Doğum Sonrası Epilasyon

Eldivenle de almak icin belli bir uzunluga gelmesi gerekiyor ya tutabilmek icin, ondan da emin olamadim ama deneyebilirim
Eldivenle tutup kendi kılını yolabilen insan adam da öldürür gozunun yasina bakmaz. Buna karsi bakış açım hep budur. Ay korkunc tovbestagfurullah afagsgsgs

Çok fenaydı gerçekten pamuklu tülbent alıp ıslatp buzluğa koyuyordum dondurp.dondurup o bolgeme koyup öyle yatıyrdm feciydi eşinizden cekinmezseniz eşiniz yapsn jileti gerçekten hamilelikte zor çünkü yada klozete oturup o şekilde yapabilirsnz ben klozete oturarak yapabiliyrm ayak üstü yapılacak iş değil çünkü

Ne çekiyoruz gerçekten ya klozeti de deneyebilirim evet hayırlısı bakalım

Lazer tamamen kıl köklerini öldürmüyor mu ?

40ım çıktığında ağdaya geri dönmüştüm. Hiçbir zararı olmadı. Bu kadar mutsuzsanız bir kuaföre gitmenizde fayda var. Dikişlerinize zarar verme ihtimali kesinlikle yok

Ağda için poplin yada patiska bezleri ufak ufak kesin 4 parmak gibi, ağdayı ısıtın ve ince sürün bu minik bezlerle çekin. Her sürüşte yenisini kullanın ki ağda kalınlaşıp canınızı yakmasın. Nerdeyse 30 yıldır bu yöntemle yapıyorum hem yok denecek kadar azaldılar hem de hiç acı hissettmiyorum, bir iki sefere alışır zaten

Hamilelikte genital bölge ve karın hariç lazer yapılabiliyor.(Dr.Banu Çiftçi'nin bilgilendirmesi)

Ben de hamilelikte lazere çok güvenmediğim için normalde kullandığım ev tipi lazer aletini kullanmayı bırakıp tüylerimi jiletle almaya başladım.
Hiç kılım olmayan yerlerde, jilet sürmediğim ve epilasyon cihazı kullanmadığım yerlerde bile öyle çok kıllandım ki..
Lazere yeniden başlayana kadar jiletle devam ediyorum.

Siz daha önce epilasyon yaptırdığınız için bence ağdaya dönüp kıl köklerinizi çoğaltmayın.
Lazer epilasyona kadar sabredin. kaliteli jilet kullanın minimum 3 jiletli olsun.
Ağda kullanırsanız kıl kökleri artabilir 30 sene geride yaşamıyoruz sonuçta.

6 aydan sonra lazere baslanabiliyor diye biliyorum eltim de sezeryan doğum yaptı 6 aydan sonra hormonların düzene girmistir dedi doktor ve başladı. Bu konuda ben şanslıyım bekarken lazere gittim doğumda yaptım hiç çok şükür tekrar çıkma olmadı lazer merkezi seçerken başlıkları araştırmanızı öneriyorum.

Bir sure daha jiletle devam edicem o zaman

Bulundugum ilcede seceneklerim cok kisitli malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…