• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası göbüşler ne durumda?

pempe_panter

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
945
6
641
42
İzmir
Doğum yapan arkadaşlar doğum sonrası göbüşlerin sarkmaması veya çabuk toparlanması için neler yapılabilir.Uyguladığınız yöntemleri paylaşır mısınız?

ben de bu konuya gelmek istiodum ama bi türlü zaman olmuodu ..valla benim göbek ayaktayken çok yok ama oturunca oooo bi sürrü kilo:((
bikaç saat korse taktım ama çok sıktı.bana da bi çare?

valla cahil cesareti heralde zaten dayanamadım,korsede bel fıtığımdan kalmaydı bi deneyeyim dedim,bi taşla iki kuş die ama tutmadı:((napsak ki??

Ben bu olay yüzünden normal doğumu çok istiyorum doğumdan sonra hemen sardınmı veya korse giydinmi çok kolay toparlanıyomuş.Ama sezeryan için bu sözkonusu değil:(

arkadaşlar bebişlerinzi güle güle büyütünüz,,ben ağustos annesiyim ama konulara bakmak istedim
ahah normal doğum yapıp da ağustos sıcağında ne bişi saran ne korse takanlardanım az biraz taktım yine de çok faydası oldu bi anda 5 ylık hamile gibiyken hala 2-3 aylık hamile gibiymişime düştü göbek :)
allahtan o kadar sarmışım aslında zayıfım da 54üm şu an zaten hamile kaldığım kilo ma oturunca zırt çıkıyo göbek ayakta bişi yok gibi evet,,,,ama üzülmüyiniz bu yapı meselesi biraz da benim önceden de vardı az göbeğim dümdüz olamadı olamazdı doğum sonrsında da ne kadar sararsam sarayım,,,
zaten bu sarma dolama işi bele zarar boşverin ha yapacak imkan varsa (normal doğum) yapın ama yapamadım die de üzülmeyin kendinizi bi kasarsınız bi diete bi mekik hergün 40-50 adet 6-7 ayda düzelir o karınlar ,,,
bebişlerinizi öptüm

bnde korse aldım ama kullanmadım 4o ımız çıksın takıcam valla göbiş duruyor sanki üç aylık hamileyim hala .:((((

hera şekerim kıskandırma bizi lütfen :jeyyar: benim zaten vardı biraz göbeğim şimdide aynı gibi, korse giydim birkaç gün ama karnımın içi acıdı giyemedim fazla,6 kilo fazlam var onu da verirsem bişeyim kalmıcak -tatlicadiarzu-

slm kızlar,
göbek konusunda çok korkum wardı benimde kalacak die,hatta ilk 3-4 gun 5 aylık gibi göbeğimi görünce aman tanrımmm dedım napıcam dıe,ama şu an öle hamile gibi bir göbeğim yok,zaten öncedende çok düz deildi,6 kilo fazlam kalmış 17 kilodan,oda her tarafa eşit dağılmış o yüzden kımse yenı doğum yaptım deyınce ınanmıo,
gelelim şimdi ipucuna,belkı genetık te önemlıdır ama ben hastaneden çıkmadan önce ebeye sormuştum göbek için ne yapabılırım dıe,bana sar ama çık sıkma ,korse takma demiştı,bende 3, günden beri muz çoraplar olur ya,eskıden kalan dar gelen bir tanesını bacak kısmını kestım,korse şeklınde oldu yani,onu giydım dewamlı,etkisi oldu çunku içi boş hamur gıbı fos fos tu karnım ,kendını çekmesını sağlıo sarmak,
bide yıne aynı ebeye çatlak için ne yapabilirim dedım,katı kakao yağı sur faydası olur dedı,bende aldım kullanıorum haberınız olsun

ben 17.5 kg almıştım sadece 10 kg verebildim henüz, 7.5 fazlam var daha göbeğim biraz var ama hamiş kalmadan önceki göbeğim kadar sayılır ama kalçalarım genişlemiş eski pantalonlarıma giremedim dün moralim bozuldu :(((

kıslar ben toplamda 12 kilo aldım şuan yaklaşık 2 kilo kaldı haffte göbek var turunca çıkıyor zamanla gider herhalde

bende doğumda 7 kg verdim.şu an 62 kg ve hala aynıyım.yersem o kadar tatlıyı olacağı budur zaten.göbeğim kayboldu nerdeyse ama eskisi gibi incecik değil vücudum.balık etli olmuşum.inşallah zamanla şu yemeyi kısabilirsem kilolarımıda vericem.

ben 66 yım 62 ile başlamıştı hamileliğim ama o kadar çok dondurma yiorum ki hayatta gitmez bu kilolar zati 62 de fazlaydı:((

Ben tehlikeli denilen bi kiloda hamile kaldim. 48 kiloyla 4. ayim bitince 49 olmustum, kimse inanmiyordu hamile olduguma. Kilo alacagim diye esimin yanindan turkiyeye dondum.bebegi dusururum diye korktum. son ayimda 63 kiloydum. dogumu yaptim 5-6 kilo birden gitti 2 gunde. suanda 53 kiloyum. Daha fazla kilo vermek istemiyorum. Bebekte emince sanirim zayifliyormus anne. Biraz tedirginim.

kızlar bende bugun korse aldım takıyorum da cok sıkıyo yaaa bakalım ne kadar dayancam...ben hamile kalmadan önceki kiloma geri döndüm de göbek oldugu yerde duruyo:)))

ben doğumdan çıktığımdan beri korsemi takıorum rahatsız da etmiyo, göbeğim eh biraz var ama abartı diil, ama 6 gün oldu sadece 7 kilo gitmiş, 8 kilo fazlam var napıcam bilmiorum süt olsun die ne var ne yok götürüyorum sizde de oluyor mu bu nasıl bir açlık, emzirirken daha karnım gurulduyo

galiba bu göbek yapı meselesi 2 arkadaşım sezaryanla doğum yaptılar ama karınları dümdüz ben normal doğum düşünüyorum zaten göbeğim vardı bide ekstradan artar sezaryan yaparsam

Kızlar benim göbeiim yoktu normalde ama şimdi var gibi zaten 15 kilo fazlalıım var sadece 10 kilo verebildim geçen dışarı çıktım kendime olan güvenim gitmiş rahatsız oldum eski kıyafetlerimin içine kesinlikle giremiorum canım çok sıkılıo yemektende kesemiorum sütüm azalır die korkuorum..
Ben normale düzenli olarak spor yapıodum haftada 4 gün gidiodum şimdi onu dondurdum 1 sene kadar gitmiycem bebeimi kadına bırakamam beslenmesi bakımı benim için çok önemli napıcam bilmiorum:(((

Back