bu durum doğum yapan herkesin başından geçiyor bence, bizde aynı sorunları yaşadık ,doğumdan itibaren 8 aya kadar ilişki yaşasakta benim canım istemiyordu artı kilo almıştım göbeğim pörtlemiş göğüslerim kocaman ve sarkıktı, kıl tüye yeterli zaman ayıramıyordum, sonra kiloma dikkat ettim birkaç ayda bebekten önceki kiloma döndüm, birkaç parça güzel iç çamaşırı gecelik aldım enazından ilişki mecburiyetten yapılan bişey gibi gelmemeye başladı.
tamam eşlerde bir dönem bir alem oluyorlar benim eşimde bana soğuk davrandığı zamanlar oldu ilgilenmedi kendimi çok sahipsiz çirkin hissettim ama zamanla düzeldi oda, bide zayıflayınca benim kendime güvenimde geri geldi onunda etkisi var.
ben hiç kilo almadım ki.aksine ben kendimi doğumdan sonra daha da güzelleşmiş hissediyorum..ona karşı her zamanki gibi olmaya çalışıyorum ama yok onda tık yok...
ay bi de ailesi ile ilgili şikayetlerimi söylediğimde bana diyoki sen böyle şikayetçi oldukça ben daha da bağlanırım aileme sende kendini yer durursun..gel de delirme..
kaynana parmağı diyorum
yok artık diyorum
kaynananın durumdan haberi bile yokturo tamamen erkeklerin gerizekalılığı. sanki onlar doğurmuş onlar taşımış 9 ay onların fiziği bozulmuş onlar uykusuz kalmış gecelerce onlar ağlaya ağlaya emzirmiş gibi triplere falan giriyolarrrr .... ama aslında hamileliğin taaaaaaaa en başından beri sürecin hep dışında kaldıklarından kaynaklanıyor olsa gerek.birebir yaşayamadıkları için algılamalarıda güç oluyor haliyle durumumuzu... yani bizim kadar adapte olamıyolar durumaaaa. ama buna bi son verseler iyi olacak.yoksa biz bişeylere son vericez
bütün bayanlar aynı şeyleri yaşıyoruz... bizdede eşim benden eskisi gibi olmamı, onunla ilgilenmemi, bakımlı olmamı istiyo.
elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama yetmiyor galiba.. bide doğumdan sonra kilolar kaldı kendimi beğenmiyorum ki adama nasıl beğendiriyim.. uff valla iyice bunalıma girdim havalar soğuk diye dışarıda çıkamıyoruz..
eşim akşam 10 da geliyo. yemek yiyo sofrayı hazırla topla bebeği uyut derken 11, 12 oluyo ee bende koltukta uyuya kalıyorum eşimde hep şikayetçi. kendimi yalnız hissediyorum, biraz konuşalım, benle ilgilenmiyorsun deyip duruyo...
ne yapcam bilmiyorum. çok sıkıldım