- 27 Ağustos 2022
- 4.416
- 7.518
-
- Konu Sahibi perdono pero no olvido
Konumu ilgili bölüme yazdım ama kimse görmedi. Kıldan tüyden bir derdim var.
Hanımlar lazer epilasyon yaptırıp tüylerimden yüzde 90 oranında kurtulmuştum ve çok rahattım. Daha sonra hamile kaldım ve hormonlardan dolayı aşırı kıllandım. Sezaryen doğum sonrası ameliyat izim ve doğum bölgemde kararmalardan dolayı lazere başlamadım daha, 7 ay oldu şu an.
Özel bölgeme ağdadan hem korkuyorum hem de zarar verir mi bilmiyorum. Üstelik bebekle vakit de bulamadığımdan jilet kullandım. Jiletle kılların tam alınmaması özgüvenimi ve cinsel yaşantımızı da etkiliyor. Lazere tekrar başlayana kadar nasıl bir epilasyon yöntemi önerirsiniz? Sezaryen izim çok aşağıda, kasıklarıma yakın.
Gilette venus breeze. Asla kendini kesme ihtimalin yok. O yzuden gormeden de yapiyordum ben. Tertemiz oluyor hem de. Hoc zorlanmadim hamilelikteBen 2 seans lazere gitmiştim ki hamile kaldım. Özellikle genital de ustlerde çok azalma olmuştu ama hamilelikle birlikte yine fışkırdı kıllar. Normalde jilet yapardım ama hamileyken goremeyecegimi düşünüyorum. Kıllar uzayınca hamilelikte ne yaptınız? Benimde kafamı en çok kurcalayan konu bu
Doğumdan sonra geri mi geliyor ay çok kötü ya.
O kadar para harcadık canımız yandı yani.
Tekrar eski haline mi döndü
Yani doğuracağım da yok niye panik olduysamKorkmayin herkeste geri gelmiyor. Bende geri gelmedi
Bende doguracagim yokken bunu duyup korkmustum 6 ay önce dogurdumYani doğuracağım da yok niye panik olduysam
Sadece o kadar emek sonra başa dönme ihtimali korkuttu.
Ben bunu çok duydum da yani geri gelenlerin de heralde ilk hali gibi olmuyordur.
Herkeste farklı oluyor demek ki.Bende doguracagim yokken bunu duyup korkmustum 6 ay önce dogurdumgelen yok giden var olanlar azaldi gibi sanki
yaslaninca anca kurtuluruz o zamanda pek bir onemi kalmiyorHerkeste farklı oluyor demek ki.
Ay kıl tüy işinden nefret ediyorum.
Aynen öyle.yaslaninca anca kurtuluruz o zamanda pek bir onemi kalmiyor
hele daha sir agdayi kesfetmemisken su turuncu kutuda olandan yaptirirken neydiAynen öyle.
Ayy o agdalar yaptırdığım dönem aklıma geliyor .
İyi ki lazer var valla çok şükür ya
Görmeden hayal edemiyorum ama hiç agdaya gitmiş bir insan da değilim yıllar önce bir kere gitmiştim çok kanamisti ve acımıştı bende tramva olduGilette venus breeze. Asla kendini kesme ihtimalin yok. O yzuden gormeden de yapiyordum ben. Tertemiz oluyor hem de. Hoc zorlanmadim hamilelikte
Ben dogumdan 2 hafta once agdaya gittim tum vucut. O zamana kadar yine mecbur jiletle aldim. Mahvettim oralariBen 2 seans lazere gitmiştim ki hamile kaldım. Özellikle genital de ustlerde çok azalma olmuştu ama hamilelikle birlikte yine fışkırdı kıllar. Normalde jilet yapardım ama hamileyken goremeyecegimi düşünüyorum. Kıllar uzayınca hamilelikte ne yaptınız? Benimde kafamı en çok kurcalayan konu bu
Yok sezaryenden dolayi korkuyorum. Hizli cekince yapisan yer acilir mi diyeağdadan zaten mi korkuyorsunuz dogum sonrasi mi korku olustu ben normal dogum yaptim agda yapiyorum
eldivenle alabilirsiniz