- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
genetik olabilirmi annende ölemi mesela bizde bi nevi genetik alayımızda göbek kaldı. sezeryanlıyız belkide ondan dicem ama annem normal doğurmuş hepimizi.
Evet ya genetik annemde ince ama göbüş var..annemde normal dogum yapmis.ben ikiside sezaryen.ilk dogumumda göbek kalmamisti ikincide pörtledi:/
Benimde ilkinde değilde ikincide kaldı gidecekmi acaba daha 2/5 ay oldu doğum yapalı.:26:
Hanımlar Merhaba
Bende yeni geldim ..Bende 2.doğumumu yapalı 2 ay 3 hafta oldu.
Oğluma 56 ile hamile kaldım 23 kilo aldım 79 ile doğum yaptım.7 ayda eski halime döndüm 1 senede sıkılaştı vücudum.
Kızıma ise 56 ile hamile kaldım 30 küsür kilo aldım şuan 68 kiloyum.
Yemeyi kesemiyorum öle diyet falan bana göre değil ya yapamıyorum
23 yaşındayım.Acil vermem lazım kiloları hadi formülleri burda paylaşalım.
kızlar maşallah pek gayretlisinizben de tık yok valla, yatağa zor atıyorum kendimi tek lüksüm kk ben size birşey soracağım, aranızda sezaryen doğum yapıp mekik çeken var mı? kaçıncı aydan sonra başladınız?
ben de size bir hareket yazayım basen ve bel bölgesine çok iyi geliyor, özellikle yandan pırtlayan yağlarainşallah ben de yapacağım, ara ara esiyor yapıyorum bir gün sonra unutuyorum yorgunluktan, ama ben bu hareketi o bölgem sorunlu olduğu her zaman yapıyordum gerçekten işe yarıyor. Evde bir kapı aralığı bulun, kollarınızı iki yana açın kapı aralığını tutun, ayaklarınızıda açın. sonra kapı boşluğunda baseninizi bir sağa bir sola olabildiğince kapı duvarına değdirmeye çalışın bu kadar basit, belimizin yanlarında bulunan kasları çok iyi çalıştırıyor
merhaba kızlar.ben de sezeryan oldum kızım 7.ayın gircek.emziriyorum.sütüm azalır diye bu zamana kadar hiçbişry yapmadım ama 14 kilo verdim yine de.hala vermem gereken 13 kilom var.nasıl gider bilmem göbekk çok var yaaherhün pilates yapayım mekik çekeyim diyorum ama bi bakıyorum akşam olmuş gece de kızım uyuunca ben de bayılıyorum artık.
bebegin hayirli olsun canim, kendini fazla yormadan dinlenerek mekik cekmegi dene, ben üc gündür yapiyorum sütümde bir azalma yok cok sükür. ne kadar zayiflarsa zayifla göbis mekik cekmeden gitmez herhalde.
canim biliyorum insanin pili aksama kadar bitiyor ama toplam 10 dakikan gidiyor.
kendine o on dakikayi ayirmaya calis bence.
sağol canım.güya mayıs ayı girince başlıcaktım ama hep ihmal ediyorum dediğin gibi göbek mekiksiz asla gitmez.ben de şimdi çekeyim de yatayım bari ama azla başlamalıyım 200 tane bana çook şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?