , bu kilo sana yakışıuor diyorlar.Ama hiç bir kıyafetim üzerime olmuyor, sinir oluyorum buna.Hiç olmazsa 60 olayım diyorum bende.
Göbek pek fazla kalmadı ama karın derisi gevşek.Onu sıkılaştıracak hareketler araştırıyorum internetten.

Ben hamilelikte 20 kilo almışım... Doğumdan sonra 10 kilo gitti... Şişmişim biraz galiba.... 54 kilo ile hamile kalmıştım. Şimdi 64 kiloyum... Ama ben verebilirim diyorum.... Kendime güveniyorum....

Hele kızım bir hareketlensin... Evdi kızımdı derken kilolar gider bence...

ne dogumdan sonra kıloma bakabıldım ne de kıyafetlerıme gırıp gıremedıgıme yahu hıc fırsatım olmuyorkııı
yanlız benım gobus berbat halde ıyyy bakamıyorum bıle yanı o derece lımbıl lımbıl sallanıyor altı
allah sonumu hayır etsın

benden de alın o kadar yani..10 kilo fazlalık var..koca bi göbek..ortada kahverengi bir çizgi..sürekli ye diye tırmalayan bir anne ve koca..eşim'' sanki bana manken olacaksın'' diyor..sütüm yeterli değil..bugün dr mama verme aç kalsın meme emsin dedi..yavrum zaten meme emiyorki...süt yokkkkkkkkkkkkk olsa mama almıycaz.. hiçbir kıyafetime giremiyorum..kendimi güzel hissedemiyorum..zaten minyon tipliyim...normal kilom 48 di..balina gibim oldum..süt olsun diye diyet de yapmıyorum...sağlıklı olalım bakalım hepimiz ,veririz sanırım

ya bende vermek istiorum ama hiçbi çabam yok,nası gitçek bu kilolar??
sütü sadece su yaparmış kızlar haberiniz olsun!!
bu arada kahverengi çizgimin gitmesini ben hiç istemiorum,anorml miyim??

Kızlar bozmayın moralinizi ben de 17 kg ile girdim doğuma 7.5 kg gitti bi haftada.Bence yavaş yavaş da olsa gidicek kilolarımız.Sütümüz kesilmesin bırakın bi süre daha tombiş gezelim.Ay ben eski resimlerime bakamıyorum yüzüm simam değişmiş:)Benim göbüş de bıngıl bıngıl ama zamanla toparlar herhalde.Düşünsenize bu hale 9 ayda geldikhiç bi ayda gider mi?

kız İnanna sana inanmıorum kahve rengi çizgiyi sevdinmi yani:1shok: nesini sevdin arkadaşım ne olur söyle yoksa çatlarım :)))

Pembe Panter ben bu laftan nefret ediorum BU KİLOLARI 9 AYDA ALDIK 1 AYDAMI GERİ VERİCEZ aslında çok doğru ama ben sinir oluorum işte ben normalde basenli bi hatunum bu yüzden de sık sık güzellik salonlarının kapısını aşındırırım ilk gittiinizde size dedikleri aaaa bu neki biz nelerini gördük on seansta bu iş tamamdır zavallı ben azımın salyaları akarak hemen satın alırım paketi sonuç sıfıra sıfır neden böyle oldu deyince cevap SİZ BU KİLOLARI 1 AYDA ALMADINIZKİ SENELERİN BİRİKİMİ evet aldıım cevaplar hep aynı o yüzden bu laf beni çok sinir edior :roflol: :roflol:

blooms cum valla haklısın:))Ama ben hamile kaldığımız kiloya döneriz diye düşünüyorum en azından sonuçt kilo alımı hem yemeye hem hormonlara hem de hareketsizliğe bağlı.Hamilelik bitti artık hormonlarımız eskisine döner.E meleklerimiz büyüdükçe hareket de artıcak:)Yemek de bize kalıyo artık:))Benim de basenlerim var güzelim ve ne zaman ona takıp zayıflamaya azmetsem yüzüm çöker hasta gibi olur suratım.Yani benim vücudum bu demek ki deyip kabullendim:)Yoksa basensiz ama hayalet gibi bir yüzle dolaşmak da istemem.

kız İnanna sana inanmıorum kahve rengi çizgiyi sevdinmi yani:1shok: nesini sevdin arkadaşım ne olur söyle yoksa çatlarım :)))

:)
bilmiorum ki canım zaten geç oluşmaya başlamıştı benim hasretle bekledim olsun die,soona da uzamasını izledim,bütünleşmesiyle kızıma kavuştum ..bana hamileliğimin hediyesi ben onu çook seviorum:CüvCüv:

benim çok komik bi göbeğim var sanki iki parca ortada içe doğru giriyo sonra yine çıkyor.. Kilolara gelince toplamda 23-24 kilo almıştım ilk 10 günde 13-14 kilo gitti , sonra kaldı öyle vermem gereken 10 kilo var ama bi türlü gitmiyo. haftaya ebru şallıyla platese başlıcam . tabi Efe ne kadar izin verirse

İnannacım sen olayın duygusal yanındasın kıyamam sana Valla ben hiç öyle düşünmemiştim:)))

Sheede o dediin göbein aynısından bitanede bende var:)))))

İnannacım sen olayın duygusal yanındasın kıyamam sana Valla ben hiç öyle düşünmemiştim:)))

Sheede o dediin göbein aynısından bitanede bende var:)))))

evet canım:)
dün doktorum dikiş yerim için de bi ilaç yazdı ama almadım o da kalsın napimm??gerçi özel iple dikmiş kalmayacakmış o ama??

arkadaşlar doğumdan sonra karındaki çatlaklar için bir çare bulanınız varmı?

Back