Doğum sonrası eşlerle aranız??

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
arkadaşlar ben doğum yapalı sadece 2 ay oldu ve eşimle aramız inanılmaz derecede bozzuldu..bu duruma hiç ama hiç anlam veremiyorum..cinsellikten bahsetm,yorum beni yanlış anlamayın bana karşı davranışları son derece değişti..hamileliğimde üzerime titrerdi,ne istesem fazlasıyla yapardı hatta bi çok şeyi istemesemde yapardı..çok değişti..şimdi hiç ama hiç umursamıyo beni varmıyım yokmuyum bilmiyor..ailesine daha düşkün oldu ve benimle vakit geçirmek ona hiç haz vermiyo..aa onlarla olunca bambaşka biri olup çıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım..kızımıza karşı çok ilgili ama ben yokmuşum gibi davranıyo..lohusalık psikolojisi demeyin o dönemi geçtik..sabırla bekledim geçer belki cinsellik yok diye aramızda böyle davranıyodur falan dedim..yok o da diilmiş..hatta inanırmısınz kırkım çıktıktan sonra bile ben istedim onunla cinsellik yaşamayı ondan gelmedi bu teklif..özlememiş beni aylarca..aklıma binbir türlü şey geliyor ..acaba aldatıyor mu beni diye..daha önce de bahsettim forumda ailmeni yanına gideyim diyorum ona da izin vermiyor..belki gitsem biraz uzaklaşsak iyi gelecek..ayrılmanın eşiğine geldim walla çok bunaldım..kızımı da alıp gidesim var...benim gibi olan var mı aranızda?yani eşiyle bu tür sorunlar yaşayan?

canım takılma sana ilgisiz gibi geliyodur şimdi sevgisi 2ye bölündü biraz çocuğa alışsın sevsin seni ihmal ettiğini anlar evliliğiniz kaç yıl oldu sakın oturup konuşmadan ayrılıp gitme pişman olacağın bişey yapma allah yuvanız daha şenlensin mutlu olun diye size bir yavru nasip etmiş mutluluğunuzu şimdi yaşayıp paylaşmazsanız ne zaman paylaşcaksınız allah yardımcın olsun

canım şimdilik bu konuları fazla düşünme.bu bir geçiş süreci o kadar da sancısı olacak artık.zamanla herşey rayına oturur.

önceleri eşlerimizin sevgilisiydik, şimdi ise çocuklarının anası...
konumumuz değişti yani!!!

benimki eve geldiğimizde deli etti annemle beni sanki 40 tane büyütmüş gibi herşeye karışıyordu bi tuhaf oluyolar bebek doğduktan sonra bi ara ben bununla napıcam ya falan moduna girdim sanki biraz düzeldi şimdi 3 ay oldu

cnm sende ona ilgisiz davran.ama hiç bir şeyini eksik yapma.yemeğini yapabildiğin kadar dört dörtlük yap.kıyafetlerini ütüle vb.ama hiç sana neden böyle davrandığını falan sorma.hiç bir şey olmamış gibi davran sende.onunla sohbet et yeri geldiğinde ama en çok bebeğinle falan ilgilen.umarım düzelir.merak etme böyle sorunlar yaşayan sadece sen değilsin.

kocam bana karsı ılgılı bu aralar dogumdan berı gayet ıyıyız.sevgılıler gununde hedıye almayan adam hem dogum ıcın hem sevgılıler gunu ıcın hedıye amıs sana hersey feda kızımı ogurun daha ne ısterım dıyo ama cınsel yonden hala kankayız :) am kafama hc takmıyorumugun zamanı bekıyoruz.
dogumun ılk haftası adam resmen lohusalık sendromu yaamıstı benden cok uyuyor benden cok hassastı.bebekle ılgılenır sonra da oyle saftırık saftırık evın ıcınde ruhlasırdı ama sımdı cok ıyıyız cınsel yonden harıc olumune kankayık demeyız ınsallah

canım peki cinselliğiniz iyimi o da mı yok

dedim ya cinsellikte benim teşvikimle iyi..yani önayak olan benim..daha ondan böyle bi talep gelmedii.bana kalırsa biraz uzaaklaşmamz iyi olacak.özlemeli beni..bi arkadaşın da dediği gibi artık sadece anneyiz..onların karısı olmaktan çıktık...:26:

ah ahhh kızlar bende bunalımdaym hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilişkye ara verdik hamileyken hadi bebeğie bişey olur diye ara verdik bebeğim şu anda 6 aylık hala arkadaş gibiyiz normal mi eşim istekli aslında ama ben kendimi cirkin yıpranmış bakımsız hissediyrm akşama kadr çocuğa bak emzir yemek hazrlayabirsen hazırla çay meyve çocuk ev işler derken öyle bitkin oluyrm ki ilişki için resmen bitiyrm normal mi ben mi hatalıyım sizler nasıl halledyrsunuz kimsem yok konuşacak dağ başında oturuzyrz dışarı soğuk diye çıkamyrm ne olur yardım edin akıl verin korkuyrm artık]

altı ay çok uzun bi süre değilmi neyi bekliyorsun korkuyormusun eşinde istekliymiş insan altı ay içinde bi yarım saat bulamazmı bence biran önce topla kendini ve cinsel hayatına start ver bak ben gün sayıyorum lohusalık bitsinde başlasın diye ev işleri falan hepsini bırak güzelce duş al giyin süslen kendini silkele bebişide uyut ok arkadaşım inan eşin ev işlerinden daha önemli ihmale gelmez

Şaşırmıştır o, toparlanır merak etme. Benim kocam bana neler yapıyordu, daha 2 ay oldu düzeleli. Seni şimdilik anne olarak görüyor, yakında eski durumunuza dönersiniz. Kaçıp gitmek en kolayı, sabret canım sen.

Benimki de yeni yeni açıldı. Canım çıkıyor sabahtan akşama kadar, bir de gece kocam üstüme atlıyor. Kocaya hayır denmez bilirim ben. Öyle anlattılar bize. Gözü dışarı kaçmasın. Kapat ışığı adam görmez işte seni. Senin de canın sıkılmaz.

biz karnımızda taşıyoruz onlar ancak dogunca görüyo benim eşimde uzak duruyodu konuştum ne oldu benmi cekici gelmiyorum yoksa bir sorunmu var diye verdiği cevap cok yoruluyosun cocuk uyudugunda yatp dinlenmen gerek yorulucan duş alıcan dinleceğin zamandan calmak istemiyorum sana kıyamıyorum dedi cok güzeldi sizde konuşun bence gerci benim eşim kötü davranmıyodu biz sadce beraber olmuyoduk

birde kızım 6 aylık dedi bi arkadaş 6 ay gercekten uzun bence eşinizede hak verin onunla ilgilenin ayrıca sadece tam anlamıyla beraberlik değilki sarılmak öpmek aranızdakileri canlandıracaktır

canım iki defa anne olmuş biri olarak sakin ol derim sana...
çizelgemdede gördüğün gibi biri daha çok yeni...
eşinin durumu çok sık rastlanan bir durum,hem adaptasyon,hem yeni roller,evde yeni bir varlık(dünya tatlısıda olsa bakımı çok zor)bütün bunlar biraraya gelince afallıyorlar sadece...başka bişey getirme aklına,aynı şeyleri yaşayan o kadar çok bayan var ki,mesela biride benim,üzerine gitme,cinsellik olayını zamana bırak(kendini bulunmaz hint kumaşı sanar aksi taktirde)zamanla yeni duruma alışacağınada emin ol....
ben psikolog görüşü aldım,ve kk ya biraz göz at,aynı durumda çok bayan var,lohusalık 40 ta bitmiyor...elif şafağın siyah sütü oku,lohusa depresyonu doğumdan bir hayli zaman sonrada ortaya çıkabiliyor,erkeklerdede hemde....

canım bence evden uzaklaşma yaa ama okadar seksi giyin ki ve de hiç pas verme git seksi gecelikler al o yeni yatmışken sende ayna karşısında saçını falan tara sana bakacak zaten o kıyafetler baştan çıkarır onu..gülümse ve yat biraz böyle devam et sonra düzelir inşallah

ilahi güldürdün beni ama doğru valla

ne güzel bir yorum ya güldürdün beni hiç pas verme bak sen istemem yan cebime koy yani

kızlar çok sağolun cevaplarınız için ben birazda utangaçım eşim çok ısrar etmeyince bende aklına düşüğrmüyrm doğum sonrası aldığım kilolarda ve bakımsızlığımda tuz biber tabi kıl tüy işlere de vakit kalmıyr bunlarda bahanem üzülyrm aslında eşim mükemmel birisi ama ben ona layık olamıyrm diye içim içimi yiyor saçma işlerle uğrşmaktan eşime vakit kalsa bile pilim bitmiş oluyr korkmuyrda değilim acırmı falan diye ama ne biliym kafam çok karışık ruh halim berbat depresyndym oturduğğm yer şehir dışında uzak dağ başı bir yer çıkıp bir kuaföre gidemyrm kendime bakamıyrm kilo veremyrm daha.....neler neler ne olacak sonum bilmyrm nasıl atlatacğm diye düşünmekten yoruldum inanın ne olur bana yardım edin nasıl yıkarım bu utangçlığı hani derler ya kadın evde kocasının o...... olmalıymış diye benim daha cinsellik hakkında bilmediklerim konuşamadıklarım bile varken bir türlü yıkamıyrm tabularımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…