- 27 Ağustos 2022
- 4.416
- 7.518
-
- Konu Sahibi perdono pero no olvido
Kocam pek onemsemiyor ama kendim begenmiyorum, lazerden sonra ne guzeldiYa niye hemen ozguveniniz dusuyor hanimlar? Ne sizin bu kocalariniz erkek guzeli falan mi? Uc bes tel kıl kaldi diye ozguven dusup cinsel hayati mahvetmek nedir? Niye bi insan kendi kendine boyle kotulukler yapar anlamiyorum ki
Sezaryen izi siyah ya lazer zarar etmedi miBen doğumdan 5 ay sonra başladım lazere büyük oranda azalma oldu bir problem yasamadim
Benim bacagimdaki killar azaldi ama ozel bolgem eskisinden de fazla ciktiYani doğuracağım da yok niye panik olduysam
Sadece o kadar emek sonra başa dönme ihtimali korkuttu.
Ben bunu çok duydum da yani geri gelenlerin de heralde ilk hali gibi olmuyordur.
Eldivenle de almak icin belli bir uzunluga gelmesi gerekiyor ya tutabilmek icin, ondan da emin olamadim ama deneyebilirimağdadan zaten mi korkuyorsunuz dogum sonrasi mi korku olustu ben normal dogum yaptim agda yapiyorum
eldivenle alabilirsiniz
epey zaman olmus ama dedigim bi eldivenle alabilirsinizYok sezaryenden dolayi korkuyorum. Hizli cekince yapisan yer acilir mi diye
Ne anlamda mahvettinBen dogumdan 2 hafta once agdaya gittim tum vucut. O zamana kadar yine mecbur jiletle aldim. Mahvettim oralari
Hayır herhangi bir zararı olmadıSezaryen izi siyah ya lazer zarar etmedi mi
Sesuhele daha sir agdayi kesfetmemisken su turuncu kutuda olandan yaptirirken neydi
Cok sukur bende iyiki diyorum
Sezaryen izi siyah mı?Sezaryen izi siyah ya lazer zarar etmedi mi
Tam siyah degil de koyu kirmizi kahverengiye dönük benim. Lazerde sorun olursa diye endiselendimSezaryen izi siyah mı?
Aaa hiç dikkat etmedim.
Kalkınca bir bakacağım.
Doğrudur.Tam siyah degil de koyu kirmizi kahverengiye dönük benim. Lazerde sorun olursa diye endiselendim
lazer rahatligini sonuna kadar hak ettikSesu
Ay yapış yapış birde temizlemiyordu iyice.
Uzasın diye bekliyorduk falan.
Batıklar oluyordu.
Şimdiki genç kızlar valla çok şanslı.
Biz neler çektik
Şu eldiven olayını hep duyuyorum ama hiç denemedim acımıyor mu yaKeşke lazer yaptırmışken jilet işine hiç bulaşmasaydnz ben lazere genitale bir yıl gittim çok çok azaldı ama lazeri bıraktıktan6 ay sonra hafif hafif çıkmaya başlamıştı
Genital bence çok zor sıfırlanır zaten nemli bi bölge olduğu için ben hemde Alexandrtya girdim en garanti oydu acayip acyordu ama değdi hep jilet kullandıgm için benim kıllarım sararıp baya inceldi şuan 6. Ayıma girdim hamilelikte eldivenle alyorum ameliyat
Eldiveni büyük rahatlık zaten kıllar inceldgi için temizlik kolay oluyor yerinizde olsam jileti acil bırakırım
Evet evet ben de eldiven yapamam…Şu eldiven olayını hep duyuyorum ama hiç denemedim acımıyor mu ya
Eğer lazer yaptırmadan önce sürekli jiletlenmis haliyle yapmaya kalksaydm büyük ihtimalle basaramazdm ama kıllarım inceldi ve azaldı çat çat on dakika da temizleniyrm gerçekten bı deneyin kıl yapnz uygunsa ztn ilk çekişten sonra acıya alışıp daha hissetmysnz agdadan daha az acılı inanın benim canım yanmyrŞu eldiven olayını hep duyuyorum ama hiç denemedim acımıyor mu ya
Ben 2 seans lazer harici hep jilet yaptığım için baya acıtır diye düşünüyorumEğer lazer yaptırmadan önce sürekli jiletlenmis haliyle yapmaya kalksaydm büyük ihtimalle basaramazdm ama kıllarım inceldi ve azaldı çat çat on dakika da temizleniyrm gerçekten bı deneyin kıl yapnz uygunsa ztn ilk çekişten sonra acıya alışıp daha hissetmysnz agdadan daha az acılı inanın benim canım yanmyr
Ağda da benim için çok zor benim etlerm hep kavlanmsti kıl koklerim de çok güçlü olduğu için kan revan içinde kalmıştık ilk ve son deneyisim olduBen 2 seans lazer harici hep jilet yaptığım için baya acıtır diye düşünüyorumkarnimdan dolayı göremeyeceğim günler gelince en kotu yaradana sığınıp agdaya gidicem galiba
O takık mi hiç bilmiyorum da ben takigim ya öyle görsün istemiyorum. Doktor yasak diyene kadar ilişkiden vazgececegimizi de dusunmuyorum o yüzden karaları bağladım. Acaba ayna yardımı ile olur mu jiletAğda da benim için çok zor benim etlerm hep kavlanmsti kıl koklerim de çok güçlü olduğu için kan revan içinde kalmıştık ilk ve son deneyisim oldulazer gerçekten çok doğumdan sonra lazere baslarsnz hemen biseycik olmaz ztn erkekler bukdr kıla tüye takik değil gerçekten hele siz hamileyken eşinizin gözü bile görmez dert etmeyin