Doğum sonrası eşlerle aranız??

Hamileyken ilişkiye giremiyorsunuz ya arkadaşlar peki başka türlü eşinizi tatmin etmiyor musunuz? Yani ne bileyim 9 ay da boş bırakılmaz herhalde adam soğur yaw:)

vallahi eşimin hakkını yiyemem saolsun
doğum sonrası depresyon geçirdim hiç kimseye tahamül edemezken çekilmez bir haldeyken eşim bana o kadaranlayışlı sıcak davrandıki
içinde bulunduğum bunalımdan o kurtardı beni
doğumdan bir süre sonra tabiki dışarı çıkamadık gezemedik hayatımız bir anda değişti ama biz evimizde mutluyuz
bu durumu kendimizin lehine çevirdik,evde keyifli ortamlar anlar yarattık..oğlumuzla birlikte herşey çok güzel devam etti.
hiçbi konuda uzaklaşma soğuma olmadı bizde
şimdi yine hamileyim hemde ikiz bebeklere
birde evde 2,5 yaşında oğlum var yani 3 çocuk bakalım bu doğum sonrası ne olacak halimiz
elimden geldiğinde dikkat ediyorum eşimi ihtiyaclarını onun yerine kendimi koyup öyle yaklaşıyorum
oda saolsun beni her konuda anlar ilgilidir hassastır

bilemiyorum ama doğum sonrası eşler arasında bir takım sorunlar olduğunu çok duyup okudum
bu tabiki herkeste olacak bir durum değildir mutlaka ama bende bir dönem korktum aslında
doğumdan sonra hep erkeklerin eşlerini beğenmediklerini çirkinleştiklerini düşünürdüm
eşimde benden soğursa dedim ama hiç öyle olmadı hatta eşime birgün açıkca söyledim
gerçekten eskisi gibi beni seviyormusun beğeniyormusun dedim sırf ben kırılmayayım diyemi bu kadar anlayışlısın dedim
oda yok bende değişen bişey yok her zamanki gibi seviyorum beğeniyorum demişti
halada öyle çok şükür..
benim eşim çok okur bu konularda eşler arasındaki ilişki konuları neler olduğu nelere dikkat etmek gerektiğini
bilemiyorum bunun etkisi varmı

allah kimsenin aile huzurunu mutluluğu bozmasın

Canım merhaba. İnan
arkadaşlar ben doğum yapalı sadece 2 ay oldu ve eşimle aramız inanılmaz derecede bozzuldu..bu duruma hiç ama hiç anlam veremiyorum..cinsellikten bahsetm,yorum beni yanlış anlamayın bana karşı davranışları son derece değişti..hamileliğimde üzerime titrerdi,ne istesem fazlasıyla yapardı hatta bi çok şeyi istemesemde yapardı..çok değişti..şimdi hiç ama hiç umursamıyo beni varmıyım yokmuyum bilmiyor..ailesine daha düşkün oldu ve benimle vakit geçirmek ona hiç haz vermiyo..aa onlarla olunca bambaşka biri olup çıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım..kızımıza karşı çok ilgili ama ben yokmuşum gibi davranıyo..lohusalık psikolojisi demeyin o dönemi geçtik..sabırla bekledim geçer belki cinsellik yok diye aramızda böyle davranıyodur falan dedim..yok o da diilmiş..hatta inanırmısınz kırkım çıktıktan sonra bile ben istedim onunla cinsellik yaşamayı ondan gelmedi bu teklif..özlememiş beni aylarca..aklıma binbir türlü şey geliyor ..acaba aldatıyor mu beni diye..daha önce de bahsettim forumda ailmeni yanına gideyim diyorum ona da izin vermiyor..belki gitsem biraz uzaklaşsak iyi gelecek..ayrılmanın eşiğine geldim walla çok bunaldım..kızımı da alıp gidesim var...:KK14:benim gibi olan var mı aranızda?yani eşiyle bu tür sorunlar yaşayan?[/QUOT
arkadaşlar ben doğum yapalı sadece 2 ay oldu ve eşimle aramız inanılmaz derecede bozzuldu..bu duruma hiç ama hiç anlam veremiyorum..cinsellikten bahsetm,yorum beni yanlış anlamayın bana karşı davranışları son derece değişti..hamileliğimde üzerime titrerdi,ne istesem fazlasıyla yapardı hatta bi çok şeyi istemesemde yapardı..çok değişti..şimdi hiç ama hiç umursamıyo beni varmıyım yokmuyum bilmiyor..ailesine daha düşkün oldu ve benimle vakit geçirmek ona hiç haz vermiyo..aa onlarla olunca bambaşka biri olup çıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım..kızımıza karşı çok ilgili ama ben yokmuşum gibi davranıyo..lohusalık psikolojisi demeyin o dönemi geçtik..sabırla bekledim geçer belki cinsellik yok diye aramızda böyle davranıyodur falan dedim..yok o da diilmiş..hatta inanırmısınz kırkım çıktıktan sonra bile ben istedim onunla cinsellik yaşamayı ondan gelmedi bu teklif..özlememiş beni aylarca..aklıma binbir türlü şey geliyor ..acaba aldatıyor mu beni diye..daha önce de bahsettim forumda ailmeni yanına gideyim diyorum ona da izin vermiyor..belki gitsem biraz uzaklaşsak iyi gelecek..ayrılmanın eşiğine geldim walla çok bunaldım..kızımı da alıp gidesim var...:KK14:benim gibi olan var mı aranızda?yani eşiyle bu tür sorunlar yaşayan?

arkadaşlar ben doğum yapalı sadece 2 ay oldu ve eşimle aramız inanılmaz derecede bozzuldu..bu duruma hiç ama hiç anlam veremiyorum..cinsellikten bahsetm,yorum beni yanlış anlamayın bana karşı davranışları son derece değişti..hamileliğimde üzerime titrerdi,ne istesem fazlasıyla yapardı hatta bi çok şeyi istemesemde yapardı..çok değişti..şimdi hiç ama hiç umursamıyo beni varmıyım yokmuyum bilmiyor..ailesine daha düşkün oldu ve benimle vakit geçirmek ona hiç haz vermiyo..aa onlarla olunca bambaşka biri olup çıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım..kızımıza karşı çok ilgili ama ben yokmuşum gibi davranıyo..lohusalık psikolojisi demeyin o dönemi geçtik..sabırla bekledim geçer belki cinsellik yok diye aramızda böyle davranıyodur falan dedim..yok o da diilmiş..hatta inanırmısınz kırkım çıktıktan sonra bile ben istedim onunla cinsellik yaşamayı ondan gelmedi bu teklif..özlememiş beni aylarca..aklıma binbir türlü şey geliyor ..acaba aldatıyor mu beni diye..daha önce de bahsettim forumda ailmeni yanına gideyim diyorum ona da izin vermiyor..belki gitsem biraz uzaklaşsak iyi gelecek..ayrılmanın eşiğine geldim walla çok bunaldım..kızımı da alıp gidesim var...:KK14:benim gibi olan var mı aranızda?yani eşiyle bu tür sorunlar yaşayan?
Sanki bbunları satır satır ben yazmış gibiyim. Şimdi araniz nasıl 5 yıl olmuş siz yazali. Nasıl düzeldi yada daha mi kotuy3 gitti yazar m8siniz bana

Sanki bbunları satır satır ben yazmış gibiyim. Şimdi araniz nasıl 5 yıl olmuş siz yazali. Nasıl düzeldi yada daha mi kotuy3 gitti yazar m8siniz bana
Hislerime tercüman olunmuş son durum ne inşallah görüpte yazarsınız bende yeni dogum yaptım vw eşim cok ilgisiz

Hislerime tercüman olunmuş son durum ne inşallah görüpte yazarsınız bende yeni dogum yaptım vw eşim cok ilgisiz
Canım biz neredeyse bosaniyorduk. Baktım düzelmiyor biraz kendi haline bıraktım. Sonra sonra babalık ne demek ne ise yarar ne yapmalı nasıl davranmalı alisiyorlar öğreniyorlar. Çok sıkıntı yaşadım ama hepsi geçti çok şükür şimdi ikinci bebek geliyor hamileliğimde çok iyilik yapma bana benim lohusaken sana ihtiyacım var diyorum yok yok alıştım diyor

Yani demek istediğim geçecek bunlar sadece biraz sabır. Çok zor ama geçiyor gercekten
Sizin adınıza sevindim rabbim yavrularınızı size bağışlasın sağ salim kurtulup bebeğinizi alın inşallah kıcagınıza. Gerçektende öyleymiş hamilr iken ilgi alaka olupta sonra ilgisizlik kadınları alt üst ediyor

Sizin adınıza sevindim rabbim yavrularınızı size bağışlasın sağ salim kurtulup bebeğinizi alın inşallah kıcagınıza. Gerçektende öyleymiş hamilr iken ilgi alaka olupta sonra ilgisizlik kadınları alt üst ediyor
Amin allah razı olsun. Biz bebegimiz rahme düştüğü anda annelik duygusunu hissetmeye başlıyoruz babalar öyle değil o yüzden afalliyorlar bebeğin 4-6 ayken göreceksiniz allah'ın izniyle düzelecek. Rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın. Huzur çok önemli ❤️❤️

X