- 3 Şubat 2012
- 190
- 7
- 118
- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
ayy tam benim gibisin benimki de 4 aylık ben de senin gibi 15 kilo vereceğim 3 kg verdim sayılır devam ediyorum Allah kolaylık versinmerhaba kızlar bende 4 ay oldu doğum yapalı vermem gereken 15 kilom varneler yapabiliriz birbirimize destek olalım halen emziriyorum ama gece mamasına başladım
selam kızlar dogum yapalı 4,5 ay oldu 53 ıle hamıle kaldım 82 ıle doguma gıttım.hamılelıkte 29 kılo aldım.bunun 14 unu verdım suan 66 fa cakılı kaldım.vermem gereken 10 kılo var hedefım 56.bende evde her gun duzenlı egzersız yapmak ıstıyorıum...
canım emziren anna için nasıl bir diyet yapıyorsun internette ender saraç emziren anne diyeti yazınca örnek bir diyet çıkıyor o mu? ben tam olarak diyet yapmıyorum sadece ekmeği hamur işini kızartmayı çook çook azalttım şekeri tamamen çıkardım şimdilik bu.bebeğin kaç aylık ? bir de adet olanlar var mı aramızda adet olunca vucut biraz fark eder mi onu merak ediyorum
arkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu,bu ikinci doğumum.İlk doğumdan kalan fazla kilolar bir de üstüne 2.doğum oldukça zorladı beni.aynalar artık kendimle igilenmem gerektiğini söylüyor .ben de koşu bantı almak istiyorum ama ffiyatları oldukça fazla,toptan gıda satışı yapan metro market var oturduğum yerde bir de carrefourun sattığını biliyorum.Buralardan almaya kalksam kalite yönünden pişmanlık duyarmıyım diye düşünüyorum o yüzden almadan önce sizelere danışmak istedim.İstediğim 2 özellik var:akşam geç saatlerde sporumu yapacağım için ses yapmayacak ve rampa (eğim) özelliği olacak.Sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Doğum yapalı 9 ay oldu. Ve eski halime döndüm çok şükür. 46 kilo ile hamile kaldım ve 65-66 ile doğuma girdim. Şuan yine 46 kiloyum ve boyumda 1.68.
Çok korkmuştum kilolarımı veremeyeceğim diye. Ama eski hale dönülebiliyormuş. Göbeğim falan da yok. Bu arada normal doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?