- Konu Sahibi blackbird87
-
anne bi kere daha yorgun oluyor
yorgun oluncada daha stresli oluyor , kocada bu strsi kaldiramazsa olay patliyor herhalde
bizde 2. çocuk var 3. yu du$unmeye ba$ladik bu da demakki hersey yolunda soguma yok
çocuk olunca soguma olsa herkes tek çocukda kalirdi :)
Merhaba kizlar bende yeni dogum yaptim.daha bebegim 2 aylik bile olmadi tam.esim mutsuzlugumdan cook sikayetci.ama uykusuzluk yorgunluk derken insanin yuzu gulmuyo.ehliyet sinavina girdim hamikeyken motor haric hepsini gectim.3 sinavdirda motoru gecemiyorum.buda cook sıkıyo beni.hersey birlesince insanin gulesi gelmiyo artik.erkeklerimizde masallah fazla anlayissiz.napicam kizlar kendime hemen ceki duzen verio toparlanmam lazim artik ama nasil
Baska biri gibi..yok gibi..sanki hic benim olmamis gibi.. uzak ve yaralayici..
Sanki bu satırları ben yazmışım gibi hissettim.Baska biri gibi..yok gibi..sanki hic benim olmamis gibi.. uzak ve yaralayici..
Yaaa ben hic byle sorunlar oldugunu duymamistim korkuttunuz beniiii nye sogirlar ki yani kadn sogusa derm ki lohusa depresyonu ama kocalara noluyo ki herseyj biz yasiyoruz
konuyla fazla alakası olmaya bilir ama şunu dicem bence çok çocukla eşimiz daha ilğisiz falan olmaz . çevremde çok çok tek çocuk var bunun bitaneside benm tek çocuk çok iii lüx ii yaşıcak die bence ona tek yaşamayı reva görmein . en ii okul en iyi kıyafetler elit bi hayat onun yanlızlığını kapatmayacak ..Ne alakası var doğum sonrası depresyonla soğumanın, 2. Yada 3. Çocuğun.... Belki insanlarda hayat şartları tek çocuk gerektiriyor . Ben oğluma en iyi okul en elit yaşam verebilmek için tek düşünüyorum bu eşimle aram soğuk demekmi...
konuyla fazla alakası olmaya bilir ama şunu dicem bence çok çocukla eşimiz daha ilğisiz falan olmaz . çevremde çok çok tek çocuk var bunun bitaneside benm tek çocuk çok iii lüx ii yaşıcak die bence ona tek yaşamayı reva görmein . en ii okul en iyi kıyafetler elit bi hayat onun yanlızlığını kapatmayacak ..
esimde soguk tavri cok degisti iliski anlaminda degilde sadece davranislari bu da beni cok yaralioyrr iki gundur konusmuyorz umursamaz davranislari var...cocuga daha cok ilgi gosterdigim icin mi diyecegim ama ben ikisinede zaman ayiriyorummm...peki kim beni kim mutlu edecek bunu dusunen yok kalbim cok kirik ve yarali..keske annem yanimda olsaydimelek olup uctu aramizdan... cok kotuyum arkadaslar...
Yaaa ben hic byle sorunlar oldugunu duymamistim korkuttunuz beniiii nye sogirlar ki yani kadn sogusa derm ki lohusa depresyonu ama kocalara noluyo ki herseyj biz yasiyoruz
Biz doğuruyoruz onlar depresyona giriyo oh ne ala memleket :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?