doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

benimde 2 ay oldu doğum yapalı sadece göbekten kurtulmak istiyorum mekik çekmeye başlıycam inşallah gider ne olcak böle ya göbek kaldı

İlk çocuğumda 20 kg aldım hamilelikte hepsini verdim manken gibi bir fizikle dolanırken rahat battı bana galiba illa kardeş kardeş diye ikinciyi yaptım 21 kilo da bu hamileliğimde aldım 54 le kalmıştım 75 le doğuma gittim geldim 70 kilo ile ilk üç ay rejim falan yapamadım sütüm azalır diye şimdi 70,7 ile diyete başladım tabii ki emziren anneler için olan diyetlerden 3 hafta oldu 68,3 e düştüm sanırım bu ayı 67,7 ile yani 3 kg vererek kapatacağım diğer ay devam hedef: 54 kg bu arada kilo takip çizelgemi güncelleyemedim..

merhaba kızlar bende 4 ay oldu doğum yapalı vermem gereken 15 kilom var neler yapabiliriz birbirimize destek olalım halen emziriyorum ama gece mamasına başladım
ayy tam benim gibisin benimki de 4 aylık ben de senin gibi 15 kilo vereceğim 3 kg verdim sayılır devam ediyorum Allah kolaylık versin

ya ben şöyle bişey duydum spor yapınca yorgunluk asiti süte geçtiğinden bebek memeyi emmiyomuş acaba yorgunluk süt üretimini etkilediğinden mi????

selam kızlar dogum yapalı 4,5 ay oldu 53 ıle hamıle kaldım 82 ıle doguma gıttım.hamılelıkte 29 kılo aldım.bunun 14 unu verdım suan 66 fa cakılı kaldım.vermem gereken 10 kılo var hedefım 56.bende evde her gun duzenlı egzersız yapmak ıstıyorıum...

biz zayıflar hamileyken niye böyle şişiyoruz ya ben de 54 le kalıp 75 le doğurdum kilolu olan arkadaşlarım 7-8 kiloyla doğum yaptılar üff valla

hayatım cunku dıkkat etmıyoruz kendı adıma konusayım hıc sakınmadım omrumde yemedıgım cukulataları hamılelıgımde tukettım 29 kg aldım dırekt bır ıstah acılmasıyla basladı hersey ben de frenlemedım kendımı doktorların dedıgı de dogru 9 ayda gelen kılolar ancak 9 ayda gıder.hıc acele edıp de can sıkmaya gerek yok aslında 10 kg. Kaldı suan vermem gereken evde egzersız yapıyorum bahsedeyım bıraz.gecelerı karamel tv de saat 1de pılates hocası cıkıyor onunla bırlıkte bende evde yapıyorum ondan sonra tempolu bı sekılde oldugum yerde hızlı yuruyomus gıbı hareket yapıyorum ayakta durur vazıyette ıken ayak parmak uclarıma dokunmaya calısıyorum.sımdılık bu kadar sezeryanlı oldugum ıcın zorlamadan yavas yavas bunları yapıyorum ve beslenmeme dıkkat edıyorum.

tabii ben de sakınmadım daha doğrusu sakınamadım ilk doğumumda da 20 kg aldığım için bu sefer başta dikkat ettim ama öyle bi mide bulantısı oluyordu ki birazcık acıkmaya başlasam o bulantı geri geliyordu üstelik doktorların dediği gibi az ye sık ye olayı da tutmadı bende az yesem bulantı geçmiyordu mecburen tam porsiyon yiyordum bu şekilde de sık sık yiyince tabii şiştim başka türlü 24 saat o bulantıyla yaşanmıyordu bir de çalışıyorum hani evde olsan yatarsın falan o da yok sonuç:21 kg oldu
Ben de emzirmeye uygun bir diyet yapıyorum ayda 3 kg bazen 4 kg verdiren bir diyet mesela bu ay 3 kg verdim ve bu gün kızımı tarttırdım sadece anne sütü alıyor her ay aldığı kadar kiloyu yine almış zaten normalde toplu bir bebek değil ancak ortalamayı yakalıyor yani sorun yok şimdilik spor yapmıyorum şu an ben de pilates düşünüyorum ama bebek az daha toparlasın şu an bana rahat vermiyor hem biraz da kilo vereyim ondan sonra sıkılaştırıp toparlamak için 1-2 ay sonra başlarım pilatese o zaman bebek de e azından kendi kendine biraz oyalanmaya başlar izin verir annesine

canım emziren anna için nasıl bir diyet yapıyorsun internette ender saraç emziren anne diyeti yazınca örnek bir diyet çıkıyor o mu? ben tam olarak diyet yapmıyorum sadece ekmeği hamur işini kızartmayı çook çook azalttım şekeri tamamen çıkardım şimdilik bu.bebeğin kaç aylık ? bir de adet olanlar var mı aramızda adet olunca vucut biraz fark eder mi onu merak ediyorum

emziren anne diyeti ya da emziren anneler için örnek beslenme programı yazınca çıkıyor inceledim 1900 kalorilik birine başladım bebek 4 aylık ama sütüm etkilenmedi

adet olmadım bu arada fark eder mi bilemiyorum ben genelde aktif emzirirken adet olmuyorum 8.9. ayda oluyorum

kızlar benim ilk doğumum normal doğum yaptım benimde göbeğim var eski halime dönmek çok istiyorum ben 47 kiloydum şuanda 63 kiloyum doğumdan sonra kilo verdim 68 dim 63 oldum göbeğimin gitmesini istiyorom

ben hamilelikte değilde emzirme döneminde kilo alanlardanım şuan 20 kilo fazlam var sütüm az bebeğime günde 1 yada 2kez mama takviye etmek zorunda kalıyorum... yemezsem dahada azalıyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım geçen seneki kiloma dönmek çok istiyorum... emzirirken nasıl kilo verebilirim? nasıl dikkat edebilirim kızlar ne olur bi akıl verin bana...................................................................

arkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu,bu ikinci doğumum.İlk doğumdan kalan fazla kilolar bir de üstüne 2.doğum oldukça zorladı beni.aynalar artık kendimle igilenmem gerektiğini söylüyor .ben de koşu bantı almak istiyorum ama ffiyatları oldukça fazla,toptan gıda satışı yapan metro market var oturduğum yerde bir de carrefourun sattığını biliyorum.Buralardan almaya kalksam kalite yönünden pişmanlık duyarmıyım diye düşünüyorum o yüzden almadan önce sizelere danışmak istedim.İstediğim 2 özellik var:akşam geç saatlerde sporumu yapacağım için ses yapmayacak ve rampa (eğim) özelliği olacak.Sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

ben voit kullanıyorum aradığın tüm özellikle var......... eski bir modeli 5-6 yıl oldu alalı bu yüzden sesi fazla ama ......................çok memnunum bu arada :)

ilk bebegimin kilolarını vermeden henüz kızım 6 aylıkken oğluma hamile kaldım.tabi bide onda kilo aldım.şuanda kızım 15 oğlum 1 aylık.ikisinden toplam 10 kg fazla kaldı bana.ama sorun kilo değilde genişleme.ne bileyim işte yayıldı vücudum.hiç umudum yok.çatlakalr genişleyen kalçalar..ooooffff...

Doğum yapalı 9 ay oldu. Ve eski halime döndüm çok şükür. 46 kilo ile hamile kaldım ve 65-66 ile doğuma girdim. Şuan yine 46 kiloyum ve boyumda 1.68.
Çok korkmuştum kilolarımı veremeyeceğim diye. Ama eski hale dönülebiliyormuş. Göbeğim falan da yok. Bu arada normal doğum yaptım.

sen de benim gibiymişsin 20 kg benim de hedefim bebeğim 8-9 aylık olduğunda eski kiloma dönmek ama senin ilk bebeğin sanırım ilkinde daha kolay gidiyor kilolar ikinci daha zor benim ikincisi arada çok fark var bence ikincide daha dikkatli ol ilkinde bir kısmı diyetsiz kendiliğinden gtmişti bunda gitmediği gibi doğumdan68,5 la geldim 71 oldum emzirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…