• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum sonrasi esler ne durumda

anne bi kere daha yorgun oluyor
yorgun oluncada daha stresli oluyor , kocada bu strsi kaldiramazsa olay patliyor herhalde

bizde 2. çocuk var 3. yu du$unmeye ba$ladik bu da demakki hersey yolunda soguma yok
çocuk olunca soguma olsa herkes tek çocukda kalirdi :)

Ne alakası var doğum sonrası depresyonla soğumanın, 2. Yada 3. Çocuğun.... Belki insanlarda hayat şartları tek çocuk gerektiriyor . Ben oğluma en iyi okul en elit yaşam verebilmek için tek düşünüyorum bu eşimle aram soğuk demekmi...

Merhaba kizlar bende yeni dogum yaptim.daha bebegim 2 aylik bile olmadi tam.esim mutsuzlugumdan cook sikayetci.ama uykusuzluk yorgunluk derken insanin yuzu gulmuyo.ehliyet sinavina girdim hamikeyken motor haric hepsini gectim.3 sinavdirda motoru gecemiyorum.buda cook sıkıyo beni.hersey birlesince insanin gulesi gelmiyo artik.erkeklerimizde masallah fazla anlayissiz.napicam kizlar kendime hemen ceki duzen verio toparlanmam lazim artik ama nasil:(

Stres yapma kendine hayata bakis acisi cok onemli hicbirsey kendinizden degerli degil oyuzden uzulmeye strese gerek yok.. pozitif dusunursen pozitif yasarsin.. hayatinda bardagin hep dolu tarafini gorneye calis yoksa hayat cekilmez olur..

Baska biri gibi..yok gibi..sanki hic benim olmamis gibi.. uzak ve yaralayici..
Sanki bu satırları ben yazmışım gibi hissettim.
Biz boşanmaya kadar geldik. Tabii annesinin bu duruma gelmemizdeki katkısını pas geçmemek lazım 😡 doğumdan sonra eve geldiğimiz ilk gün evi birbirine kattı.
Eşimi tanıyamıyorum. Sürekli bağırıyor, tez alevleniyor, kırıcı ve ilgisiz. Oysa ki ne hayallerimiz var bebeğimiz için. Ben böyle kırıcı cümleler duymayı ve yalnız kalmayı hakedecek ne yapmış olabilirim diye düşünüyorum. Artık işe de geri dönmem gerekiyor. Bebeğime bakacak kimse yok. Bu yüzden cok iyi bir pozisyonda olduğum işimi de bırakmak durumundayım. Ama bu kocaya nasıl güvenip de bırakacağım.... Umarım tez zamanda düzeliriz.

Yaaa ben hic byle sorunlar oldugunu duymamistim korkuttunuz beniiii nye sogirlar ki yani kadn sogusa derm ki lohusa depresyonu ama kocalara noluyo ki herseyj biz yasiyoruz

Oyle olmuyo iste kizlar.beni isten geldigindr esim en kotu kot pantolon ve bi tsortle buluyodu.ama simdi pjamami degisemiyorum yeri geldiginde ve kusmuklu oluyo ustum.kocalar disarda oldugu icin geldiginde ayni gormek istiyo eskisi gibi yani.evet herseyi biz yasiyoruz aksamda yorgun ve yuzu gulmeyen bi kadin kaliyo ama iste sorun burda erkek kadini guclu istedigi icin kucagindaki cocuklada yine saglam ve guler yuzlu bekliyo

Ilk cocugumdan sonra bizde sorun yasamamistik ama ikinciden sonra yasadim yasiyorumda denilebilir. Aslinda bence erkegin bakis acisiyla alakali is stresi dis etkenler erkegin paikolojisi bozuk oldugu zamanlardada uzaklasmalar oluyor bu kanaate vardim sonunda..

Ne alakası var doğum sonrası depresyonla soğumanın, 2. Yada 3. Çocuğun.... Belki insanlarda hayat şartları tek çocuk gerektiriyor . Ben oğluma en iyi okul en elit yaşam verebilmek için tek düşünüyorum bu eşimle aram soğuk demekmi...
konuyla fazla alakası olmaya bilir ama şunu dicem bence çok çocukla eşimiz daha ilğisiz falan olmaz . çevremde çok çok tek çocuk var bunun bitaneside benm tek çocuk çok iii lüx ii yaşıcak die bence ona tek yaşamayı reva görmein . en ii okul en iyi kıyafetler elit bi hayat onun yanlızlığını kapatmayacak ..

anlıyorum canm hissettikleri bi kadın olarak ... ama bence kişie göre kişiliğe göre değişiyor . burdaki yazılanlarada bakılırsa ..benm eşimin de öle ilğisiz olucağını zannetmiorum kişiliği o değil çünkü. hatta ne kadar kalabalık olursaokadar bana bağlanacak.. çünkü eşim alşmş kalabalığa böle 2 kişiyizkonuşcağımız şeyler biyere kadar .. ewiimizeen azından bibebek girsin istio .. neşemiz olsun istio..
ve şimdikinden daha çok değişecek ama olumlu yönde 2senedir ewliyiz öle cicim aylarıymış balayıymış yaşamadık .. burası bir yuva ve onun kurmaya anlaşmaya calştık anlamaya çalştık ilk o cicim ayları bize kabus aylarıydı çünkü ikimz başka biriydik alştıkhazırlandk aşkımızıda yaşadık bebe gelmio amaaaa :43:
ama yuva kadına bağlı olduğu için sabır da bize düşüo bitanm . yuvayı kuran dişi kuş lafı var ya işte tam da o ...

Son düzenleme:
konuyla fazla alakası olmaya bilir ama şunu dicem bence çok çocukla eşimiz daha ilğisiz falan olmaz . çevremde çok çok tek çocuk var bunun bitaneside benm tek çocuk çok iii lüx ii yaşıcak die bence ona tek yaşamayı reva görmein . en ii okul en iyi kıyafetler elit bi hayat onun yanlızlığını kapatmayacak ..

Tabikide kapatmayacak haklısınız ama arkadaş soğusak 3 çocuğumuz olmazdı diye bir şey yazmış ne alakası. Var. Belki tek çocukta kalmak zorunda olan veya öyle tek düşünen yaşı elvermeyen insanlar var. Yoksa tabikide kardeşi olsun bende isterim. Orda vurgulamak istediğim başka birşeydi 😉😉😉

Son düzenleme:
Doğum sonrası tüm kadınlar yorgun hassas duygusal olurlar. Adam aynı odun adam olsa da kadına yeni batmaya başlamıştır.. Kadın bunu fark edip günden güne ilgi odağını kocam değil çocuğum yapınca Şoka girme sırası ondadır. Noldu ki şimdi der Anneyle çocuğunu kıskanır kendini yalnız hisseder veee Zafer yine kadınındır :))) yalvartan özleten olun kazanın :))) benim şahsi deneyimim :)

Benim çocuğum yok ama olursa normal doğum la dünyaya getirmek isterim. Çevremdekiler de normal doğum dan yana, sezeryanla dogum yapanlar da pek mutlu değil acikcasii. Ama normal dogum olduktan sonra ilişkini etkiler mi :S, bunu düşünce sezeryanla daha iyi diyorum ama ozamanda insan cok zor eski haline dönüyor hatta ayni kalanlar cok :(. Cocuk olmasi guzel birsey evin neşesi ama kadinda olan kilolar bakimsizlik oluyor haliyle. Sezeryan mi normal dogum mu vr sonrasi merak ediyorum

esimde soguk tavri cok degisti iliski anlaminda degilde sadece davranislari bu da beni cok yaralioyrr iki gundur konusmuyorz umursamaz davranislari var...cocuga daha cok ilgi gosterdigim icin mi diyecegim ama ben ikisinede zaman ayiriyorummm...peki kim beni kim mutlu edecek bunu dusunen yok kalbim cok kirik ve yarali..keske annem yanimda olsaydi:14::14::14::14::14:melek olup uctu aramizdan...:14::14::14: cok kotuyum arkadaslar...

Canım allh yardımcın olsun anne olmak zor annenin olmaması daha da zor eşine gelince erkeklerde bazen lohusalık yasıyabiliyor sen sabırlı ol rabbim yardım eder

Biz doğuruyoruz onlar depresyona giriyo oh ne ala memleket :)

Dimi yaaa mide bulantilarini sen cek bnm gebeligim sorunlu bide her kontrolden.aglayarak doner oldum o skntiyida cek dogum sancisini sonrasindaki.aciyida cek snra neymis efendim catlamis cikin gorunuyrmus genislemis bisey anlasilmiyomus (bu sorunu yasayan.cokmus okuyrm burdan hep) gobek klmis mis ta mis yani oh ne guzel o.zamn bebis istemiyceksin kardesim yada basacaksin paralari bizde unluler gbi gobek estetigi sey estetigi yag aldrma flan yaptrcaz dimi ama

Back