doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

oglumu da yatirdim yanima bana bakiyor ben saydikca onla konusutugumu saniyor gülüyor, hatta sonra onu da bacaklarima yatirip spor yaptim hosuna gitti

ben simdi yaptim 20 dak sürmüs yavas yavas yaptim dinlene dinlene bisey olmaz herhalde

sonucta abartmadim

sende katil bize hatta simdi yapiver

ben sezaryenle doğum yaptım mekik çekebilir miyim bilemiyorum, ama platesteki hafif karın hareketlerinden yapıyorum hemen.

ben sezaryenle doğum yaptım mekik çekebilir miyim bilemiyorum, ama platesteki hafif karın hareketlerinden yapıyorum hemen.

bende sezeryanla dogum yaptim canim 2 ayliktan sonra baslayabilirsin, burda bunlar icin ekstra kurslar var karnin ve rahmin cabuk toparlanmasi icin yapiliyor, hatta eve ebe cagriyorsun o gösteriyor hangi hareketleri yapabilecegini icinde mekik de var. yani yanlis anlasilma olmasin mekik cekmek derken tam oturma pozusyonuna kadar kalkmiyorsun.

Cok sagol canim benim 2 ay olmadi, ama 20 dk hafif aerobik yaptim :)

en iyisini yapmıssın bence canım sen şimdilik fazla zorlama kendini fazla hamur işi yeme o kadar bende öyle yapıcam avuçiçi kadar ekmek yiycem her öğunde mesela bide benm eşim 9.30 gibi glıo mecburen o saatte yiyoruz çünkü onunla yediğimiz tek oğun akşam yemeği. bende ekmeksiz yiyip üzerine maden suyu içiyorum ve suyu mutlaka çok düzenlı içelim kızlar sütümüz azalmasın

Minikmeleklerim bayağı motivesin.darısı başıma.oğlum 4aylık ve tüm kilolarım duruyor.70ile hamile kaldım.92 ile doğuma girdim.şimdi79kiloyum.ben hamilelik öncesi de stresten 7kiloalmıştım.korkunç haldeyim.bakalım nolcak?

hamurişi tatlı çok az tüketiyorum, süt yapmayan şeyler pek yemiyorum artık. makarna pilav çıkardım hayatımdan, bulgur pilavı, kısır falan yiyorum ama süt yapsın diye.

valla canım burda sizle beraber olunca bayaa motıve oluorum normalde üşenıordum bide aynbada eskı halımden eser olmadıını görünce tabe...

Bende bu gun basladm:) ama belimde fıtik var...cok zorlandm esimde dun diyoki biraz kilo almaktan cekinme zayif istemiyom diyo adama bakin...

Kizlar valla benim su göbek bi erise incecik olcam..hatta bana deyin nasil popomu ve bacak larimi biraz dolgunlastirsam güzel olcak...

hamurişi tatlı çok az tüketiyorum, süt yapmayan şeyler pek yemiyorum artık. makarna pilav çıkardım hayatımdan, bulgur pilavı, kısır falan yiyorum ama süt yapsın diye.

canim benim bildigim bulgur hersey cocuga gaz yapiyor, cok az yemelisin. ben denemistim gercektende rahatsiz oluyor oglum

Sporumu yaptim geldim daha ilk gunden yoruldum...offf spor yapsam nolurki biraz önce pasta yedim oyyyy napayım emzikli kadınım ben:)

işte ihtiyacım olan konu açılmış ben çok fenayım kızlar psikolojim bozuldu bu kilolar yüzünden, dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle karşılaşmak istemiyorum aynalara küstüm o derece yaniii, doğum yapalı 4 ay olacak 78 le hamile kaldım 97 le doğmuma gittim 40 ım çıkana kadar 85 e düştüm ve asıl felaket olan 95 e geri çıktım kafayı yicem emzirmeme rağmen bide düşünün halimi ,
üstüne oğlumda zayıf yediklerim bana yarıyor oğluma posası kalıyor galiba ,
amaaaa bugün şeytanın bacağını kırdım oğlanı taktım kanguruya 1 saat yürüyüş yaptım
hergün yürüyecem inşallah
abur cubur, kahvaltı haricinde ekmek, şeker artık yoksunz hayatımda
üffffff kendimi çekemiyorum valla yaaaaa

ayy bide şey dicem şu elma sirkesimidir nedir içsek bebişlerimize bişi olur mu ki, fikri olan varmı acep

Son düzenleme:

boyun kac canim

benim boyum 174

kilo 103-104 arasi

68 kilo olsam ne güzel olur

ayy bide şey dicem şu elma sirkesimidir nedir içsek bebişlerimize bişi olur mu ki, fikri olan varmı acep

bence emzirdigin icin böyle seylere daha baslama derim

bebegin kac aylik

Son düzenleme:
boyun kac canim

benim boyum 174

kilo 103-104 arasi

68 kilo olsam ne güzel olur

bence emzirdigin icin böyle seylere daha baslama derim

bebegin kac aylik
bebeğim ayın 13 ünde 4 aylık oluyor
kekik suyu falan denesek mi napsak bilmiyorum ki kafayı yicem yaaaaa

boyum 158 olmam gereken 55 falanda ben 65 e 70 e razıyım
nasıl olcaksa orası meçhul tabi

Son düzenleme:
bende sımdıden dertlenmeye basladım en sınır oldugum sey fazlalıklarımın olmasıdır ama napalım bebış gelsın hemen yapılması gerekenler yapılmalı artık dıyet spor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…