- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.579
- 29
-
- Konu Sahibi perdono pero no olvido
Eldivenle tutup kendi kılını yolabilen insan adam da öldürür gozunun yasina bakmaz. Buna karsi bakış açım hep budur. Ay korkunc tovbestagfurullah afagsgsgsEldivenle de almak icin belli bir uzunluga gelmesi gerekiyor ya tutabilmek icin, ondan da emin olamadim ama deneyebilirim
Çok fenaydı gerçektenO takık mi hiç bilmiyorum da ben takigim ya öyle görsün istemiyorum. Doktor yasak diyene kadar ilişkiden vazgececegimizi de dusunmuyorum o yüzden karaları bağladım. Acaba ayna yardımı ile olur mu jiletağda da benim de çok kanıyor o yüzden yaradana sığınıp dedim zaten yetmezmiş gibi bi kaç gün sünnet çocuğu gibi dolaşıyorum acidan
Ne çekiyoruz gerçekten yaÇok fenaydı gerçektenpamuklu tülbent alıp ıslatp buzluğa koyuyordum dondurp.dondurup o bolgeme koyup öyle yatıyrdm feciydi eşinizden cekinmezseniz eşiniz yapsn jileti gerçekten hamilelikte zor çünkü yada klozete oturup o şekilde yapabilirsnz ben klozete oturarak yapabiliyrm ayak üstü yapılacak iş değil çünkü
Ben hamileyken gormeden jiletledim. Ne kadari gittiyse artik. Zaten iliski yasakti bize 9 ay. Kendim de goremiyordum karnımdan. Simdi ortaya cikti herseyNe çekiyoruz gerçekten yaklozeti de deneyebilirim evet hayırlısı bakalım
Lazer tamamen kıl köklerini öldürmüyor mu ?Konumu ilgili bölüme yazdım ama kimse görmedi. Kıldan tüyden bir derdim var.
Hanımlar lazer epilasyon yaptırıp tüylerimden yüzde 90 oranında kurtulmuştum ve çok rahattım. Daha sonra hamile kaldım ve hormonlardan dolayı aşırı kıllandım. Sezaryen doğum sonrası ameliyat izim ve doğum bölgemde kararmalardan dolayı lazere başlamadım daha, 7 ay oldu şu an.
Özel bölgeme ağdadan hem korkuyorum hem de zarar verir mi bilmiyorum. Üstelik bebekle vakit de bulamadığımdan jilet kullandım. Jiletle kılların tam alınmaması özgüvenimi ve cinsel yaşantımızı da etkiliyor. Lazere tekrar başlayana kadar nasıl bir epilasyon yöntemi önerirsiniz? Sezaryen izim çok aşağıda, kasıklarıma yakın.
Ben iğneli epilasyon yaptırıyorum onu görsen demekEldivenle tutup kendi kılını yolabilen insan adam da öldürür gozunun yasina bakmaz. Buna karsi bakış açım hep budur. Ay korkunc tovbestagfurullah afagsgsgs
40ım çıktığında ağdaya geri dönmüştüm. Hiçbir zararı olmadı. Bu kadar mutsuzsanız bir kuaföre gitmenizde fayda var. Dikişlerinize zarar verme ihtimali kesinlikle yokKonumu ilgili bölüme yazdım ama kimse görmedi. Kıldan tüyden bir derdim var.
Hanımlar lazer epilasyon yaptırıp tüylerimden yüzde 90 oranında kurtulmuştum ve çok rahattım. Daha sonra hamile kaldım ve hormonlardan dolayı aşırı kıllandım. Sezaryen doğum sonrası ameliyat izim ve doğum bölgemde kararmalardan dolayı lazere başlamadım daha, 7 ay oldu şu an.
Özel bölgeme ağdadan hem korkuyorum hem de zarar verir mi bilmiyorum. Üstelik bebekle vakit de bulamadığımdan jilet kullandım. Jiletle kılların tam alınmaması özgüvenimi ve cinsel yaşantımızı da etkiliyor. Lazere tekrar başlayana kadar nasıl bir epilasyon yöntemi önerirsiniz? Sezaryen izim çok aşağıda, kasıklarıma yakın.
Ağda için poplin yada patiska bezleri ufak ufak kesin 4 parmak gibi, ağdayı ısıtın ve ince sürün bu minik bezlerle çekin. Her sürüşte yenisini kullanın ki ağda kalınlaşıp canınızı yakmasın. Nerdeyse 30 yıldır bu yöntemle yapıyorum hem yok denecek kadar azaldılar hem de hiç acı hissettmiyorum, bir iki sefere alışır zatenO takık mi hiç bilmiyorum da ben takigim ya öyle görsün istemiyorum. Doktor yasak diyene kadar ilişkiden vazgececegimizi de dusunmuyorum o yüzden karaları bağladım. Acaba ayna yardımı ile olur mu jiletağda da benim de çok kanıyor o yüzden yaradana sığınıp dedim zaten yetmezmiş gibi bi kaç gün sünnet çocuğu gibi dolaşıyorum acidan
6 aydan sonra lazere baslanabiliyor diye biliyorum eltim de sezeryan doğum yaptı 6 aydan sonra hormonların düzene girmistir dedi doktor ve başladı. Bu konuda ben şanslıyım bekarken lazere gittim doğumda yaptım hiç çok şükür tekrar çıkma olmadı lazer merkezi seçerken başlıkları araştırmanızı öneriyorum.Konumu ilgili bölüme yazdım ama kimse görmedi. Kıldan tüyden bir derdim var.
Bir sure daha jiletle devam edicem o zamanHamilelikte genital bölge ve karın hariç lazer yapılabiliyor.(Dr.Banu Çiftçi'nin bilgilendirmesi)
Ben de hamilelikte lazere çok güvenmediğim için normalde kullandığım ev tipi lazer aletini kullanmayı bırakıp tüylerimi jiletle almaya başladım.
Hiç kılım olmayan yerlerde, jilet sürmediğim ve epilasyon cihazı kullanmadığım yerlerde bile öyle çok kıllandım ki..
Lazere yeniden başlayana kadar jiletle devam ediyorum.
Siz daha önce epilasyon yaptırdığınız için bence ağdaya dönüp kıl köklerinizi çoğaltmayın.
Lazer epilasyona kadar sabredin. kaliteli jilet kullanın minimum 3 jiletli olsun.
Ağda kullanırsanız kıl kökleri artabilir 30 sene geride yaşamıyoruz sonuçta.
Bulundugum ilcede seceneklerim cok kisitli malesef6 aydan sonra lazere baslanabiliyor diye biliyorum eltim de sezeryan doğum yaptı 6 aydan sonra hormonların düzene girmistir dedi doktor ve başladı. Bu konuda ben şanslıyım bekarken lazere gittim doğumda yaptım hiç çok şükür tekrar çıkma olmadı lazer merkezi seçerken başlıkları araştırmanızı öneriyorum.
Yaa çok üzüldüm böyle olunca da sürekli tekrarlıyor merkeze yakinsaniz ile gidiş geliş yapabilseydiniz iyi olurdu umarım sonuç alırsınız.Bulundugum ilcede seceneklerim cok kisitli malesef
Onun yine bir mantığı var. Elle yolmak nedir. Cidden kendine bunu yapan diger insanlara ne yapmaz. Şaka degil ciddiyim bu aradaBen iğneli epilasyon yaptırıyorum onu görsen demekdelilik resmen