Doğum sonrası eşlerle aranız??

bu durum doğum yapan herkesin başından geçiyor bence, bizde aynı sorunları yaşadık ,doğumdan itibaren 8 aya kadar ilişki yaşasakta benim canım istemiyordu artı kilo almıştım göbeğim pörtlemiş göğüslerim kocaman ve sarkıktı, kıl tüye yeterli zaman ayıramıyordum, sonra kiloma dikkat ettim birkaç ayda bebekten önceki kiloma döndüm, birkaç parça güzel iç çamaşırı gecelik aldım enazından ilişki mecburiyetten yapılan bişey gibi gelmemeye başladı.
tamam eşlerde bir dönem bir alem oluyorlar benim eşimde bana soğuk davrandığı zamanlar oldu ilgilenmedi kendimi çok sahipsiz çirkin hissettim ama zamanla düzeldi oda, bide zayıflayınca benim kendime güvenimde geri geldi onunda etkisi var.

Cnm biz bazen çok alıngan oluyoruz belki sana öyle geliyordur
Eşini senden iyi kmse tanıyamaz ama hemen ayrılmayı veden gitmeyi falan düşünme
Hamilelik döneminde cinsellik yaşayamadığınız için bu duruma kendisini alıştırmış da olabilir
Hem aldatmış olsa neden ailesine düşkünlüğü artsın ki canım
İnan ilgi alanları farklılaşıyormuş daha çok evden uzaklaşıp arkadaşlara yakınlaşma gibi
Zamana bırak bebeğinizin tadını çıkarın

ben hiç kilo almadım ki.aksine ben kendimi doğumdan sonra daha da güzelleşmiş hissediyorum..ona karşı her zamanki gibi olmaya çalışıyorum ama yok onda tık yok...

ben hiç kilo almadım ki.aksine ben kendimi doğumdan sonra daha da güzelleşmiş hissediyorum..ona karşı her zamanki gibi olmaya çalışıyorum ama yok onda tık yok...

anladım canım, şimdi ne desem bilemedim sen kocanı daha ii tanırsın üstüne gitme bakalım niye şöyle niye böyle diye, ama çokta boşlama eşini başka ne diyebilirim :44:

ay bi de ailesi ile ilgili şikayetlerimi söylediğimde bana diyoki sen böyle şikayetçi oldukça ben daha da bağlanırım aileme sende kendini yer durursun..gel de delirme..

meraba arakadaşlar bende doğum yapalı 4 ay oldu erken doğum yaptım çok zor günler geçirdim.çok sitresli.cinsellik aklımın ucuna bile gelmiyordu şimdi bile eşim istemese aramıcam.aynaya bakacak vaktim bile yokken.ilk zamanlar kavga ettik eşimi hep ittim yorgun harap oluyordum çünkü zor bi bebek oğlum.mahvediyordu beni.adamda isyan etti sonunda yeter artık dedi bu ne böyle.biraz bencillik ettiğimi düşündüm ilk zamanlar zoraki oldu.sonra eskisi gibi oldu aramız.gerçi beni sinir ediyor her daim birlikte olmak istiyor.hiç yorgunmuyum argınmıyım umrunda değil.bende yorgunum aşkım diyorum sırnaçma diyorum.bi şekilde beni ikna ediyor.benim canımı sıkan başka şey eşim bana çok düşkün oldu ama oğluma soğuk davranıyor gibi mesala işten geliyor ben mutfağa giriyorum çocukla ilgilenmesi gerek hemen bu çocuk durmuyor off puff demeye beşlıyor benimde canım sıkılıyor çocukla vakit geçirirken çok sıkılıyor küçük daha diye bahaneler uyduruyor ama.çocukda ondan soğudu durmuyor hissediyormu ne.benim sesime gülücük yapan benimle gülüp oynayan çocuk babasında durmuyor hiç.çocuk hissediyor niye böyle yapıyorsun diyorum ben napıyorum ağlıyor diyor.hiç hoplatayım zıplatayım konuşayım yok hemen annesi gel.çok sıkılıyor çocukla vakit geçirmek istemiyor hiç.çocuğuyla eşi böyle olanlar varmı.geçici bir durummu acaba.oğlumun benimle olan ilişkisinimi kıskanıyor acaba.sanmıyorum anlamıyorumda.eşimin ailesiyle sorunlarım var ben görüşmüyorum çocuğuda görmedi daha annesi kafası oraya takılıyor bazen.o görüşüyor.ben rest çektim dedim artık yeter annen daha fazla üstüme gelmesin.şimdiye kadar hep sustum yeter artık.annesinede söyledim.3 yıldan beri bana her fırsatta laf sokar annesi böyle böyle soğuttu kendinden bende uzun zamandır görüşmüyorum onunla eşimede diyorum senin annen bunları yaptı eşimle aramı açtı zamanında.annesine laf kondurmaz ama eşim benim tarafıma geçince annesi oğlunada yüz vermemeye başladı.benim erken doğan bi çocuğum var çağırdık geldi sudan sebepler uydurup bizi hastanede çocuğu küvezde bıraktı gitti ardına bile bakmadı.4 ay sonra aramış beni soruyor çocuğu soruyor ağzıma geleni söyledim.yeter artık dedim.utanmıyorda hiç.şimdiye kadar ona söylemem gereken herşeyi eşime söyledim bana niye böyle dedi niye böyle yapıyor hep aramız açıldı eşimle ama artık huzurumuzu bozamıcak dedim ne annenle görüşmek istiyorum nede benim evime gelsin huzur istiyorum mutluluk istiyorum artık.benimle uğraşmaktan vazgeçsin dedim.tabi burda eşime olan oluyor ama ne yapayım benimde sabrım bir yere kadar..bunları anlattım acaba bu sorunlar yüzündenmi oğlumla vakit geçirmek istemiyor çabuk sıkılıyor.bütün kayınvalidelerden nefret ediyorum 3 yıldan beri eşimle yaşadıklarımızı bir ben biliyorum.utanmaz kadın yüzüme bakacak yüzü yok.ne beni ne torununu göremicek.daha çocuk bile yokken ortada ben bakamam edemem dedi.bak diyende yok kendi kendine güya laf sokuyor.bendede birikti artık.patladı bir yerden sonra.eşim istiyorki hiçbir tepki vermiyim o öyle yapıyor.annesine hiç laf konsurmaz senmisin demez.eşimide doldurup üstüme saldı daha.elin memleketinde yapayalnız kaldım.kayınvalide evinde dayak bile yedim yıldönümümde piskolojim bozuldu artık.kayınvalidenin ne sesini ne yüzünü görmeye tahammülüm yok.yapıyor yapıyor evde durumlar nasıl diye arayıp soruyor eşime.utanmaz kadın.bütün bağları kopardım.arada eşim kalıyor ama yapabileceğim birşey yok.benim evimin huzuru kaçıyor.sen görüş et naparsan yap bana bulaşmasın dedim bendende oğlumdanda uzak dursun dedim.km lerce ötede olmasına rağmen yetiyor bana.zamanında çok safmışım ne kadar iyi kayınvalidem var diyordum koşa koşa gidiyordum yanına.meğer içi pislikle doluymuş.her fırsatta kustu içindekileri.

merhaba arkadaşlar ben suanda 4,5 aylık hamileyim belki bazı seyleri konuşmam icin erken olabilir ama sizin yazdıgınız sorunlarınızı okudum tabiki can sıkıcı bi durum. Ama bence birde eşleriniz açısından bakmalısınız yani keşke hepimiz objektif olabilsek belki iliskiler daha güzel olabilirdi. Şunu söylemek istiyorum belki siz bebeğinizle çok ilgileniyorsunuz ve esinizde evin yeni üyesini kıskanıyor olabilir bi düşünün bebek doğmadan önce sadece eşiniz vardı ilgilendiğiniz tabi doğal olarak bebekten sonra o günler geride kaldı. Belki diyorum hemen bosanmayı düsünmek yerine biraz ufak dokunuslarla ilişkinizi ve eşinizi değiştirebilirmisiniz. Mesela bazı arkadasların söyledigi gibi esinizden uzaklasmak ve ona küsmek yerine arada bir güzel msj lar atmak ne bileyim seni cok özledim aksam olmasını ve seni heyecanla bekliyorum gibi yada sadece seni cok cok seviyorum ve kocaman öpüyorum gibi mesajlar her erkegin hosuna gider diye düsünüyorum. İlla ilişkiye girmek icin zorlamayın ve bunu esinizden beklemeyin bence. Eve geldiginde sizi illa fönlü görmesine gerek yok esofmanları cıkarıp güzel giysiler giyin ve hafif makyaj yapın o lbile büyük degisiklik olacaktır ve boynuna sarılıp öpün günün nasıl gecti canım yorgunmusun diye sorun. Bugün senin sevdigin yemekleri yapmaya calıstım ama sende biliyosunki bebekten dolayı tamda hazırlayamadım hadi beraber hazırlayıp yiyelim deyin. O mutfakta biseyler paylasabilirsiniz. Bence eşinize ilgili görününki zamanla oda sizden gördüğü ilgiyi size karsı gösterecektir. Bunları yavas yavas alıstıra alıstıra yapın. Her kadının özel gece giysileri vardır onları giyinin yada onun yanında geceliginizi giyin biraz yavas davranın sizi izlesin. Bence bunları bi deneyin bence.

20 günlük lohusayım demekki hepsi böyle benimkide 15 gündür benimle konuşmuyor tek bildigi bebegi kucagımdan almak.dün yanında saatlerce agladım niye diye sormadı agzını acmıyooo bile boşanmayı düşünmeye basladım daha evlilik yıldönümümüz bile olmadı:2::2:

benimde merak ettiğim bir konuydu bu sayenizde bayağı bir şey öğrendim, ben şimdiden kendime güvenmiyorum aldığıı kiloların haddi hesabı yok
bebeğimi doğurup bir an önce sağlıklı bir yönden zayıflamak istiyorum......

3,5 aylık oglum var.bende aynı sorundayım ama lgısınden yana sorun yok.sadece kavga edıyoruz.alıngan olmus benım yerıme. herseyde farklı anlam buluyor.bızde hala yatakta kankayız valla ıstemese bende tık olmaaz

Al bendende o kadar valla o istemese bendende tık olmayacak ama ne çar4e 2*3 güne bir çocuk mocuk dinlemiyor bizde lohusalık döneminde çok kötüydük hiç kavga etmez birbirimizi kıracak tek kelime etmezken saydırıp döktürür olduk ama lohusalık bitti önce aradaki soğukluk kalktı sonrada birbirimizde hoşlanmadığımız üzen şeyleri bir bir konuştuk çok şükür hallettik 2 aylık oldu kızım ama hayatımın en zor günleriydi insan eşinden kendini uzak hissedince dünya başına yıkılıyo ama çok şükür kalıcı değilmiş ben çok korkmuştum böyle devam edecek die ama benden size tavsiye eşiniz nasıl davranırsa davransın kendinizi benim gibi sessize almayın sonra küsüyon die daha fena oluyo eşim bana *sen bana iki kelime söyledim die küsüyon yanına yaklaştırmayacak bi suratla geliyon itiyon benden kaçabildiğim kadar kaçıyorum o surattan*ifadesini kullandı aslında bana gelip gelip dedikleri için özür dilemek istediğini ama benim buna fırsat vermeyecek bi ifadem olduğunu söledi biraz bizim elimizde inanın onlarda çocuk gibi ilgi bekliyo eşim bebeğimi yatırınca ben uyumak istediğimde birazda benim yanımda dur uyuma dio yorulduğumu bilmesine rağmen yinede hiç bişey yapmasak bile o çalışırken yanında olmamaı istiyo tabi biz buarada odaları falan ayırdık bizimki sabaha kadar elli defa kalkınca eşimde okulda ruh gibi dolaşmamak için mecburen başka odada yatıyor Allah hepimze sabır ve güç versin bir deil iki bebekle hayat zor

aynı dert bende de var.hatta benım kı daha kötü ben eşıme yanaşmama rağmen ondan herhangı bır tepkı alamıyorum sadece yorgunum çok yoruldum deyıp geçıştırıyor.ve ılışkı falan yok.bız daha 1,5 yıllık evlıyız ama ve ılk çocuğumuzayrıca severek evlendık

kaynana parmağı diyorum

yok artık diyorum

kaynananın durumdan haberi bile yoktur o tamamen erkeklerin gerizekalılığı. sanki onlar doğurmuş onlar taşımış 9 ay onların fiziği bozulmuş onlar uykusuz kalmış gecelerce onlar ağlaya ağlaya emzirmiş gibi triplere falan giriyolarrrr .... ama aslında hamileliğin taaaaaaaa en başından beri sürecin hep dışında kaldıklarından kaynaklanıyor olsa gerek.birebir yaşayamadıkları için algılamalarıda güç oluyor haliyle durumumuzu... yani bizim kadar adapte olamıyolar durumaaaa. ama buna bi son verseler iyi olacak.yoksa biz bişeylere son vericez

dediklerine sonuna kadar katılıyorum.

Aynı durum bizde de var zaten hamileyken ilişki yasaktı şimdi lohusalık dönemi yine yasak aylardır kankayız yani. Bütün akşam hiç konuşmadan sessiz sessiz oturuyor, yatar yatmaz arkasını dönüp uyuyor, geçen akşam biraz sırnaşayım dedim göğüslerin süt kokuyor deyip reddetti beni. Bebeğime bile kızdım onun yüzünden, beni ondan ayırdı, bizi uzaklaştırdı, sevgim ikiye bölündü diye. Sonra dönüp kendime baktım kan kaybından yüzüm bembeyaz, saçlarım darmadağınık, pijamalarımda süt lekesi, bazen banyo bile yapamıyorum yorgunluktan. Kendimi ben bile beğenmezken adam ne yapsın beni bu halimle. 6 haftanın bitmesini bekliyorum şimdi belki yasak kalkınca, belki ben biraz kendimi toplayınca durum düzelir. Umarım...

yazılanları okudum ve erkeklerin hemen hemen aynı olduğunu bi kez daha anladım maalsef....
benim doğumuma neredeyse 1 ay kaldı.. son günlerde eşim çok değişti sanki, bana da öyle geliyor olabilir belki bilemiorum aklım çok karışık. cinsel yönden ilişkimiz hala devam ediyor etmemesi gerekirken hem de. ama onu kırmak istemediğim için kabul ediyorum her seferinde. bakımıma da çok önem veriyorum. ama son günlerde değişti işte, daha soğuk, daha stresli oldu. doğum meselesiyle de ilgilenmiyor. sanki benm kadar korkmuyor ya da önemsemiyor. şimdiden böyleyse doğumdan sonra nasıl olur düşünemiyorum. biş de sezeryan olucam, iyileşmem zor olabilir. ya o zamanlarda daha ilgisizleşirse? bundan çok korkuyorum çünkü zaten kendim o haldeyken yeterince ilgiye muhtaç olacağımı düşünüyorum.. şimdiden stres oldum:18:

bütün bayanlar aynı şeyleri yaşıyoruz... bizdede eşim benden eskisi gibi olmamı, onunla ilgilenmemi, bakımlı olmamı istiyo.

elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama yetmiyor galiba.. bide doğumdan sonra kilolar kaldı kendimi beğenmiyorum ki adama nasıl beğendiriyim.. uff valla iyice bunalıma girdim havalar soğuk diye dışarıda çıkamıyoruz..

eşim akşam 10 da geliyo. yemek yiyo sofrayı hazırla topla bebeği uyut derken 11, 12 oluyo ee bende koltukta uyuya kalıyorum eşimde hep şikayetçi. kendimi yalnız hissediyorum, biraz konuşalım, benle ilgilenmiyorsun deyip duruyo...

ne yapcam bilmiyorum. çok sıkıldım

Bizde de aynı durum sözkonusu, ben gün boyu işyerinde çok yoruluyorum zaten eve gelince de kızımla ilgileniyorum yemeğni falan yedirip uyuttum derken saat 10 oluyo sonra da ben yorgunluktan bitmiş oluyorum fakat eşim cin gibi oluyor ve birlikte olmak istiyor. yaa evet ben de istiyorum ama erkekler gibi değiliz biz sanırım ben bazen de dinlenmek istiyorum sanırım eşimdeki isteğin sebebi de 9 aylık birikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…