doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

bebeğim ayın 13 ünde 4 aylık oluyor
kekik suyu falan denesek mi napsak bilmiyorum ki kafayı yicem yaaaaa

boyum 158 olmam gereken 55 falanda ben 65 e 70 e razıyım
nasıl olcaksa orası meçhul tabi

allah bagislasin canim.

bizim hatamiz zaten sabirsiz olmamiz.

9-10 ay da aldigimiz kilolari 2 ayda vermek istiyoruz.

bence kendine zaman ver nebilim söyle 10 ay kadar. 10 ay icin de 20-25 kilo vercem de

ben kendime seneye yazi sectiim vermem gereken kilo 35-38 kilo kadar. eee 3-5 ayda veremiceme göre

you tube dan minikmeleklerim in gönderdigi 10 dak videoyu yaptim isinma olarak mekik de yaptim, dünde yaptigim icin karnimda hafifden agrisi vardi

hadiyin yapmayan arkadaslar sizde katilin

Once hepinize kolay gelsin insallah istediginiz kilolara dusersiniz kizlar.Kilo vermek ve selulitlerden kurtulmak icin yapilacak en kolay sey hergun 1 saat duzenli yuruyus.Burada onemli olan hic aksatmamak.Havalarda duzeldi atin bebislerinizi kangurulara mis gibi havada yuruyusunuzu yapin.Bende hamilegim cok sukur Rabbime.Insallah sizler gibi saglikla bebeigimi kucagima alirim.3 aydir hergun 1 saat yuruyusumu (cumartesi-Pazar dahil) yapiyorum.Isin guzel tarafi hamilelik oncesi bacaklarimda bariz gorunen selulitlerim %70 gitti.Ilk 3 ayimizdada hic kilo almadim.Doktorum israrla yuruyus tavsiye ediyor fazla kiloyu engellemek icin.Ben yurtdisinda yasiyorum burada hamilelik oncesi hemsirlerin verdigi bebek bakimi kurslarinda soyledikleri bol sut icin yapilacak tek sey su ve sivi tuketmek.Bunlarin disinda yenilen tatlilar ,bulgurlar,pilavlar vb.anneye kilodan baska hic bir ise yaramiyor.Hepinize bol yuruyuslu az kilolu gunler :)))

Benimde botum 173 suan 66 kilodaym.kilom yok ama göbek durdugu yerde duruyo bi acayip duruyo ya heryer ince offfff.....

Benimde botum 173 suan 66 kilodaym.kilom yok ama göbek durdugu yerde duruyo bi acayip duruyo ya heryer ince offfff.....

ahhh ahhh ahhhh boyumuz ayni sayilir o yüden tahmin edebilirim 66 kiloyle ne kadr zayif oldugunu, keske benimde bi derdim göbek olsa inan günde 200 mekik cekip 2 ayda yok ederdim.

ahh aahhh bi an eskiye gittim icim ciz etti

daha yasim ne baim ne ben bu kilodayim.

gencligimi sisko olarak geciriyorum resmen.

canim sen 100 mekik cektinmi bakim???

maşallah kızlar aramıza yeni katılanlarda olmuş gittikçe artacak sayımız büyük ihtimalle bitanem16 benmde karnımda bi ağrı var hafiften bide sırtımda tabi gece uyutmadı benm küçük tana kızlar ben azıcık geç yemek yiyince elim ayağım titremeye başlıo sizde de oluo mu ya bu arada bende yürüyüş yapmak istiyorum ama imkanlar ne yazıkki büyük oğlumda var yanımda kaldıkı yürümeyi hiç sevmez eve mi alsak şu koca yürüyüş aletlerinden acaba kaç para kiii??

benimde sirtimda hafif agri vardi battaniyenin üzerinde yap, yer bana sert geldi. bende de öyle emzirdigimiz icin, ac kalamiyorum bende. yengem bir yerde okumus her emzirmede yarim saat yüzme yapmis gibi kalori yakiyomusuz. bence dogrudur ben emzirmeye baslayinca rahat yarim litre su iciyorumdur sirf emzirirken, yemek yerken bir litreye yakin iciyomdur kesin yani günde toplam 4 litre iciyomdur su kesin.

yani emzirirken cok kalori yakiyoz ama onun yerinede cok yiyiyoruz, bu yüzden kilo kaybi olmuyor.

yürüme bandina gelince biraz iyisini alim dersem pahali ama kullanisli oluyor, abimgilde var onlardan biliyorum, bastan ucuzunu aldilar, aldiklari gibide geri vermislerdi. sonra söyle 500 € aldilar memnunlar, ama cok yer kapliyor, evin müsaitmi?

oh oh maşallah valla herşey önce beyinde bitiyo canım maşallah sana darısı başıma

yok canım ya müsait değil ama sığdıramam bi yere heralde zaten pahalı geldi bana alamam bu aralar durum vahım en iyisi temiz havada yürüyüş bi yolunu bulcaz artık sen ne yaptın bugün kontrol edelim birbirimizi ben 20dk aerobik bide 100 mekık çektım pek rahatladım ama görüntü yine aynı olunca biraz canım sıkılıo dediğin gibi hemen zayıflıyalım diyoruz çok yanlış aslında. bide öğlen zeytinyağıyla yaptığım kısırı yedim kalorisi ne bu kısırın kızlar fazla mı

ben senin su gönderdigin 10 dak video yu yaptim, bide 100 mekik bide söyle yere cömeliyosunya bacagin arkaya dogru kaldiriyorsun popo icin olan hareket onu yaptim iste. simdi yemek pisircem cocugu uyutmusken.

yani bugünlük sporumu yaptim cok sükür

Canm ya sıkma caninı tatlim.hepimiz eski halimize döncez elbet..daha hala emziriyoruz ve yemeliyizde.ama inan böyle ince ama gobek onde pöfffff igrenc duruyo.sonunda liposaksin yapcam valla:)

Son düzenleme:

genetik olabilirmi annende ölemi mesela bizde bi nevi genetik alayımızda göbek kaldı. sezeryanlıyız belkide ondan dicem ama annem normal doğurmuş hepimizi.

öncelikle günaydııııınnn
saat kaç olmuş ortalıkta kimsecikler yok nerdesiniz hanımlar
benim sıpa uyuyor kalksın yürüyüşe çıkacam
haydi yeni gün yeni umut ALLAH (cc) gazamızı mübarek etsin

ayy evet çok haklısın hiç bu açıdan bakmamıştım aklıma gelmedi yani, sağol tatlım

oh oh maşallah valla herşey önce beyinde bitiyo canım maşallah sana darısı başıma

canım benim aynen öle beyinde bitiyo valla
inşallah sende tez zamanda başlayabilirsin yürüyüşe
evde yapılan egzersizler iyi ama yürüyüşün yerini tutmuyor bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…