Doğum sonrası göbeklerimiz

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
Bakalım doğumdan sonra ne kadar göbeğiniz kaldı buradan takip edelim ne kadar gitti ne kadar kaldı haydi ekleyın içleri boşalan göbüşleri...

opuyorumnanaktan

kac gunde tamamıyla iner bu gobişler :)
selina kac gun oldu dogum yapalı

Selam kızlar
Bende bu dertten yanıyorum :KK43: 10. günden itibaren korse takmaya başladım baya değişti ama göbeğim. Ama kesiğin hemen üzerindeki uyuşukluk beni deli ediyor. Sezeryan yaaptığıma bin pişman oluyorum...

Selinacım seninde göbeğin kalmış :KK43: ama senin tecrüben var ne kadar zamanda geçti daha önceki? Sarkma oluyormu? Uyuşukluk ne zaman geçiyor??
Çok mu soru sordum :kedi:

Bu gördüğünüz doğumdan sonraki 5. günde hala sallanan sarkan bir göbek kendisi bana ait olur mafoldumben
Görenlerde sağolsun içinde bitane daha bebek kalmış esprisini yapmaktan kendilerini alamıyorlar :sinifsinif:
Çok şükür şimdi biraz daha küçüldü. Müsait bir anımda onuda çeker gönderirim

s50048211.jpg

valla sözlerim pek umut verici degil ama bu bünyeden bünyeye degisir tabiki.
Benim ilk göbegim tam olarak hiccc gecmedi, uyusuklukta ögle. Doktor ile konusmustum ben bu konuyu. Oda cok nadir böyle seyler olabiliyor demisti bana. Yani benim bu uyusukluk tam olarak hic gecmedi. Ama bu cok nadir olan bir durum.

Büyük kizimda sürekli soruyor anne bir kardesim daha mi geliyor diye kaydirigubbakcemile2

Sarkma bende cok olmadi acikcasi. Baya iyi toparladi göbek kendini. Bide ben o zaman Mustelanin post partum diye bir krem kullandim. Bu sefer daha almadim. Ama bütün göbegim catlak doldu ya. Zaten ilkden cok vardi simdide eklendi baya. Yani zayiflasam bile bu catlaklar durcak mafoldumben

Korse aldimda cok üseniyorum ya onu giymeyi, havvalar zaten cok sicak. Ama giysem iyi olur deme ya. Green sen ne kadar kullanicaksin korseyi? benim doktor 1 haftadan fazla kullanma, göbek kaslarin sonra kendini zor toparlar dedi bana.

benım de 2.hamıle kldığımda hala göbeğim vardı 51 le hamıle klmıştım 58 le tekrar hamıle kldım benımde gtmedı...

Bu gördüğünüz doğumdan sonraki 5. günde hala sallanan sarkan bir göbek kendisi bana ait olur mafoldumben
Görenlerde sağolsun içinde bitane daha bebek kalmış esprisini yapmaktan kendilerini alamıyorlar :sinifsinif:
Çok şükür şimdi biraz daha küçüldü. Müsait bir anımda onuda çeker gönderirim

s50048211.jpg

ah canım beniiimm seni cok ii anlıyorum ben normal dogum yapmama ragmen ilk 3 gün göbeğim inmedi..yusuf utkan sarılık olunca doktora götürdük ve hastanede beni gören herkes hamilemisin diye sordu mafoldumben hem de eşimin yanında.... resil oldum kafamçokkarıştı yok deilim deincede içerde bi tane unutmuslar ozaman diye aynı espiriyi yaptı herkes...nerdeyse sinirden ağlayacaktım .eve geldim koca bi carsaf aldım gittim babakafamçokkarıştıma sar beni cabuk sımsıkı dedim.bkafamçokkarıştıir hafatdır sürekli sarıyor babam ve sonuuuuçççç süper.cok az bi göbek kaldı o da zamanla gecer diyorlar....opuyorumnanaktan normal dogum olduguna ilk defa cok sevindim:))))

kızlar bu 15. gün göbeğim...2,5 kilo kaldı geriye doğumdan..ama üzülmeyin başlarda benimde göbişim kocamandı...

125236.jpg

merhama ben tam 1 yıl oldu sezeryanla yaptım doğumu ben de hiç gitmeyecek göbek zannediydum hiç bi çaba göstermedi ne sardım ne de korse kullandım ama benim göbeğim oldukca küçüktü zaten doğuma giderken 6 aylık falan gibi görünüyodu tam 1 sene sonra gerçekten göbek yok gibi kendiliğinden toparlndı tabi bunda yaşın da etkisi vardır 25 yaşındyım
bi arkadaş uyuşukluktan bahsetmiş o yaklaşık 6 ay sürdü ben de hala acı var kızımı karnımda hoplatırken yanma oluyo

işte bu yüzden korkup hamile kalmıyorum... benim doğurmadan var göbeim öffff

bende yakında eklerim ama ben eski kiloma döndüm 45 oldum :KK43: gitti bütün göbek kilo milo

Dogum bana yarıyor valla : ) Normalde Daha kılolu ıken dogumdan sonra cıta gıbı oluyorum : ) ıkı Cocuk annesı olduguma ınanmıyorlar ne kılo kalıyor ne gobek Kızlar sızınkıler masalllaaahhhh :)

Napalim saglik olsun valla.Benim pek umrumda degil kilolar falan. Giderse gider gitmese kalir. kaydirigubbakcemile2

2 hafta oldu doğum yapalı 1 hafta daha geçsin korse takıcam banane:umursamaz:
bu arada şeyma hanım konuyu açmışsın resim eklememişsin yok öyle hemen ekle çabık:mymeka:

benımde eskı gobıkım var bıraccıkta yenı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 bısey olmaz kızlar zamanla gıder sallayın kalcaları sız :lepi:

eklerim aybıkım tmm..bu arada maşallah sana valla kalmamış ki bişey.

X