dogum sonrası deforme olan goguslere cozum varmı

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
11 ay once dogum yaptım.1.5 ay emzırebıldım ama buna ragmen goguslerımde sarkma oldugunu dusunuyorum.benım gıbı sıkayetı olan arkadaslar tekrar dıklestırmek ıcın kozmetık kullanıyormusunuz?sızın buldugunuz cozumler varmı.cok canımı sıkıyor bu konu

ablam da yanı dertten müzdarıp sitede avonun göğüs kremini kullananlardan bazıları memnun kalmış diye okumuştum. 2 gündür kullanıyo ama daha bi ley söylemek için erken valla bu hepimizin başına gelcek şimdiden araştırmak lazım :kahve:

ablam da yanı dertten müzdarıp sitede avonun göğüs kremini kullananlardan bazıları memnun kalmış diye okumuştum. 2 gündür kullanıyo ama daha bi ley söylemek için erken valla bu hepimizin başına gelcek şimdiden araştırmak lazım :kahve:

ben dergının bırınde buldum.nettende baktım ama ne kadar guvenılır onu bılemıyorum.

bende çok merak ediyorum,
henüz çocuk düşünme aşamasındayız ama şimdiden tutuştum.kozmetik değilde egzersiz düşünmüştüm belki faydası olur.olursa yazarım
tabi önce anne olma cesaretini bulmam lazım... :utangac:

bende çok merak ediyorum,
henüz çocuk düşünme aşamasındayız ama şimdiden tutuştum.kozmetik değilde egzersiz düşünmüştüm belki faydası olur.olursa yazarım
tabi önce anne olma cesaretini bulmam lazım... :utangac:

yaz tabı arkadasım her turlu paylasımın ısımıze yarayacagına emınım.olduktan sonra anladımkı gercekten cesaret ısı anne olmak.

bende sadece 2 ay emzirmeme rağmen maalesef deforme oldu heralde kilo alıp vermekten oldu bende yenifındıkyağına başladım inşallah faydası olur doğum sonrası deformasyonlarda kullanılır diyo ama bakıcaz

ya bendede aynı sorun var daha evlenmedim ama defermasyon sorunu oluyo hatta bi ara doktora gittim memografi iiçin rutin muayeneler defermasyon deyince kadın birazcık bozulmadım desem yalan olur işe yarayan bişi varsa yazın arkadaşlarfisfisfis

Bir çocuğunu 16 ay diğerini 8 ay emzirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim.Doğumdan sonra dolan süt ve alınan kilolarla birlikte göğüsler elbetteki büyür, dikleşir vs vs. Emzirme süreci bittikten sonra ve eski kilonuza döndüğünüzde göğüslerinizdeki deformasyon kaçınılmazdır. Deformasyonu en aza indirgemek için göğüslerinize masaj yapın arkadaşlar. Buz kalbını gezdirin göğüslerinizde. kan dolaşımını hızlandırdığı için sarkmayı bir nevi engelleyebilirsiniz. Ve her duştan sonra göğsünüze soğuk su tutun, dayanabildiğiniz kadar soğuk olsun ama.

Ben denedim bunları faydası oldu.

Back
X