- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
- Konu Sahibi blackbird87
Dogum yaptiktan sonra eslerinizin sizlere yaklasimi nasil.. uzakmi yoksa yakinmi.. iliskiye bakis acisi nasil.. sogukmu davraniyor yoksa yakinmi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum yaptiktan sonra eslerinizin sizlere yaklasimi nasil.. uzakmi yoksa yakinmi.. iliskiye bakis acisi nasil.. sogukmu davraniyor yoksa yakinmi..
Bu erkekler tam odun ya cocuk isterken iyi ama snra kötü hamilelikte cektigin yetmiyormus gibi bide sonra onlar cektiriyor allah yardimcin olsunBaska biri gibi..yok gibi..sanki hic benim olmamis gibi.. uzak ve yaralayici..
Enazindan somut konuda sorununuz yokmus bizden iyisiniz :))Valla ben cooookkk korkuyordum Ya sogursa eskisi gibi olmassa diye, dogumdan cok aklimi kemiren sey buydu :) Allaha sükür iki ay oldu hic bir degisme yok hala eskisi gibi istekli ve devam.. Ama hala aklimi kemiren sorular var tabiikibir sey hissediyormu hisettmiyormu diye sahsen ben eskisinden de az hissediyorum ins düzelir..
Haliyle insan anne baba olubca buyuyor buyumek zorunda kaliyor.. bence esini fazla usandirmadan kendine gelki fazla naz asik usandirmasin.. bizde bende degil esimde uzaklik var..Valla ben eşimle iyiyim ama doğumdan önceki gibi değiliz sanırım bir anda büyüdük... Benim yüzüm herseye çok çabuk asılıyor bi anda mutsuz oluyorum herseye takıyorum ve beni artık sevmediğini bile düşünüyorum nedendir bilinmez.... Adam elinden geleni yapıyor 2 aylık lohusayken bile basıp bebeğimizle tatile gittik yeterki mutlu olayım diye.... Ama hala durgunum hala mutsuzum umarım hemen geçer çünkü artık onunda sabrı kalmadı sanıyorum...
Icimdeki ve bulundigum durumu cok guzel anlatmissin al bendende okadarBaska biri gibi..yok gibi..sanki hic benim olmamis gibi.. uzak ve yaralayici..
esimde soguk tavri cok degisti iliski anlaminda degilde sadece davranislari bu da beni cok yaralioyrr iki gundur konusmuyorz umursamaz davranislari var...cocuga daha cok ilgi gosterdigim icin mi diyecegim ama ben ikisinede zaman ayiriyorummm...peki kim beni kim mutlu edecek bunu dusunen yok kalbim cok kirik ve yarali..keske annem yanimda olsaydimelek olup uctu aramizdan...
cok kotuyum arkadaslar...
Bu erkeklere neler oluyor dogumdan sonra cok merak ediyorum hersekilde hirpalanan yorulan heryere yetismek icon paralanan biziz ama bizi dusunen olmadigi gibi birde huylari degisiyor cildiriyorum buna iste...
Canim anne konusunda oyle dusunme uzme dahada kendini benimki hamdolsun yasiyo ama ayni sehirde olmayinca yinede bi fayda saglamiyorki ayni sehirde bile olsa annesi esine nekadar etkili olurki bizim eslerimiz degismeden bizlerin moralide duzelmez maalesef((
Ben annemle ayni yerdeyim yarin saat var ona güvendim cocuk yaptim ama nerdeee hep derdi bi tNe yap ben burdayken beraber bakariz diye yurtdisindayiz emekli olunca gidicek , bizde yaptik ama nafile haftada 1 anca geliyorhersey gene bana kaldi.. Soylemesi ayiptir pisikolojim bozuldugu icin bu konuda arastirma yaptim genislemeye karsi sprey varmis onu bi denicem 😁😁😄
Ne konuda sprey anlamadim ..
anne bi kere daha yorgun oluyor
yorgun oluncada daha stresli oluyor , kocada bu strsi kaldiramazsa olay patliyor herhalde
bizde 2. çocuk var 3. yu du$unmeye ba$ladik bu da demakki hersey yolunda soguma yok
çocuk olunca soguma olsa herkes tek çocukda kalirdi :)
Dogumdan sonra vagina genislerse yada esler bir sey hissetmesse kullaniliyormus. bu spreyi iliskiden once 10dk once kullaniyormussun tamamen bitkisel, daraltiyormus vaginayi ve orgazm ida tetikliyormus güyya duzenli kullanirsan eski haline yakin yapiyormus :) sahsen ben pek bir sey hissetmiyorum esimin bi sikayeti yok gerci ama benim icimdeki suphe ya hissetmiyorsa diye yiyip bitiriyor benidenemeye deger bakalim
Duymustum normal dogumda boyle oldugunu benim ikiside sezeryan..Ne mutlu sana o zaman evet normal dogum![]()
Kırkım çıkana kadar yalnız kalmadığım için eşimle alakalı sıkıntım olmadı
çok ilgilendi hakkını yememem gerek,çünkü kızıma kavuşmak için dörtbucuk yıla yakın bekledik
kırkından sonra yalnız kaldık eşimle ilk kızımı banyo yaptırmaya çalışmamızı hiç unutamıyorum,okadar korkuyodu ki kızımıza birşey olacak diye.
eşimin bana karşı hiç soğukluğunu hissetmedim,fazlasıyla ilgisi arttı bana ve kızıma
Valla ben cooookkk korkuyordum Ya sogursa eskisi gibi olmassa diye, dogumdan cok aklimi kemiren sey buydu :) Allaha sükür iki ay oldu hic bir degisme yok hala eskisi gibi istekli ve devam.. Ama hala aklimi kemiren sorular var tabiikibir sey hissediyormu hisettmiyormu diye sahsen ben eskisinden de az hissediyorum ins düzelir..